Мъж Телец - 4

• 42 201
  • 804
  •   1
Отговори
# 345
"Горят мостове след себе си и дори факта че дълго време са били близки с човека, който ги е обидил не ги спира. "
Вярно си е ,сега като се сетя как имаше един период с който като се скарам с баба ми Simple Smile
(тя е лъв,много нахално същество ),хем съм я предупредил не прави така ,иначе не съществуваш Laughing Twisted Evil,и тя нали вечно има право - после - 1,2 седмици не си говорим ,и по-едно време идва да ми се извинява  Laughing и се сдобряваме ,ама тва е роднина ,която много си ме обича и много ми дава,така че правете му сметка  Laughing . Е в последно време почва малко да помъдрява ,ама нали е вече на 70 и е крайно време  Laughing.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 11:09 от Telio

# 346
"Горят мостове след себе си и дори факта че дълго време са били близки с човека, който ги е обидил не ги спира. "
Вярно си е ,сега като се сетя как имаше един период с който като се скарам с баба ми Simple Smile
(тя е лъв,много нахално същество ),хем съм я предупредил не прави така ,иначе не съществуваш Laughing Twisted Evil,и тя нали вечно има право - после - 1,2 седмици не си говорим ,и по-едно време идва да ми се извинява  Laughing и се сдобряваме ,ама тва е роднина ,която много си ме обича и много ми дава,така че правете му сметка  Laughing . Е в последно време почва малко да помъдрява ,ама нали е вече на 70 и е крайно време  Laughing.

Точно така постъпвам и аз - на най- близките и любими хора прощавам по- лесно, иначе ми държи много време  Twisted Evil А когато съм наранена грубо от един човек и разочарована - просто ме губи тотално и завинаги  Wink

# 347
Това според мен е защото знам че на нея  не мога да и се сърдя вечно ,все пак се виждаме всеки ден,все някога ще се сдобрим,а тя като дойде (много е хитра) не ми се извинява за това което е направила Simple Smile,щото лъвът винаги има право  Laughing,просто се сдобряваме,голяма са работа тея лъвове Simple Smile
Иначе за чуждите хора е по-лесно ,нито ще ги виждаш ,нито ще ги чуваш .

# 348
Тельо съгласна съм с теб , с хората със които живееш няма как да не настъпи примирие някой ден , но за външни лица които си позволят да ме разочароват , шансът е минимален да им простя и все пак го правя понякога  Wink ноо никога не забравям предателството , лъжата и грубостта - за втори шанс съм категорична че няма да има . Naughty

# 349
Така  е ,НО като ме разочароват най-близките приятели (който са много малко),колкото и да ми се иска да ги отпиша ,не че са ме предали страшно ммого ,просто са ме разочаровали с несериозност ,невзаимност ,незаинтересованост,егоизъм  и т.м. Някак си им прощавам ,просто са били голяма част от живота ми в миналото ,а не мога да си залича хубавите спомени с тях,въпреки това охладнявам и си имам едно на ум,вече се държа малко по резервирано с тях .

# 350
Аз приятели - проверени на 100 % със времето имам няколко , едва ли могат да ме разочароват толкова много че да не мога да им простя - за приятелите съм склонна на много жертви и жестове . Grinning  А има и друго нещо , което е типично за Телеца май  newsm78 - някак си вдъхваме респект и рядко си позволяват да ни се противопоставят грубо , от моите приятели съм много уважавана и съответно аз към тях съм изключително коректна и предана . Wink

# 351
Аз пък съм лош, зъл маниак, който не прощава никога на никого. Само един поглед през рамо и това е края... за него Grinning

# 352
вдъхваме респект и рядко си позволяват да ни се противопоставят грубо
Може и така да е ,аз лично не мога да преценя точно,но ако се държиш по-студено се предполага да вдъхваме респект,от друга страна с тоя глас тихичък и спокоен - къф ти респект  Laughing

# 353
Аз пък съм лош, зъл маниак, който не прощава никога на никого. Само един поглед през рамо и това е края... за него Grinning

Защо ли не ти вярвам Редбул , ние Телците сме много толерантни хора и винаги даваме по един шанс на хората . Нямам такова впечатление за теб  Wink

# 354
Може би казва това което иска да чуе/да бъде  ,което си е хубаво

# 355
Може и така да е ,аз лично не мога да преценя точно,но ако се държиш по-студено се предполага да вдъхваме респект,от друга страна с тоя глас тихичък и спокоен - къф ти респект  Laughing

Нее, Телците не са студени хора - просто респекта идва от нашата сериозност и сдържаност в началото , а вече като ни опознаят се вижда че сме си добряци със хората - докато не ни раздразнят разбира се. Laughing

# 356

Гледал си филми за мафията предполагам Simple Smile Там ти говорят тихо, спокойно и изведнъж плуваш с циментови плавници Grinning

# 357

Защо ли не ти вярвам Редбул , ние Телците сме много толерантни хора и винаги даваме по един шанс на хората . Нямам такова впечатление за теб  Wink

Всъщност си права. Позволявам им да ми се качат на главата Grinning Най- близките - да.
Но, някак си приятелите ми не си позволяват каквато и да е свобода на волята спрямо мен. Grinning

# 358

Всъщност си права. Позволявам им да ми се качат на главата Grinning Най- близките - да.
Но, някак си приятелите ми не си позволяват каквато и да е свобода на волята спрямо мен. Grinning

Ами това е защото имаме характер Телците - и при мен  е така - но тези които ме познават рядко си позволяват да ми се качват на главата . Wink Като ме опознаят, разбират че всичко си има граници и обикновено след това много добре си се разбираме . Laughing Може да съм жена Телец но съм желязна в това отношение - дори са ми го казвали моите приятели и затова много си ме уважават . Grinning

# 359
Има моменти, в които искам да се скарам с някой ей така за спорта. Или да вляза в спор с някой - е няма, всички се отказват преди да сме започнали. Мъка...

Общи условия

Активация на акаунт