Мъж Телец - 3

• 38 439
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Ми неаме кво да кажем понякога. Най-често винаги... С очите и ръцете казваме всичко

# 106
Защото говоренето за тях е загуба на енергия... Simple Smile шегувам се! Мисля,че може да не говорят, но много мислят и вътрешно изживяват нещата! Телците са НАЙ-ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ от целия зодиак - това от 2 сериозни източника ми е казвано!

# 107
  • Варна
е да де... ама как може да нямаш нужда да споделиш нещо, каквото и да е с цитирам го "най-близкия си човек". как накарахте вашите телета да говорят? bcdd ,Бивол кое ви разприказва Grinning

# 108
Трудна работа да ме накараш да споделям каквото и да е Grinning

е да де... ама как може да нямаш нужда да споделиш нещо, каквото и да е с цитирам го "най-близкия си човек". как накарахте вашите телета да говорят? bcdd ,Бивол кое ви разприказва Grinning

# 109
Дори, когато става и за чувства ли? Не би ли го казал това "Обичам те!" право в лицето .... или предпочиташ да се сеща сама партньорката ти?

# 110
Когато Телецът каже "Обичам те", звучи много фалшиво, едва ли не лъжем. По-истинско става с жестове...

# 111
  Мълчаливи са, но все пак споделят. Както и изричат признания.Но трябва вътрешния им подтик да е голям, да е назряло. Не е фалшиво като го казват, Бивол Wink Но си прав,че жестовете преливат от емоция, енергия и са заредени с висок волтаж.

# 112
Добро утро на всички ! Hug При телците любовта се изразява повече с жестовете и действията  , на думи много ни е трудно / поне на мен ми е трудно да кажа Обичам те / , но пък в нас има толкова топлота и сърдечност - усещат го обаче само хората които обичаме и означават нещо за нас , за останалите хора сме капсуловани . Wink

# 113
Добро утро на всички ! Hug При телците любовта се изразява повече с жестовете и действията  , на думи много ни е трудно / поне на мен ми е трудно да кажа Обичам те / , но пък в нас има толкова топлота и сърдечност - усещат го обаче само хората които обичаме и означават нещо за нас , за останалите хора сме капсуловани . Wink

много ми хареса! а кога отбягвате пряк контакт с някого? гледате ли "крадешком" или проектирам своето поведение върхо човека и се заблуждавам? може би при телците гледането крадешком е случайно поглеждане и изобщо не е "гледане крадешком" а отбягването на пряк контакт е случаен период, и изобщо не е "отбягване на пряк контакт"?

# 114
Сега си спомням за това прословуто "обичам те", колко трудно ми беше да го кажа (с Водолейката де). Мъчих се, аха да се напъна на езика и излезе нещо, като "и аз обич..да, също", демек върза ми се езика. Но момичето се усети и ме гушна Simple Smile. Разбра де, разбра, че съм луд по нея. Но като цяло жените си искат и думичките, не само жестовете, може би защото по-лесно вярват на думите, отколкото на жестовете. Упреквали са ме даже в театралничане. Ми не е така де, ама не вярват. Та правя усилия в тази насока. Иначе ако е за лаф, шеги - дал бог слово, но за сантиментите малко ни е отнел. Simple Smile

# 115
Добро утро телци и телешки обожатели!  Hug
Хубава тема подхванахме "как телците споделят". Радост неземна, да ти кажа и аз съм забелязала,че трудно споделят, но когато са готови да говорят, или леко ги посбуташ ..... ще изплюят камъчео, но трябва да си много мила и нежничка и да го предразположиш, да ти се довери максимално... с времето ще намериш своя начин! Недей само си мисли,че ти си причината той да не ти споделя... Peace
Колкото до споделянето на чувства и признания .... ЕЛИНОР777 .... и аз съм получавала от него някакви признания, но си мислех,че той просто си флиртува с мене, но сега ти като споделяш... може би е бил искрен!

Бивол - жените харесват жестовете - това спор няма, но понякога искаме и други доказателства, защото не винаги сме сигурни дали е това, което си мислим... И обратното има мъже дето много говорят, но нищо не правят - тогава жените искат жестове! Абе угодия нямаме Wink ... Просто трябва от време на време да се напомня за чувствата, защото забравяме да ценим какво имаме!   bouquet

# 116
Бивол  и аз точно като теб се напъвам да кажа  "обичам те "но не се получава нещо  ooooh! а така ми се иска да можех свободно да изразявам чувствата си - аз съм тежък случай Телец с Асцендент Козирог , сдържана отвсякъде, не ми е лесно в любовта - изглеждам студена и недостъпна а всъщност съм толкова любвеобилна и изпълнена с любов . Grinning

# 117
Споделяла съм вече, но да кажа пак:

Когато на времето като гаджета пътувахме София - ВТ-София, и аз си тръгвах от поредния уикенд тук и ми се ревеше в автобуса, и му пишех :"Много ми е хубаво с тебе,  не искам вече да си тръгвам, обичам те".

Отговор - "И аз така!". Mr. Green

С годините все по - малко говорят. Свикнах някакси.

П.С. търпеливке, точно студен и недостъпен е изглеждал мъжът ми на мои познати! Laughing

# 118
Цитат
аз съм тежък случай Телец с Асцендент Козирог

И аз съм тежък случай: зодия Телец, асцедент Козирог Simple Smile))

# 119
Биволе, как се определя асцендентът? Никога не съм разбирала от тея неща.

Общи условия

Активация на акаунт