звъня,а ми вдига друга

• 18 891
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
Явно не е знаел-кой мъж би пренасочил умишлено телефона си към евентуална приятелка. Грешки стават, за мен единственото съмнително нещо е, че детето е пренасочило към номер от тел. указател /едва ли би улучило без да иска точно кодовете на някой от операторите/, а после,доколкото си спомням, в указателя се оказа,че този номер го няма. Може би е изтрит.

# 91
Ужас ! Може ли някой въобще да му мине през главата подобно нещо. ooooh! Никого не бих го направила и не бих простила ако с мене някой постъпи така..

Аз също, темата се превърна в абсолютно безумие...

# 92
  • Варна
Ужас ! Може ли някой въобще да му мине през главата подобно нещо. ooooh! Никого не бих го направила и не бих простила ако с мене някой постъпи така..

Аз също, темата се превърна в абсолютно безумие...
+1.
Дори да нямам нищо за криене /а всеки човек има/, пак бих полудяла от това вмешателство. Уважавам чуждото лично пространство и изисквам същото спрямо мен.

# 93
Някои от писалите по темата имат добро бъдеще като сценаристи в сапунки или ситкоми...

# 94
За мен е 100% сигурно, че "грешката" не е случайна.
Не бих предприела никакви действия в стила на Ш.Холмс, ако не съм си отговорила на въпроса какво ще правя с получената информация.
Ъхъ.
Винаги ли, когато му звъниш, ти отговаря и случвало ли се е телефонът му да е бил изключен?

# 95
  • София
Пренасочването не изчезва автоматично. При разговор по въпроса, съпругът е казал просто, че телефонът му не е звънял. Не е казал, че е бил пренасочен. Няма как да се е опренасочил сам Mr. Green

А той откъде да знае? Съмнявам се, че детето е отишло при него и му е казало - Пренасочих ти телефона  Laughing

Жената се е свързала с него по телефона!!!
За да се случи това, трябва да е отказано пренасочването, а няма как да стане тая работа просто ей така. A мъжът й е казал, че няма представа защо не се е свързала, телефонът не бил звънял. Или в 9 часа сутринта, детето е притичало до офиса му и е отказало пренасочването на разговорите без той да разбере, или повикванията не са били пренасочени.
При обаждане в Мтел, ако е пренасочен, ти казват, освен това. Случвало ми се е преди години. Не зная дали сега дават такава информация.

Да, вярно, в неговата разпечатка излиза номерът, ако е бил пренасочен. Но ако е сгрешен, т.е. тя е набирала грешен номер, ще излезе на нейната.

# 96
  • София
КЛОНКА, при пренасочване може да си вдигнеш сам телефона, разговорът се пренасочва, ако не отговориш до еди колко си позвънявайния. Тоест е съвсем нормално да вдигне и без да знае и да маха пренасочването.
Под вола теле продължавате да търсите.

# 97
  • София
Изобщо не му бил звънял. Това е казал на жена си. А по някакво време бил дори изключен, както каза жената. Не знаех, че ако вдигнеш, автоматично блокираш пренасочването, честно казано.
И ако детето е стигнало до висотата да направи пренасочване към номер след липсващо позвъняване на личния, то евала на малкото Mr. Green

Във времето, в което съм ползвала тази опция, направо си се пренасочваше, без да звъни първо, освен това, нямаше как да се откаже пренасочването автоматично.

# 98
...
Във времето, в което съм ползвала тази опция, направо си се пренасочваше, без да звъни първо, освен това, нямаше как да се откаже пренасочването автоматично.

Има условно и безусловно пренасочване, при едното се пренасочва директно, а при другото - ако не вдигнеш или ти е паднала батерията, нямаш обхват, не го чуваш и т.н.
http://www.mtel.bg/mobiltel/services/services16.php?

# 99
  • София
Аха, ясно.
А при активиране на тази услуга, тя автоматично ли се дезактивира при вдигане на телефона?

# 100
Колко неща узнах за телефоните,ей!

# 101
  • Варна
За мен е 100% сигурно, че "грешката" не е случайна.
Не бих предприела никакви действия в стила на Ш.Холмс, ако не съм си отговорила на въпроса какво ще правя с получената информация.
Ъхъ.
Винаги ли, когато му звъниш, ти отговаря и случвало ли се е телефонът му да е бил изключен?
За моя мъж ли става въпрос или за този на авторката?

П.П. Житейското правило - "нека не се следим, че може да се хванем" още на никого не е навредило.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 20:25 от Приятно ми е - Богиня!

# 102
Аха, ясно.
А при активиране на тази услуга, тя автоматично ли се дезактивира при вдигане на телефона?

Остава си активно за следващите позвънявания, тя нали писа, че когато са проверили в меюто, наистина са видели, че е зададено.

# 103
  • София
Всъщност, аз скоро имах проблем с Виваком - не мога да набирам и това си е. Звънят ми, но аз не мога. Секретарката реши тоя проблем, не зная по какъв начин.
Та...всякакви неща се случват. Лично аз не съм имала НИКОГА грешка при набиране. Веднъж за повече от 10 години, не помня даже колко повече, съм имала едно грешно позвъняване - търсеха някакъв мъж. Но не се повтори.
Споделям личен опит с мобилните оператори.
Затова, пък, тази година, на българското черноморие, изведнъж Мтел ме вкара в роуминг на турски оператор. Mr. Green И, не, не бяхме до границата, даже не бяхме много на юг.

Аха, ясно.

Остава си активно за следващите позвънявания, тя нали писа, че когато са проверили в меюто, наистина са видели, че е зададено.

Аз това не съм го прочела, а и мислех, че случката  е от тази сутрин Mr. Green А темата била от 26-и.

# 104
Преди години бях изпратила неволно не знам колко си смс-а на номера на един адвокат. Той ми е в списъка на телефона, но, Бога ми, никакви смс-и не съм му изпращала. Не можах обаче да го обясня подобаващо на жената, която ми се обади сутринта по телефона разгневена и искаше да знае коя, по дяволите, съм аз, че цяла вечер да ги тормозя с тези смс-и.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт