Отговори
# 315
Добро утро и от мен!
Снощи Макси яде в 23:30 и тази сутрин аз се събудих преди него, наспана, в 7!  Laughing Е, 10 минути по-късно писна и той.  Wink

bubeto, с малката ли ще сте в Пловдив??

# 316
  • в Надежда-та
Добро утро,
не знам на кой колко му се спи, ама аз тръгнах да си мия зъбите с шампоана на децата Crazy ooooh! hahaha Joy
адис когато си препатил гледаш нещата по друг начин. И аз ще я слагам поради тази причина. На 7м. баткото ми беше на с-ма в болницата заради повръщане и разтройство.... Tired
За ДЯ с 2 ръце ЗА Peace Баткото го пуснах на 1г. 9м., Мартин също мисля тогава да го пусна Thinking
Бебеш имай в предвид, че за 3-4дена той не може да свикне Confused .... тогава точно ще реве ooooh! Нашия батко 2 седмици плака, да де мрънка по-скоро докато не затворя вратата след него. И от тогава си ходи с мн голямо желание Peace

# 317
Момичета, сега пак разгледах заглавната ни страничка и бих предложила, ако е достъпно и възможно, отново да бъдат качени линковете на онлайн магазините  Wink

# 318
  • В две тъмни очички
=Michelle=,явно съм пропуснала, когато си разказвала,за плуванет. Ще ме осведомиш ли , къде толкова рано приемат деца? Ако искаш пиши на лични

Бебешондел, бих те посъветвала да запишеш Явор на ясла! Само искам да допълня,че за 2-3 дни няма да разбереш дали му харесва,а дори по-вероятно е да се тръшка и да реве! Нормално е ! По-голямата част от децата имат доста дълъг период на адаптация - около месец!

Бира с таратор , та за къде без малката бе Simple Smile Ако искаш можем да се организираме и да се видим.
Vall_t също ако е свободна и желае може да се включи,а ако има и други желаещи де,ама не знам кой е от Пловдив още newsm78

# 319

Бира с таратор , та за къде без малката бе Simple Smile Ако искаш можем да се организираме и да се видим.
Vall_t също ако е свободна и желае може да се включи,а ако има и други желаещи де,ама не знам кой е от Пловдив още newsm78

Lady Guga и Aniper  Peace

# 320
  • В две тъмни очички
Аз съм За! Само неделя не мога,че баща ми и зълва ми имат РД през останалото време съм ваша  Mr. Green

# 321
Аз съм За! Само неделя не мога,че баща ми и зълва ми имат РД през останалото време съм ваша  Mr. Green

Значи през седмицата нещо... Simple Smile

# 322
Здравейте,
срещата вчера беше много хубава, надявам се скоро пак да повторим. Момичета, качета снимките да видим сладките бебоци  Grinning

Аз да почерпя със закъснение, вчера станахме на 3 месеца  Grinning

# 323
brilliantine  още с връщането вкъщи се почна с плаченето след ядене,все си търсеше още и не спеше.Още в болницата започнаха с АМ,защото аз почти нямах кърма(преди и след кърмене я теглиха и максимума изядена кърма беше 20 мл.)Вече вкъщи като взех да чета започнах да прилагам част от съветите за увеличаване на кърмата.Смея да кажа че определено има голяма разлика,но някой път не й стига и затова дохранвам.

# 324
Чери,честит ви трети месец!Изи да расте все така хубава ,здравае и добричка! Hug

# 325
Здравейте мацки,

Днес като нахраних бебо в 6  и си заспахме двамката, и станахме преди малко Simple Smile Друго си е да се наспи човек!

чери, честита ви трета месечинка   bouquet лелеееееее, как лети времетоооооо

бубе, аз за плуването май не съм писала тук. То първите 6 месеца са по-скоро упражнения във вана,  а после ще видим къде ще го водим на басейн. Ако ти е интересно да прочетеш има инфо тук (там ще водим Стефан):

http://www.estestveni-idei.com/prod/center/baby-swimming.html

А това е темичката в бгмама:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414387.0

# 326
  • София
Пак имах безсънна нощ  Confused кога ще свършат тези гадни коооооооооолики, уж бяха намаляли и сега пак  #Cussing out За сметка на нощта Викчо сега спинка блажено и даже похърква  Mr. Green
Да се изкажа и аз за срещата, беше супер, много хубаво си полафихме с момичетата и не усетих как минаха 4 часа  Heart Eyes А бебоците едни сладки и добрички...  Heart Eyes
=Michelle=, мерси за инфото за плуването, че и на мен ми е мерак да водя малкия.
Бебеш, аз съм също много ЗА яслите и градините. Като много малка са ме записали в яслата и нямам забележки  Mr. Green Човек станах  Wink За обичките също съм ЗА, само може би да е след годинка.
ротавирусната ваксина не смятам да слагам. Първо се чудех, предвид това че една приятелка живееща в Германия ми каза, че било много модерно там да се слага и тя била сложила на момиченцето си, но попрочетох туй-онуй и се отказах.

# 327
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
И ние бяхме с тежка нощ... сега мини гад спи на рамото ми, а аз клюмам глава пред нета  Twisted Evil

Вчера срещата беше супер... както винаги   Party Flutter Снимки ще кача след малко.

За дупките на ушите - (споко, няма да кича Тервел   Mr. Green). Аз съм дупчена 12 пъти по ушите. Първия път в 5 клас. После зарастваха, дупчих, сега имам по 3 дупки на ухо. Не ме е боляло драматично. (а имам и още 2 обички, но не по ушите  Embarassed Mr. Green)

Ротавирусна ваксина няма да слагам.

Бебеш, съчувствам ти! Знам на мен какво ми е, като остана насаме с малките, представям си на теб  ooooh!

За яслите подкрепям мнението на Етомира и Брилянтин! Смятам да пусна Тервел на ясла, но частна - заради храненето и болестите.

Днес ще изляза най-после без колата. Ураааааааа!  Party Party Г.зът ми се сплеска - от компа - в колата - на дивана!  Crazy

# 328
  • В две тъмни очички
=Michelle= , благодарско!!! Само дето нямаме вана  Whistling! Абе като гледаах клиповете на тея дечица как плуват и ми е малко страшничко, имам чувството ,че се мъчат  Rolling Eyes! Пфуу не знам дали ще се навия! Някак май ще ми е по-спокойно аз да я науча като стане на 4-5 г. Не съм вярвала,че ще ме хване базето докато гледам филмчетата хахахаха  hahaha Лелеее ужас!!!

# 329
 newsm26 за срещата в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт