Жената лъв - 48

• 18 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Привет от мен!

Жу, честит ти рожденик, да здрав и щастлив и скоро сте и тримата с тати заедно.

Джулс, ако знаеш от кога те чакааааааааааааамммммммм, много неприятни неща са ви се случили, но вече всичко е минало и ти си влязла в обичайния си тон, който ми липсваше.

Реа, кофти това с шоколада, ама какво да се прави, пак си имала нерви да си търсиш правата, на мен както са ми далеч всички магазини едва ли ще се вдигна да го връщам.

Пол, успех с яслата утре, дано Ник е щастлив.

Четох, четох и вече нищо не помня, а и готвя и ще ходя да си довършвам.

# 181
Пол, успех утре на Ник.  Hug МоЙто като го знам живот и здраве да тръне на градина голям рев ще пада, ама ще мине.  Mr. Green
Джули, радвам се че всичко е зад гърба ви вече.  Hug Може би вече си около 38кг., а?  Crazy
Гери, на кое село ходихте, че хич не съм любопитна.  Naughty
Реа, сготвих мусака и супа топчета. Моите свирят в др. стая и след малко ще ги наритам за вечеря.
Рени, върна ли се сноубордиста?  Laughing
Пол, аз лично няма да празнувам. Винаги ми е бил много тъп този празник.   Mr. Green Пък и нали на 8 вечерта ще пътувам, та съвсем.  ooooh!
Бенджи, скоро мъжа ми продаде нашето. Имахме подобно. Би трябвало да има по магазините за компютри.  newsm78

# 182
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Васето, жив и здрав да е! Честит празник и на теб, Жу   bouquet!

На 8ми март ще ходим на представление на ансамбъла на Нешка Робева  Heart Eyes

Спи ми се, утре ще пиша, че сега главата ми е празна  smile3507

# 183
Джули, радвам се че всичко е зад гърба ви вече.  Hug Може би вече си около 38кг., а?  Crazy

Хахаххаахааха...  hahaha Joy
Не съм, бре - 44кг. съм, ама пол'винчо само мрънка - "Това твойто на нищо не прилича вече - няма дупе, няма баджаче, няма бузки, няма нищо! Няма къде да щипна - само кокали и ребра стърчат! Какво става, душко, защо не качваш хич, да не би да имаш някакви проблеми, кажи ми?!"  ooooh!
И ми иде да го дрънна  fight с нещо по главата, та...  Laughing
Проблеми дали съм имала, представяте ли си?  Crazy
Че това да не ми беше спокойна почивка на Хаваите?
Абе, мъжка им работа.
  Laughing

Хаясче -  Hug
Много ми липсвахте, а ако знаете как искам да се видиииииимммм....
  ooooh!

# 184
Ба, днес било прошка, да ме прощавате ако има нещо  Hug Hug Hug

На 8 ми март няма да празнуваме, споделих за "желанието" ми за китки, та ще чакам изненада. Очаквам мъжа ми да си организира командировка тамън по това време  Joy и така ще ме изненада, че........... Joy

Има няколко празника, на които не обичам да ходя никъде. На 8.12, 14.02 и 8.03.

Кипре, нещо не си се наспала, а? Няма да питам нищо, ти сама ще си кажеш, защо.

Ставам, че мъжа ми иска да вечеряме.

# 185
Мерси за пожеланията, момичета! Hug Утре ще разказвам кое и как е било. Wink

И на мен ми се спи. Все ви мрънкам за това, обаче така е с тези смени. Whistling

Голям студ прогнозират /Стеф, а-ха да пиша, че го дават, и се сетих за теб Crazy/. Все ми се чини, че няма да познаят. Rolling Eyes

Кам, а ти с какво ще пътуваш до София? Много път, ужас. #Crazy

Джуджи, и аз се надявам на някоя китчица. Flutter Тоя път съм решила никого и за нищо да не подсещам. Naughty После може и да вдигна някое скандалче. Twisted Evil

# 186
Кам, а ти с какво ще пътуваш до София? Много път, ужас. #Crazy
С БДЖ то.  Twisted Evil Много път ами, цяла нощ.  ooooh! Така да не ми се ходи ама като съм се хванала на хорото.  Crazy

# 187
Бре, сладурки, къде е мойта душ(п)ка Ма'а Божка?  Mr. Green
Демек ВенчитУ?  Thinking
Никаква я нЕма цЕл ден.

Полче, не знам за к'во те поздравяват Embarassed, ма да пожелая и аз всичко най- най- най!
От сърце и с много целувки, да знайш!
 Hug    bouquet

# 188
Джулке, мър как да я няма ВенчитУ. Crazy Няколко поста напред е писала. Wink
А иначе дреб тръгва уре на ясла, та зат'ва. Още помня твоят разказ от първият ви неуспешен ден. ooooh!

Кам, а сама ли? Не е ли страшно с това БДЖ? ooooh!

# 189
  • София
Полче, не знам за к'во те поздравяват Embarassed, ма да пожелая и аз всички най- най- най!
Твойта дупка поздрави на Полчо майка й с РД, който жената няма, нито пък някой е казвал, че има, ама не се бЕх излагала от много време и днес се изоках  hahaha!
Иначе Ник утре тръгва на ясла. Пол, дано свикне бързо и нямате проблеми с адаптацията  Hug.

# 190
Кам, а сама ли? Не е ли страшно с това БДЖ? ooooh!
А, как сама бре,  Shocked Аз през деня не тръгвам сама, пък камо ли вечер. С една колежка.

# 191
Джулке, мър как да я няма ВенчитУ. Crazy Няколко поста напред е писала. Wink
А иначе дреб тръгва уре на ясла, та зат'ва. Още помня твоят разказ от първият ви неуспешен ден. ooooh!

Ми, пак съм бляла явно.  Embarassed
Успех на дребното човече Hug, дано всичко е наред и да попаднете на добри госпожи, а не на такъв дебил като нашия от първия ден.  Twisted Evil

П.С. Оууууу, КамчО, гъди- гъди gydi, ти къде отиваш, душко?  Flutter
В София, а?  Whistling
А?
А?

# 192

П.С. Оууууу, КамчО, гъди- гъди gydi, ти къде отиваш, душко?  Flutter
В София, а?  Whistling
А?
А?[/b]

М даааа, ама няма да ти сЪ обадя пък.  Crossing Arms Ти си знаеш що.  Joy
Пък то и да исках, няма да имам време.  Mr. Green

# 193
Полче, не знам за к'во те поздравяват Embarassed, ма да пожелая и аз всички най- най- най!
Твойта дупка поздрави на Полчо майка й с РД, който жената няма, нито пък някой е казвал, че има, ама не се бЕх излагала от много време и днес се изоках  hahaha!
Иначе Ник утре тръгва на ясла. Пол, дано свикне бързо и нямате проблеми с адаптацията  Hug.

Joy Joy Joy
Хаахахахахаха...
Лелееее, ще ме умориш, паднах от смЕх!  hahaha Joy
Ех, каква си ми!
  Hug

М даааа, ама няма да ти сЪ обадя пък.  Crossing Arms Ти си знаеш що.  Joy
Пък то и да исках, няма да имам време.  Mr. Green

АААА, нЕма такива работи!  Naughty
То и аз нямах време, ама ку имаш тоз късмет дан съ обадиш, тЕ тогава твое чудо, та ничие!  Twisted Evil
Не знам дали ти ме клъцкаше, ма аз какво шЪ ти направя, майкоооуууу!
  smile3508

# 194
Оф, че ме уморите бре - дупки, душки сладки! Hug

Вени, ми пък аз не смятам, че е излагация - хубаво си пожелала, не е нещо лошо. Heart Eyes Hug
Джулке, аз разказвах скоро как като отидохме да го запишем, и ни посрещна една силно мустаката леля #Crazy. Мъжа ми си глътна граматиката честно. Mr. Green А той самият се беше избръснал, изкъпал, напудрил, дет' се вика на посещение бяхме тръгнали. Joy
Иначе се надявам на добро отношение. Засега от двете си срещи с въпросната леля, която се оказа старша сестра, нямам причини за безпокойство. Но ще видим.

Кам, аз като Мара подробната, обаче кой ще гледа децата? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт