Много ми е тъпо значи!

Още в четвъртък сутринта, малкия звар замина да спи при свекърва ми, а аз, горката с блажени планове... Викам си - 4 дни почивни, само с голямото дете, гости-мости, разходки, заведенийце, шапка на тояга! Цяла седмица програмата ми е: ставане, закуска на голямот, закуска на малкото, правене на кафе, изпращане на голямото, хранене на малкото, кафето изстина, обличане на малкото, зареждане на пералня, разтоварване на миялна, евентуално си изпивам кафето, оправяне на леглата, прахосмукачка, храни бебето, приспивай, пази тихо, глади, готви.... Та, в четвъртък, останала с едно дете, си мисля, че всичко хубаво предстои...

Къде ми е бил акъла?
Всичко, като всеки ден...
Оказа се, че не можем да се видим с никой, заради грипа и всички изведнъж много ги хвана страх. Оказа се, че времето реши да е лошо и да не става за разходка, освен МОЛ-а (между другото си купих страшен панталон, имитиращ дънки и ... баси, ама аз наистина отслабвам!)
Утре е последния почиван ден на който разчитах. От сега гледам купа с дрехи, които така и не изгладих, защото все се надявах, че нещо по-различно ще се случи. Гледам, че е крайно време да пусна прахосмукачка. Ще си приберем детето навреме, че да си почине и свекърва ми все пак. Мъжа ми все пак реши да позилезе с приятели и вероятно утре ще спи до обед....
Да ти се невиди и на всичкото!
В толкова скапано настроение съм, че направо ... извинявайте!
!
! Прекрасно детство, много игри и много успехи в училище му желая
! Отивам да го цапна, че да се кротне малко.

Бях си го сложила на предпочитани,но нали ми преинст. уиндоуса и всичко замина
Мойто за сега е само със сополки.Какъвто-такъв ще празнува.Амаааа хаааа.....

.
ООмръзна мииии.