Жената лъв - 48

• 18 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Добра нощ! И ако по-долните редове ги прескочите - по-добре... просто мрънкам, че ми е тежко, и искам да ми олекне... Sad
Много ми е тъпо значи!  Sad
Още в четвъртък сутринта, малкия звар замина да спи при свекърва ми, а аз, горката с блажени планове... Викам си - 4 дни почивни, само с голямото дете, гости-мости, разходки, заведенийце, шапка на тояга! Цяла седмица програмата ми е: ставане, закуска на голямот, закуска на малкото, правене на кафе, изпращане на голямото, хранене на малкото, кафето изстина, обличане на малкото, зареждане на пералня, разтоварване на миялна, евентуално си изпивам кафето, оправяне на леглата, прахосмукачка, храни бебето, приспивай, пази тихо, глади, готви.... Та,  в четвъртък, останала с едно дете, си мисля, че всичко хубаво предстои... Crazy
Къде ми е бил акъла?
Всичко, като всеки ден...
Оказа се, че не можем да се видим с никой, заради грипа и всички изведнъж много ги хвана страх. Оказа се, че времето реши да е лошо и да не става за разходка, освен МОЛ-а (между другото си купих страшен панталон, имитиращ дънки и ... баси, ама аз наистина отслабвам!)
Утре е последния почиван ден на който разчитах. От сега гледам купа с дрехи, които така и не изгладих, защото все се надявах, че нещо по-различно ще се случи. Гледам, че е крайно време да пусна прахосмукачка. Ще си приберем детето навреме, че да си почине и свекърва ми все пак. Мъжа ми все пак реши да позилезе с приятели и вероятно утре ще спи до обед....
Да ти се невиди и на всичкото!
В толкова скапано настроение съм, че направо ... извинявайте! Sad

# 136
  Добро утро! Моят мъж замина на Боровец на сноуборд преди час и от тогава съм будна. Малко ми е тъпо и притеснено, но се надявам всичко да е наред и да се върне доволен  Praynig!
  Норче, честита чанта! Със здраве да си я ползваш! Аз пък никога не нося чанта. Не мога да си харесам, а и никога не нося толкова много неща, че да не могат да се съберат в джобовете ми. Все пак може би ще е добре да си купя една като тръгна по интервюта за работа  Rolling Eyes.
  Колкото до ЛиДл - в БГ не съм пазарувала от тях, но в Испания шоколадите винаги са били много хубави. Норче, опитай на касата да го върнеш, но ти трябва бележката. Евентуално поискай разговор с управителя.
  Жу, да ти е жив и здрав, Васето   bouquet! Прекрасно детство, много игри и много успехи в училище му желая   bouquet!
  Оххххх, лудия котак пак се развихри  #Cussing out! Отивам да го цапна, че да се кротне малко.
  Хубав ден на всички   bouquet!

# 137
Добро утро  bowuu
Рени,благодаря  Hug

Оххххх, лудия котак пак се развихри  #Cussing out! Отивам да го цапна, че да се кротне малко.    bouquet!

Joy Joy Joy
Рейче,върни им го.Още не съм  влизала  в албума да видя чантето.Намерих парола и ник нейм...а,кой е сайта  newsm78 Бях си го сложила на предпочитани,но нали ми преинст. уиндоуса и всичко замина  Embarassed
Бенджи,Вени...до довечера ви искам ШЕН  PeaceМойто за сега е само със сополки.Какъвто-такъв ще празнува.Амаааа хаааа.....
Уиш,дай да те гушна ....всички сме имали такива периоди.То това си е перманентно,само където ни избиват нервичките в един момент.

Дружки мои,почерпете са за здравето на 9 годишния рожденник  Hug Сигурно чак довечера ще мога да се включа отново  Hug

# 138
Добро утро  Hug

newsm59   party006 Честит Рожден Ден на Васко, детството му да е незабравимо. С пожелания днес да получи най-желаните подаръци     party006 newsm59

И за мама:

Нат, нищо нечувано не споделяш, ако знаеш колко пъти съм се чувствала така...........ама гледам да не се замислям, а сама да изляза от това си подтиснато настроение. Ако сама не си помогнеш, няма да може никой да го направи. Имаш повод да празнуваш даже: нови панталони и желан номер на дупети, кво по хубаво от това  Grinning

Рени здрасти, как сте? Поотминаха ли болестите? Котака беше мъж, нали? Бртовчедка ми го занесе да го скопят и сега е много добричък  Mr. Green

Момичета ако не занеса бележка дали ще ми го подменят? На мен ще ми е слесно да излъжа: да купя един и на излизане уж от магазина да съм го отворила, но не ми се занимава....

# 139
  • Пловдив
Добро утро!

Жу, да ти е живо и здраво голямото момче! ЧРД!

nbirthday
Да си изкарате /най -вече децата, де/ весело и всичко да е ОК.  Hug

Реа, ходи и се разправяй. То не става въпрос само за самата замяна /конкретно за 1 шоколад/ колкото да има някакъв контрол от страна на клиентите и ЛИДЛ да го знаят...

НатHug
Знам как се чувстваш. И аз съм била много пъти така. Даже и сега при тия почивни дни имах много планове /дори и за планински преход с едни приятелчета - да открием сезона/ А то кво? Гадно време. И болести.
Последните шест дни само се разправям с болни деца, меря темп., готвя сумати неща, дет вече не им се ядат, но преди малко ги искаха, правя чайове и компреси,...пфууууу...
И междувремено и аз се разболях и оздравях накрак... ooooh!

# 140
Забравихте вие кака ви Джу и това си е!  Sad

# 141
  • Пловдив
Джулка, ти ни забрави, бе душа... Hug
Кво става с вас? Здрави ли сте?

# 142
Охо я виж кой бил тук!!!!
АдИ ела и разкажи кво става с вас.

Не мога да се въздържа и ще пусна и тук шоколадче с найлонче  Mr. Green

http://www.prikachi.com/images.php?images/84/3061084H.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?images/89/3061089q.jpg

# 143
  • София
Жу, да го нацелуваш Васето! Честит му рожден ден, нека е жив и здрав, пък и вие покрай него   bouquet.
Пол, честит празник и на твоята майка. И на нея пожелавам здраве и късмет  Hug.
Джули, нИ мой с лошо, бре, такова като теб нЕма шанс да се забрави  Wink.
Уиш, и у нас така... Направихме си планове, за да се тръшна болна  ooooh!. Винаги е така, ама винаги! Колкото повече ги мислиш, планираш и чакаш тия почивни дни, толкова по-смотано ги прекарваш  Crazy.

# 144
Окончателно се завърнах, сега ни мож съ отървете от мен!  Mr. Green
Добре сме, вече всичко вкъщи е О.К., дано и за напред е така, че бях пред полудяване.
Вие как сте, милички?
Нещо интересно при вас?

# 145
  • София
Към този момент най-интересен ми се вижда найлона в шоколада на Реа  Mr. Green!
Реа, пробвай да го върнеш в магазина и ако ти поискат касова бележка, кажи, че ще се върнеш до вас да я потърсиш, но ще минеш и през КЗП за всеки случай. Това сигурно е някаква собствена маркана Лидл.

# 146
Към този момент най-интересен ми се вижда найлона в шоколада на Реа   Mr. Green!
Бе и аз това се зачудих кво по интересно рано сутринта иска Джу  Mr. Green

Инак е тяхна марка и шоколада е вкусен и е само 0,49лв Crazy Иначе ще ида да видя кво става, ми с този найлон може някое дете да се задави и кво ли още не  ooooh!

Ставам да се поразшетам, че след малко се прибират децата  Mr. Green

# 147
Здравейте дружки.  Hug
Жу, ЧРД на Васето. Нека бъде много здрав, щастлив и винаги има радост в очите му.   bouquet
Уиш, честито панталонче, със здраве да си го носиш. Асолютно те разбирам.  Sad И аз съм така. Аз и вчера казах. Нашите пък като дойдат почивни дни все се изнизват от Бургас и ние вечно с 2 деца.  ooooh! Пък тоА нашия мол вече не мога да го понасям. Цяла зима все там.  Sick ООмръзна мииии.
Реа, щях да се издрайфам. Я отиди и им врътни един скандал, да ти датат 5 шоколада в замяна.  Laughing
Джу, ко стаа, душата? Кажи нещо.  Hug
Хора, тъй като днес е Сирни заговезни и се иска прошка, моля ако с нещо, някой, някога съм обидила да ми прости.   bouquet

# 148
Хора, тъй като днес е Сирни заговезни и се иска прошка, моля ако с нещо, някой, някога съм обидила да ми прости.   bouquet

Верно ли!!!
АААААААА и аз искам прошка ако някой някога съм обидила от вас  Heart Eyes

Камче кво ще готвиш днес? Аз ще правя пилешка каварма с гарнитура от ориз.
Мъжа ми пътува за Бургас, ама не ме взе  Crossing Arms

Нямам торбички за прохосмука и сега не мога да я пусна тази пущина  #Cussing out, а не ми се излиза спец за торбички.

# 149
Вярно, че днес е прошка.
Момичета, ако съм обидила някоя от вас, моля да ми простите.
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт