Добре дошли, мили бъдещи майчета на ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2011!!!

• 32 444
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Един поклон от мен  newsm20 за всички жени решили да имат повече от две деца!
Когато бях малка мечтаех да имам 4 деца , две момичета и две момчета...може пък някой ден мечтата ми да се сбъдне , само дано имам възможност да им осигуря щастлив и спокоен живот Praynig
За всички видели точици  Hug И аз нямам търпение да си видя моята , но колкото и да съм нетърпелива ще изчакам  Heart Eyes

# 136
E,минах и аз през прегледа. Дългоочакваната точица си беше мн мн ясна  Heart Eyes термина е 8 декември както бях изчислила и след 2 седмици ще ходя да чуем сърчицето... Малее вълнувам се даже повече и от първата си бременност.Тогава всичко стана толкова бързо,а незнам кога минаха 4 години.Надявам се Алекс да стане батко на малка принцеса  baby_neutral Иначе и моят корем е доста подут и вече имам проблем с копчето на дънките  Grinning но свиквам вече с факта,че скоро пак ще се търкалям  hahaha

# 137
  • Бургас
Добро утро и от мен   Heart Eyes

Някоя от вас наясно ли е, откога най-рано мога да изляза в болнични ? Thinking
Личната ми каза, 2 седмици след закъснението да отида за установяване и направо да искам да ми дадат, но дали има някакво ограничени ?

А иначе прегледа го планувам за другата седмица, живот и здраве- и аз нямам търпение вече   Laughing

# 138
Имаш право на 180 дни ако от началото на годината не си ползвала други.45 дневния преди раждане не се включва в тези 180 дни.Виж с калкулатора от кога ти ползва 45 дневния и върни 180 КАЛЕНДАРНИ дни. Peace

# 139
  • Beyond the Frontiers
Честито на всички видяли точиците Mr. Green
180 дни без комисия, повече след.

# 140
  • Пазарджик
Добро утро мами, как сте? Усмихвате ли се  Simple Smile Simple Smile

Shadows и аз немога да закопчавам копчето на дънките, а с предишната ми бременност бях в булчинска рокля с корсет в края на 4 месец и въобще не ми личеше - очертава се търкаляне  Laughing

Nedinka сутринта се обадих на ендокриноложката - вдигна ми еутирокса от 0.25 на ден на 0.50 на ден 5 дни в седмицата и 2 дни по 0.75  Crazy и след 2 седмици с нови резултати за TSH, TAТ и MAТ при нея Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 10:14 от nanyna

# 141
Добро утре и от мен Декемврийки  Hug
Аз за сега нямам проблеми с копчетата, но съм качила 2 килограма....не ми се мисли колко ще са до края  Crazy

# 142
Добро утро, мили майчета!
Казвам се Нора и вече съм част от отбора ви:). Вчера направих теста и ето ме тук! По изчисления на калкулатора съм заченала на 16.03. и вероятен термин на раждане - 7 декемви. Не мога да опиша радостта си....Вие най-добре ме разбирате. Това ще бъде второто ни дете, Дара е родена на 31 май 2006г. Много се надявам и тази бременност да протече като първата ми - нямаше гадене или повръщане, никакви болки, напълнях с 10 кг. Това е от мен за сега:)

# 143
Здравейте момичета  wavey

Ludichka, всичко което до сега описваш е абсолютно същото като първата ми бременност къдетооооо аз качих 25 килограмааа  Mr. Green

Аз все още закопчавам панталоните без проблем и се надявам този път да кача значително по-малко  Crazy ако може  Blush

delphi_5, мерси за инфото за болничния. Мисля да се възползвам с пълна сила. Предния път блъсках до последне дъх, ноооо вече не мерси  Whistling

Хубав ден момичета    bouquet

# 144
  • Beyond the Frontiers
Предният път качих от 55 до 75 и спрях да се меря....Мога само да кажа, че 5 месеца след раждането бях 50, без диети, без спорт, така че не се вманиачавам на тема килограми.

Teddy*, аз също ползвах доста болнични при предната ми бременост, но тогава обезщетенията бяха по-високи за болнични, сега са 70% и после майчинските ти ще паднат доста.

# 145
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите декемврийки. Сигурна съм, че ще има и още, като чета за сега сме с термин ранния декември. Още коледните и новогодишни бебета не са се записали.

Аз от снощи съм с голям херпес над устната. Обикновено още като усетя парене и мажа с "Ацикловир" и пораженията не са големи. Но четох, че не се препоръчва при бременност и сега си ходя цъфнала. Много е неприятно.
Аз мисля да ходя до край на работа, тя не е тежка, така че мисля, че ще се справя / освен ако няма нещо, което да попречи на плановете ми/.

# 146
...тогава обезщетенията бяха по-високи за болнични, сега са 70% и после майчинските ти ще паднат доста.

Така ли...пфуу трябва да питам в счетоводния, че хич не съм наясно с тея неща  ooooh! Чувала съм, че ако излезна в болничния  45 дена преди раждане, преди дъщеря ми да е навършила две годинки мога да посоча периода който да се вземе за изчисляване на майчинството  Thinking  Ама така ли е, не е ли...хм...

# 147
Teddy* много се надявам да не кача 25 , но ако ги кача дано после лесно да ги сваля.
Имам отново една питанка , преди да забременея ,а може би и в началото на бременността (без да знам , че съм бременна) имах възпаление на пикочните пътища и пих ципрофлоксацин, възможно ли е да даде някакво отражение, изчетох хиляди неща и съм се шашнала малко  Praynig  bouquet

# 148
Здравейте! Аз да си кажа мъката с тези кг! И с двете бременности качвах по 13 кг, но...първия път стартирах от 50кг, и после ги свалих страшно бързо, без диети и т.н Сега стартирах с 54кг, а в момента имам едни 6кг, които още не съм свалила...и започвам пак да качвам!Та не ми се мисли!

# 149
Teddy* - от застъпено майчинство можеш да се възползваш само ако до 45 дневния не се върнеш на работа/отпуск/болничен. Тогава за второто ще вземаш колкото за първото.Когато ти започне 45 дневния си пусни приложение 4 за получаване на 50% за второто дете. Тогава можеш да го пуснеш и на ясла ако искаш. Galactic Voyager - болничният се изплаща 80% от брутото,но не повече от нетото - т.е. ще вземаш това на което си се осигурявал 12 месеца преди месеца в който излизаш в болничен.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 14:37 от delphi_5

Общи условия

Активация на акаунт