звъня,а ми вдига друга

• 18 891
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
На мен вчера една женичка ми се обади да ме пита дали и е готово дистанционото.преди време друга цял ден  издирваше един мъж на моя тел и спореше с мен , че няма грешка и това е номера.Случват се грешки много често.

Laughing това ми напомня една случка преди точно 10 г., една девойка ми звъня 3 пъти, търсейки някакъв друг (очевидно й беше дал произволен номер), проблемът беше, че явно гласът ми е бил подобен на неговия щото в един момент се ядоса и изтропа нещо на турски. Офертата да й тегля една пълна програма и да забрави за другия не се прие, но поне спря да звъни  Mr. Green
Само че има лека разлика между това да звъниш на (умишлено даден) грешен номер и да звъниш на номер, който със сигурност знаеш, нали? Че и няколко пъти даже, айде холан, не сме от завчера, дето се вика. Шали е казала директно това, което аз опитах издалеко да намекна - че работата е ясна, а другото е замазване. Да извади разпечатка с разговорите, там няма скрито-покрито, освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green

# 76
Невъзможно е ! Работя във Виваком от години ..гарантирам ти ,че няма как да се получи преплитане на линията .Търси друг отговор!

О, да бе. Не знам кой е тоя Виваком, в който работиш от години, но аз бях 2 години във Вивател, преди да се слеят с БТК и категорично мога да кажа, че такива издънки си имаше най-редовно.

А за пернасочването - който не е давал телефон на дете, той не знае колко е лесно  Laughing

Изобщо, в цялата тема се търси под вола теле. Аз съм най-подозрителния човек на земята сигурно, обаче имам все пак някакъв здрав разум останал. Като гледам, малко сме такива  Laughing

А аз - 12 Simple Smile Може, и още как. Мога да разправям случки до припадък, но нямам това време на разположение. Накратко, на по-млади години съвършено умишлено съм отговаряла в подобен стил, когато са ме избирали по грешка Wink

# 77
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня-не щеш ли....От другата страна женски глас,несигурно-Ало,и аз -ало,ама седнах.Питам кой е ,ала бала-няма такъв.Извиних се и затворих.Кво става???Пак набирам,пак същата -ве4е леко иронично-Този,който търсите не е тук.
Хиляда неща ми минаха през главата да го е загубил,да са се дублирали номера...Звъня в Мтел и ги питам може ли да се объркат така номерата?Отговарят ми-не било възможно.Според тях или телефона е изгубен,или аз си знам ситуацията...Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?
Ами и аз това се питам-какво става?
Вие какво бихте си помислили?

Не съм чела мненята, но се сетих за аналогичен случай при мен. Преди 2 години бях на море с майка ми и звъня на любимия от плажа. Вдига жена и аз тъпачката се позамислих и затворих. После след 1 минута пак звъня и вдига той и аз му казвам каква е тая жена - той каза не знам, явно някакво преплитане се оказало... Аз не вярвам, ама както и да е предпочетох да не се ровя. Та и до ден днешен случая не е изяснен и потулен така да се каже Thinking

# 78
Какво бихте си помислили вие в подобна ситуация?Изпращам сутринта мъжа си на работа нормално.Около 9.00 му звъня както всеки ден а той не ми вдига.Мисля си-има работа нещо,след около 15 мин пак звъня,не вдига,още два опита-пак не вдига.чудя се аз и продължавам упорито да звъня-не щеш ли....От другата страна женски глас,несигурно-Ало,и аз -ало,ама седнах.Питам кой е ,ала бала-няма такъв.Извиних се и затворих.Кво става???Пак набирам,пак същата -ве4е леко иронично-Този,който търсите не е тук.
Хиляда неща ми минаха през главата да го е загубил,да са се дублирали номера...Звъня в Мтел и ги питам може ли да се объркат така номерата?Отговарят ми-не било възможно.Според тях или телефона е изгубен,или аз си знам ситуацията...Звъня пак на моя-сега изклЮчен,след 10 мин опитвам пак-вдига ми той самия,ало вика,кво става?
Ами и аз това се питам-какво става?
Вие какво бихте си помислили?

Не съм чела мненята, но се сетих за аналогичен случай при мен. Преди 2 години бях на море с майка ми и звъня на любимия от плажа. Вдига жена и аз тъпачката се позамислих и затворих. После след 1 минута пак звъня и вдига той и аз му казвам каква е тая жена - той каза не знам, явно някакво преплитане се оказало... Аз не вярвам, ама както и да е предпочетох да не се ровя. Та и до ден днешен случая не е изяснен и потулен така да се каже Thinking

Ако съм на мястото на мъжа ти, такъв шамар бих й отплющял за тоя номер да ми вдигне телефона, че да чуе камбанките на хор "Бодра смяна" посред бял ден Mr. Green

# 79
  • София
Запомни точния час на обаждането. Поискай детайлна разпечатка от Мтел за разговорите си и виж с кой точно номер си била свързана в този ден и час. Не зная дали и сега не можеш да направиш справка през нета или чрез обаждане на оператор.  Изобщо не се притеснявай да им досаждаш. Звъниш и питаш - в толкова часа имам изходящо обаждане, искам да зная към кой номер е. Не зная дали има опция да ти дадат такава информация, преди излизането на фактурата, но ако не получаваш детайлна разпечатка по принцип,настоявай за този месец да имаш такава.
За мен повторна грешка не е нормална. Случват се грешки, да, но еднократни предимно.
Лично аз не бих лежала на тази кълка Mr. Green

Сподели с  мъжа си това свое намерение за разпечатката и му наблюдавай реакцията. Whistling

# 80
  • Варна
За мен е 100% сигурно, че "грешката" не е случайна.
Не бих предприела никакви действия в стила на Ш.Холмс, ако не съм си отговорила на въпроса какво ще правя с получената информация.

# 81
...Ако съм на мястото на мъжа ти, такъв шамар бих й отплющял за тоя номер да ми вдигне телефона, че да чуе камбанките на хор "Бодра смяна" посред бял ден Mr. Green

Няма гаранция, че това не се е случило  Laughing после идва задачата за замазването (което нерядко е самонабутване). При реално съществуващо пренасочване в тел-а отпада отговорността на оператора за преплитане  hahaha

...освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green
Колкото по-нов модел е тел-а, толкова повече са местата с този тип следи Joy

# 82
  • Варна
Да разкажа и аз при мен какво се случи.
Преди да изляза в майчинство имах служебен и личен моб. телефон.За да не ги разнасям постоянно двата си бях пренасочила обажданията към личният ми номер да отиват към служ.После се наложи да върна служ. но съм забравила да махна пренасочването.Съответно тел.номер е даден на друг колега.Минаха 2-3 месеца без да се усетя,докато един ден мъжа ми сподели че често когато ми звъни преди да му вдигна аз му се обажда някакъв мъж.В началото не реагирах,но като се замислих след няколко дни си проверих настройките и се оказа че пренасочванено е все още активно.Отстраних проблема,но сега като се замисля не съм сигурна дали му казах какво всъщност се е случило/кой знае и той в какви филми се е вкарал newsm78/.

# 83

...освен това ако някой ме светне как се прави тоя мурафет да триеш избирателно повиквания, ще съм благодарен да ме светне, за да не остават излишни следи  Mr. Green
Колкото по-нов модел е тел-а, толкова повече са местата с този тип следи Joy
[/quote]

Разбрах ти тънкиО намек, ще си седя със скапания Сони Ериксон (поне моя модел е скапан без задължително да е античен)  Mr. Green

# 84
Ами да ви кажа, налагам си да не влизам във филми зорлен. Аз съм на мнение, че всичко излиза на яве рано или късно без много усилия.

# 85
Да разкажа и аз при мен какво се случи.
Преди да изляза в майчинство имах служебен и личен моб. телефон.За да не ги разнасям постоянно двата си бях пренасочила обажданията към личният ми номер да отиват към служ.После се наложи да върна служ. но съм забравила да махна пренасочването.Съответно тел.номер е даден на друг колега.Минаха 2-3 месеца без да се усетя,докато един ден мъжа ми сподели че често когато ми звъни преди да му вдигна аз му се обажда някакъв мъж.В началото не реагирах,но като се замислих след няколко дни си проверих настройките и се оказа че пренасочванено е все още активно.Отстраних проблема,но сега като се замисля не съм сигурна дали му казах какво всъщност се е случило/кой знае и той в какви филми се е вкарал newsm78/.

Преди години когато бях дори по-зле технологично отколкото съм сега, без да искам, бях пренасочил входящите ми обаждания от мой близък приятел към тел. на сестра му (с която бяхме гаджета тогава, а тя много държеше той да не знае). Това естествено не го установих сам  Mr. Green та после трябваше да мънкам как причината е, че още не мога да свикна с новия телефон и правя глупости по него. И все пак, отклоняването на обаждания не е ситуацията в конкретния случай, с който е стартирана темата  Peace

# 86
  • София
Пренасочването не изчезва автоматично. При разговор по въпроса, съпругът е казал просто, че телефонът му не е звънял. Не е казал, че е бил пренасочен. Няма как да се е опренасочил сам Mr. Green

# 87
Клонке, не бъди подстрекател!  Mr. Green Какво сега да бъде "измамно щастие" или "горчива истина"?!

# 88
в разпечатката на нейния телефон обажданията ще са към на мъжа и, а в неговата- към съответния номер (пренасочването си го плаща той). мисля, че наистина детето е пренасочило, ама все пак е хубаво да се разбере какъв е тоя тел, и да се види има ли разговори към него преди въпросната случка.
клонка, детето вечерта си е играло на змията и го е пренасочило.

# 89
Пренасочването не изчезва автоматично. При разговор по въпроса, съпругът е казал просто, че телефонът му не е звънял. Не е казал, че е бил пренасочен. Няма как да се е опренасочил сам Mr. Green

А той откъде да знае? Съмнявам се, че детето е отишло при него и му е казало - Пренасочих ти телефона  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт