Мъж Телец - 4

• 42 201
  • 804
  •   1
Отговори
# 315
tarpelivkata горе в дясно над всеки коментар има опция (бутон) цитат Simple Smile

# 316
Това за търпението ми... относителна работа. Просто в момента имам работа на компютъра Grinning

айде бе  Wink аз пък си мислих, че сме ти симпатични  Stuck Out Tongue

# 317
Simple Smile хайде лека нощ-ден от мен... крайно време ми е да поспя след тази нощна Simple Smile хубав ден на вас Simple Smile

# 318
Това за търпението ми... относителна работа. Просто в момента имам работа на компютъра Grinning

Явно номера със стоун фейс не мина Grinning Grinning

# 319

Grinning ейй задобрявам  Grinning Stuck Out Tongue

# 320

Лека нощ! Grinning

# 321

Лека нощ! Grinning

лека Simple Smile

# 322
tarpelivkata горе в дясно над всеки коментар има опция (бутон) цитат Simple Smile

Благодаря ти SOL  , не съм го видяла това че пише цитат и се чудех как става  Grinning

# 323
  • Варна
Много сте ми симпатични и всеки ден ви чета какво пишете. Жалко,че нямам връзка с мъж-телец, та да ви споделям и аз по нещичко. Иначе съм наблюдавала,че телците,независимо жени или мъже, обожават сладките изделия. Познавам един такъв екземпляр дето много обича сладко и всеки ден яде,но нищо не му се лепи.  Laughing Laughing Едното доказателство за това е модела Златка Димитрова (черната Златка),когато излъчваха предаването  „Нашите момичета"... там тя каза,че много обича сладкото,но гледа да не прекалява... и все пак не може без него да живее. Laughing Laughing Е знам, няма човек,който  да не обича сладко (ама вие сте направо маниаци),обаче пак повтарям, че този екземпляр е една от най-добрите ми приятелки, която абсолютно всеки ден или си купува кроасан,меденка барабар с тях и шоколад (тя е типичен телец)...ама и завиждам,че не и се лепи.  Laughing

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 15:26 от Sagapo92

# 324
е аз се наспах  Grinning има ли будни  Grinning

# 325
  • Варна
да Grinning ние изкарахме един мързелив неделен ден с моето теленце и котката  Hug и на 100 места я показах, ама ето и тук днешната снимка на деня: той снима Simple Smile

# 326
хахахха  Grinning  Radost Nezemna  мега яка снимка Simple Smile))  а да ти кажа, като четях в началото твоята история и предишните неща имаше много общо с моята и предното теле.. голямо мазало.. та искрено се надявам сега да е различно. Защото бях си обещала, че няма да се влюбвам.. ама пак се хвърлям с главата надолу.. и квото стане...  Simple Smile

# 327
  • Варна
така си е... неустоими са Grinning но, въпреки че и двамата имат супер "телешки" черти в характера, ги изявяват по различен начин Simple Smile и аз се надявам да ти е различно и много много хубаво Hug

# 328
така си е... неустоими са Grinning но, въпреки че и двамата имат супер "телешки" черти в характера, ги изявяват по различен начин Simple Smile и аз се надявам да ти е различно и много много хубаво Hug
мерсиии  Hug

# 329

Общи условия

Активация на акаунт