Мъж Телец - 4

• 42 201
  • 804
  •   1
Отговори
# 360
хех  Grinning добър ден  Simple Smile вие тук сте се развихрили  Grinning и сега лош ли си RedBull  или само се правиш Stuck Out Tongue  за да всяваш респект  Grinning

# 361
Има моменти, в които искам да се скарам с някой ей така за спорта. Или да вляза в спор с някой - е няма, всички се отказват преди да сме започнали. Мъка...
аха, търсиш да си го изкараш на някого  Grinning  Grinning

# 362
хех  Grinning добър ден  Simple Smile вие тук сте се развихрили  Grinning и сега лош ли си RedBull  или само се правиш Stuck Out Tongue  за да всяваш респект  Grinning

Това за мафията като че ли най- точно описва ситуацията при мен.  Grinning

# 363
Не, няма какво да си изкарвам. Просто за разнообразие Grinning

# 364
Много ми е интересно ако се скараме с моето теле кой ще отстъпи пръв  newsm78 - може би аз като дама Телец ще трябва да положа неимоверни усилия да направя първата крачка към сдобряване . Laughing

# 365
хаха  Grinning добре  Wink вземи си боксова круша за разнообразие  Wink
 Joy     Joy      Joy

# 366
Много ми е интересно ако се скараме с моето теле кой ще отстъпи пръв  newsm78 - може би аз като дама Телец ще трябва да положа неимоверни усилия да направя първата крачка към сдобряване . Laughing

Mисля че няма да се скарате. Ако, те обича можеш да му ходиш по главата без проблем. Но, според лични наблюдения връзката трябва да е поне на годинка.

# 367
хаха  Grinning добре  Wink вземи си боксова круша за разнообразие  Wink
 Joy     Joy      Joy

Имам, но и на нея и омръзна Grinning

Стискайте палци да успея. Работя по WEB чат. Понеже нищо не стана с групаат в skype. Да видим какво ще стане с чата.

# 368
да.. странно е  Simple Smile  все някой трябва да е по-малкия инат Wink и да отстъпи.. ама пък възможно ли е всеки път да е само единия?

# 369

Mисля че няма да се скарате. Ако, те обича можеш да му ходиш по главата без проблем. Но, според лични наблюдения връзката трябва да е поне на годинка.

Значи трябва да стискам зъби още 6 месеца - това си е много време  newsm78 То като се замисля аз сега си му се раэхождам по периферията на нервната с-ма, но той ми казва че съм имала от негова страна цялото търпение на света и въобще не ми отразява   "глупостите " Wink с които си мисля че го дразня.Това сигурно е добър знак . Thinking

Стискаме палци Редбул .. Peace

# 370
хаха  Grinning добре  Wink вземи си боксова круша за разнообразие  Wink
 Joy     Joy      Joy

Стискайте палци да успея. Работя по WEB чат. Понеже нищо не стана с групаат в skype. Да видим какво ще стане с чата.
тя идеята за чат е много добра, ама няма ли така да се изгубят дискусиите...а и  ако някои друг се интересува по въпросите които разискваме няма да има от къде да прочете..

# 371
 Joy     Joy      Joy

тя идеята за чат е много добра, ама няма ли така да се изгубят дискусиите...а и  ако някои друг се интересува по въпросите който разискваме няма да има от къде да прочете..

Разбира се че ще има, но скоро ще започнем пета тема. А, като гледам как си чатим в темата... Grinning
А и забелязвам че не се сменя много много колектива. Плюс че всеки нов задава едни и същи въпроси от четири теми насам Grinning

# 372

[/quote]
Поздравления за намерението и усилията Simple Smile

# 373
 Joy     Joy      Joy

тя идеята за чат е много добра, ама няма ли така да се изгубят дискусиите...а и  ако някои друг се интересува по въпросите който разискваме няма да има от къде да прочете..

Разбира се че ще има, но скоро ще започнем пета тема. А, като гледам как си чатим в темата... Grinning
А и забелязвам че не се сменя много много колектива. Плюс че всеки нов задава едни и същи въпроси от четири теми насам Grinning
хаха  Grinning добре дее  Grinning съгласявам се  Grinning айде прави чата Stuck Out Tongue

# 374
Спряхте да пишете а? Веднага започвайте! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт