В тази тема са събрани 46 канадски мами!

• 28 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Я вместо да тъжиш за пролетта се развърти с  лопатката Simple Smile Какви са тези тъжни мисли .Не така . Има само още 1,5- 2 месеца до пролетта
А синът ми колко е щастлив , че има хубави и големи локви ...
Вчера го водихме на консулски ден в един "замък" и около замъка имаще много вода - пълно щастие.

# 121
kaka_dora много ми харесват твоите стихове!

# 122
  • Лавал-Пловдив
Въобще не ми харесват локвите-по-зле са и от снега. Вчера сложиха табели, че ще чистят улицата и трябваше да паркирам на 3 пресечки от нас, в тъмното стъпах в една локва, която ми се оказа до глезена и ботуша ми ( велурен ) целия подгизна.За шока на горкото ми краче от ледената вода да не говорим  ooooh!Сега суша ботуш ама според мен ще изсъхне към юни  hahaha

# 123
хахаха, това ми напомни на този проект:)))
Действието се развива в Монтреал
http://www.mypotholes.com/default.asp?theIF=%2Fcontent.asp%3FWeb … Name%3DAbout%2BUs

# 124
  • Лавал-Пловдив
Гаргамелчо, много ми хареса проекта, много се смяхме с децата и мъжа. Прегледах и за другите градове и ми направи впечатление, че най-много идеи има за Монреал ( което ме навежда на мисълта, че тук има най-много дупки  Tired )

# 125
  • На бял кон в Pierrefonds
Здравейте на всички. Отдавна не съм влизала във форума и за това честито на куп всички празници, както и на новите бебенца и очакващите такива! Да сте живи и здрави всички!

Имам една молба ако някой има детенце с поставени туби в ушите, искам да попитам на лични няколко въпроса. Имам някакъв спомен, че на шемет невероятен май момченцето имаше, дано да греша, извинявай ако е така.

# 126
  • Vaudreuil Canada
Имам една молба ако някой има детенце с поставени туби в ушите, искам да попитам на лични няколко въпроса. Имам някакъв спомен, че на шемет невероятен май момченцето имаше, дано да греша, извинявай ако е така.

Правилно помниш - то вече нямаме де щото есента ги махнаха ама минахме и през това чудо. Така че питай каквото мога и знам ще споделя.

# 127
Моля ви да споделите кога сложихте обички на вашите момиченца и къде се извършва тази манипулация. На 25 март (Благовещение) Анасатсия навършва 4 месеца и се питам дали не е рано.

# 128
Pepcheto_77 ,аз и сложих на моята дъщеря като навърши една годинка .Тогава педиатърката ме съветваше  да не и слагам по-рано,защото имало случаи на повече алергични реакции като са по-малки,нищо че са специални мед.обеци.Това в България де ,да уточня все пак Simple Smile.Ама мен ме хвана страх да не вземе да ги дърпа  и реших да поизчакам още някои друг месец.За моя радост не им обръщаше никакво внимание Simple Smile

Како Дора ,голям си поет  bouquetМного весели стихчета.

# 129
  • Vaudreuil Canada
Pepcheto_77 доколкото знам обици слагат където правят татуировки - ама не знам за толкова малки деца.....

# 130
обици слагат в почти всяко златарско ателие в мола, дори го правят безплатно като си купиш обиците от тях
Моите нямат и нямам планове да ги дупча Wink

# 131
Моето е неродена Петка Simple Smile,но също мисля да я оставя тя да си избере кога да си дупчи която и да било част от тялото, няма да й отнемам правото на избор Wink

# 132
Ronnie Моето дете също имаше тръбички, ако желаеш аз също съм на разположение.

# 133
  • Vaudreuil Canada
Мацки какво мислите да правите при положение че има риск радиация от японско да достигне до канада?

# 134
Къде го чете това Шемет? Западна Канада е по-уязвима, те са доста по-близо до Япония. За Монреал не знам...Аз лично мисля да попрочета за йода и ще го мисля какво да правя. Знам само,че за да има ефект трябва да се вземе преди да се изложиш на радияцията. Но не знам кое точно йодно съединение, каква е дозата и т.н. Много лоша работа! То цялото бедствие е ужасно, но все се надявам да се размине поне ядрената катастрофа.

Общи условия

Активация на акаунт