, много гореща тема сте подхванали 

Влезнала съм във ФБ и докато съм била в банята моето теле ми е писало и аз му отговарям чак след 25 мин. - а иначе съм на линия. А аз знам че той не е в града и очаквах утре да се прибере , той влиза във ФБ само когато си е в града. На всичкото отгоре чата не е наред и каквото му пиша той не го получава и накрая той ми пише "ами хубаво , утре ще се чуем аз излизам от тук ,лека нощ" , а аз каквото съм писала въобще не се изписва
Аз разбира се му звъннах веднага да се чуем , той каза че е много уморен затова е излязъл от ФБ и ще си ляга , пък утре да се видим ако е възможно. Редбул, мислиш ли че се е разсърдил за това с чата.
, Редбул се е постарал да спази правилата
Аз пък изобщо не съм я видяла точката , много си наблюдателен .
Влезнала съм във ФБ и докато съм била в банята моето теле ми е писало и аз му отговарям чак след 25 мин. - а иначе съм на линия. А аз знам че той не е в града и очаквах утре да се прибере , той влиза във ФБ само когато си е в града. На всичкото отгоре чата не е наред и каквото му пиша той не го получава и накрая той ми пише "ами хубаво , утре ще се чуем аз излизам от тук ,лека нощ" , а аз каквото съм писала въобще не се изписва
Аз разбира се му звъннах веднага да се чуем , той каза че е много уморен затова е излязъл от ФБ и ще си ляга , пък утре да се видим ако е възможно. Редбул, мислиш ли че се е разсърдил за това с чата.
Но, да знаеш че е хубаео когато вдигнеш телефона и отсрещната страна започне да ти се обяснява какво е станало без да иска и къде е била и бла бла. Направо ме напушва на смях
Не мисля че се е разсърдил.
Но, да знаеш че е хубаео когато вдигнеш телефона и отсрещната страна започне да ти се обяснява какво е станало без да иска и къде е била и бла бла. Направо ме напушва на смях
Не мисля че се е разсърдил. 
Но както и да е ние се видяхме после и аз му обясних че съм си помислила че се отказал от кафето а той каза е нали ти казах вие да отидете и аз ще видя дали ще мога да дойда защото по принцип имам час за сауна и ще плувам с един приятел.
Но иначе имах покана за бира след сауната , е да ама и бирата ни се размина
сега трябва да му дам обяснение защо и бирата ни се е разминала.

Тва телеца от страх да не уплаши другата страна започва да се прави на цапнат
аз току що излезнах от ФБ -казах му че ще си лягам а той каза е не е ли рано да лягаш ,ами като ме дразни аз му пиша той гледа филм .Нещо много се нервя тия дни и е по добре да не си го изкарвам на него , защото знам после каква лекция ще ми изчете за това колко съм била нетактична с него и тк.н.

, но нали и аз съм Телец , ще търпя . 
и интересното което е че има няколко снимки дето много ги харесва но ми казва на мен , не смее да ги хареса в албума ми. Абе на мен пълен игнор а пък на някакви си там дето не ги и познава дори им обръща внимание , хмм
дразни ме това но не мога да му го кажа защото съм му обещала че няма да го ревнувам. Той знае че ме дразнят тия негови коментари и може би го прави нарочно , защото аз имам едно приятелче дето ми пуска коментари на моите публикаций - но те са безобидни , не ме сваля , обясних му също че това момче не си пада по жени и е много възпитано и интилигентно момче .
не обръщай внимание на тия глупости във ФБ. Ти му имаш телефонният номер нали? Значи имаш много повече от останалите.
Спокойно, няма място за ревност. Едва ли те дразни просто е любезен с другите а, факта че знае всичко за теб т.е. какво правиш във ФБ. Означава че се интересува от теб и не те подминава и това че предпочита да ти го каже лице в лице означава че е сигурен че ще се видите, защото го иска и знае че и ти го искаш. Няма място за притеснение според мен.
не обръщай внимание на тия глупости във ФБ. Ти му имаш телефонният номер нали? Значи имаш много повече от останалите.
Спокойно, няма място за ревност. Едва ли те дразни просто е любезен с другите а, факта че знае всичко за теб т.е. какво правиш във ФБ. Означава че се интересува от теб и не те подминава и това че предпочита да ти го каже лице в лице означава че е сигурен че ще се видите, защото го иска и знае че и ти го искаш. Няма място за притеснение според мен. 
Препоръчани теми