Жената Лъв - 49

• 17 816
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Жу Simple Smile ,на центъра съм.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 20:30 от Мидичка

# 526
Гери,аз пък искам да садя картофи,и не само,но (моля не се смейте!)в саксии.Обаче нямало да стане нищо Sad

# 527
  • Кьолн
Ох,като говорите за родители да се оплача и аз от моя свекър. Съвсем е изкукал горкия. Цял ден седи затворен в стаята си и измисля интриги. Последната му беше да ме скара с девера. Не успя. И аз като една лъвица хубаво му се накарах и сега не ми говори. Най -гадното е ,че разправял на приятелите си ,че не излизал защото ми гледал децата. Това като чух ми стана обидно защото въобще не ги поглежда. Единия му приятел дори го съжали,че много ги гледал и да съм го оставяла малко свободен. Абе в къщи гледам четири деца. Ще се побъркам

# 528
Оххх, мозилке, хич не е лесно с тези родители.
ПОнякога си мисля, че през целия ни живот има само няколко  истински хубави години, тези на осъзнатот  детство, от 4 до към 10/11 год. После влизаш в пубертета и се почва.. гаджета, чудо, драми, трагикомедии. После идва ред да правиш кариера, и когато ит самият си родител , в най хубавите моменти когато трябва да се наслаждаваш на детството и бебешорството на децата си, ти се изсипват проблемите на възрастните, ама като рог на изобилието. Щото вече няма за кога да се грижат, не приемат децата си за реални възрастни и вместо да си гледат пенсиите и старините се чудат де ква интрига да заформят. И честно казано, това си е чисто ,ама чисто БГ синдром.
Мидичке, в саксии картодите няма да станат...май. ама опитай, за всеки случай. аз картофа го познавам сам ов пържено състочние, сега ще разбера от къде аджеба произхожда.  LaughingДа не ставам съвсем като щерката на една приятелка, за нея картофите идват от супера и са облечени в мрежичка.

# 529
Мозилке, да не те плаша, но баба ми е така и се оказа старческа деменция  Rolling Eyes

# 530
  • София

Добро утро. То вече си е добър ден всъщност , и от мен! Пия кафе и ви чета, след малко обаче трябва да ходя на пазар. Нямам никакво сирене, а утре е традиционният ден за мекици вкъщи та...

Започвам да ви завиждам за срещата! Много весело и приятно изкарване ви желая!

# 531
  • Пловдив
Te това, шареното, не бих го яла  dont

Гери, аз май се досещам, стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Що бе, мъжете лъвове са пичове  Flutter

# 532
Здравейте, ЛЪВИЦИ !
Четях ви и преди , но не се бях решила да пиша. Но сега съм си у дома , защото останах без работа и реших да ви поздравя и да се поразсея малко. Исках и да споделя своя опит относно кухнята с Чебурашка , защото аз наскоро правих ремонт (даже имам за довършване още 2-3 неща , но и на тях ще им дойде реда). Ако мога да бъда полезна и да и спестя малко лутане и пари ще се радвам.

# 533
Ооо,да и аз си падам по мъжете лъвове!Нямам обяснение защо,но ме кефят.

# 534
Ооо,да и аз си падам по мъжете лъвове!Нямам обяснение защо,но ме кефят.
  Оооооооо, като приятели са разкошни, няма равни на тях, но за половинки или бащи... Те се смятат за господари и гордостта им пречи да видят недостатъците си.

# 535
На мен също ми харесват мъжете лъвове.

Добре дошла Такава! welcome

# 536
Добре заварила !
Не съм имала контакт с мъже лъвове много-много , но ми се струват лекооооо мързеливи , но затова пък благородни.

# 537
Добре дошла на новата лъвка.
Мъж ЛЪВ.. .е не, ни ща ...пак. Мног харизма и никъв мозък, или поне аз изтеглих точно този джакпот.
Кипре  , кво бе? newsm78

# 538
Здравейте, милички.  Hug
Вчера бях на погребение, сдухах се страшно много, криво ми е...  Cry

Та по тоя повод, днес половинчо реши да си хванем парцалките, да теглим по една майна на всичко и да отидем за два дни да си починем.  Peace
Той ще лови риба, аз ще блея като овчица по язовира.  Laughing
Но пък последния път беше хубаво, за това се съгласих.
И така - малко по- късно офейквам.
Ку Фана рибка, шъ я снимам, да ви я пОкажа.
  hahaha

# 539
  • Пловдив
Ми за кучето, бре Гери  Simple Smile. Реших, че ще го заплождате, не знам що   33uu

Общи условия

Активация на акаунт