За АМ: в 7.30 - 190, в 11.00 - 190, 14.30 - зел./месно пюре, 18.00 - 90 пл. пюре и 110 каша и в 21.30 - 190 АМ. Шестия месец наддаде 600 гр. по учебник направо, а ми се струва че много яде.
Машонка, дано се оправите бързичко.
LITA, и ние утре почваме с глутена, реших първо с бишкота в млякото за една седмица поне(пък и да се сгъсти АМ и да не се дави с тази биба) и после попарка.
За кръщенето: може би нарочно сте избрали тази дата (Гергьовден) като светъл християнски празник, но където и да сте ще има много хора. Пак зависи как ще се държи Мити, ако е свикнал с народ проблем няма. Спомних си за сватбата на братовчедите ни в Троянския манастир, там беше иконата на Св. Богороица Троеручица, много народ и естествено мноооооого чакане.
Аз реших да е на годинката т.е. 03.09. хем топличко, хем 2в1, той е още малък за детско парти, затова ще има пенсионерско (аз така му викам, не с лоши чувства, разбира се
) и ще отпразнуваме с родата (на мъжо е голяма, т.е. всички се събират от цяла България за всички поводи - от Пловдив, от Троян, от София и по-малко от Бургас

Същата история се повтаря, както преди да пробият предните - нервнечене, особено вечер, пищене в съня си... Жал ми става за детето - не ми е виновно за нищо, но покрай системното недоспиване, снощи ме изкара извън нерви и се разкрещах
Много ми е гузно

Аз смятам чак като проходи малкия- живот и здраве.Btw днес какво купи на Мити от К&K 

Ето вчера почти не си хапна от пюрето, а само ми пееше и гледаше умолително познайте за какво. Разходките ще ме спасяват така като гледам