131 Размирни дни, жасминови нощи - арабски мами, тук ли сте още?

• 53 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 480

Щом имаме шоколадове роза, аз ви черпя  и с цяла шоколадова торта, че днес остарявам с една година. Дано почерпката стигне за всички Simple Smile)

Честит празник на всички дечица, макар и с малко закъснение!  Hug

Добре дошли на новите момичета.   bouquet

Люспе, отивам да мисля тема за десертация за следващия постинг.  Whistling

Алвера,
имахме в хладилника зеленчуци, купени от преди да разберем за тази бактерия, не сме ги хвърляли, но и нови краставици и салати не сме купували...Уж заразата е в Сев. Германия, тоест при нас за сега няма, но знеа ли човек  Rolling Eyes Гледам да не се панирам, но сезонът е само за шопска салата и таратор, та дано скоро се изясни причината за заразата.  Praynig

Шилан, марш на разходка, защото няма по-ефиаксен анти депресант от чистия въздух и хубаво време.  Peace

# 481
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЙЯ   bouquet
    Пожелавам ти много здраве , щастие , любов и сбъднати мечти  newsm59 Gift newsm51

# 482
Айя , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !- и от мен .
Здраве и сбъднати мечти !  bouquet  bouquet  bouquet

Аз в момента чистя рисунките по стените на всички помещения у дома и боядисваме и мебели разглобявам заедно с половинката . Кашони , куфари торби с играчки на право е ад под небето у дома , а още не му се вижда края .
Отивам , че да приключа поне с това за днес .

# 483
Айа честит рожден ден.

Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти.

# 484
да се похваля с една спокойна нощ  Simple Smile  2 часа си спа в кревата, после ревна и я взех  при мен. Спахме добре и нашироко.
Нещо не може да свикне с присъствието на баща си  Confused Но той ужасно много я мачка , щипе, целува, лицето й става цялото червено от неговите ласки  Naughty  докато не я разреве, не я оставя на мира.
Преди да си дойде от Сирия, тя си спеше и в кревата и при мен. Но сега баща й не дава да спи сама, било му мъчно, като изоставена била миличката тя, трябвало да спи между нас.Обаче като я сложа между нас, той започва да мачка спящото бебе, докато не го  разреве наново, направо полудявам  #2gunfire #2gunfire  тя нощно време иска само мен, като чуе неговия глас и започват писъци до небесата. Обаче като заспи се обръща ту към мене, ту към него или пък с едната ръка държи мен, а с другата него  Simple Smile

Ох, ужас, само за бебета говоря  Tired  Сякаш цял живот не съм правила нищо друго освен да сменям памперси.
Люспа, предполагам, ти страдаш най-много от новото ми превъплащение  Mr. Green
То си е загуба за целия форум де. И модераторите сигурно нямат вече много работа, щото съм кротка като овчица  tooth

# 485
  • Egipet
честит рожден ден със закъснение Аиа.  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet.

# 486
# 487
Айа, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на патерица  Hug Hug Hug

# 488
Честит празник, скъпа Айче, и ме извини за закъснението. Пожелавам ти прекрасни мигове и незабравими преживявания. Hug

# 489

Голямо,Добро урто от мен,мили ми дами!  bouquet
Аз от вълнение скочих в 5:30ч..Бързам да ви поднеса скромна почерпка,че днес моят малък принц става на 1 годинка!Пожелавам си,да ми е жив и здрав!

Айя,Честит Рожден Ден(с огромно закъснение)!Да си жива и здрва,обсипвана с много обич,опиянена от щастие и окрилена от любов!  bouquet

# 490
Честит празник на малкия ти принц, Ом Саид!!

Много здраве и щастливо детство му пожелавам!!

# 491

Ум Саид-да ви е е жив и здрав малкият принц.Желая му безгрижно детство!!!!!!!!!

айа да ти честитя и тук с малко закъснение   bouquet  bouquet  bouquet

Ние вчера бяхме без нет,явно всеки петък ще е така.

От падането ми остана за спомен само една синина на ръката ,болката в карака беше минала сутринта,та ометох пазара ,след това и Сам на зъболекар водих,че и свеки посетих . Laughing
До мола са сложили бънджи и дреби пожела да се качи,преди нея се акчиха 2 момчета,но веднага слязоха,та предположих че ще се уплаши и ще се откаже,но не .Качих я,тя през цялото време се смееше,този на бънджито като я видя такава и засили максимално,от което едва не получих удар,но пък на нея и хареса,после едва я свалихме и се постигнахме уговорката ,че при всяко ходене на мола ще се качва.
Училищата свършиха,останаха само тези с матурите,та градините ,ресторантите и моловете се напълниха с хора,пък и времето вече взе да си влиза в нормите.Намерихме дом за 2те малки котенца/дреби ги оплака/ и тъкмо се зарадвах че остана само големите ,на другия ден детската градина ми донесоха от улицата котенце със счупени задни крачета,не може да стъпва на тях,та сега сме го прибрали докато се оправи.

Лек и успешен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 492
НУРЧЕ ДА ТИ Е ЖИВ И  ЗДРАВ ПОРАСНАЛИЯ ПРИНЦ!МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУША И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА   bouquet   bouquet   bouquet

АЙА И НА ТЕБ МИЛИ И ТУК СЪС ЗАКЪСНЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

# 493
Омче, да ти е живо и здраво порасналото момченце! Да расте щастлив, разумен и игрив!

Айа, приеми и моя много закъснял, но сърдечен поздрав за рождения си ден! Бъди все така позитивна и уникална! Желая ти здраве, щастие, любов и много късмет!

Уго, ако знаеш как добре те разбирам за падането Crazy. Преди няколко дни и аз претърпях инцидент вкъщи Embarassed. Добре че бях сама, мъжете бяха на мач, та нямаше кой да ми се смее. След работа, изморена, събувам си дънките и си застъпих единия крачол. Та паднах от моите скромни 175 см директно като покосена на единия си хълбок. На другия ден едва вървях от болка, но вече не го усещам. После разказах на мъжа ми, а той съжали, че не си бил вкъщи да ме види, щял да се смее до сутринта Joy

На работа вече съм сама, колежката ми е съкратена (не помня дали споделях тук). Все пак се радвам, че засега не оставам без работа, защото имаме доста заеми и ми е жизнено важно поне до края на годината да работя. За другата година, живот и здраве, не ми пука толкова. Та сега се моля фирмата да се задържи и да не ме махнат и мен поне още няколко месеца. Отпуската я прежалих вече. Ще ни размине морето това лято, но какво да се прави. Ще си изберем някои близки до София дестинации за 2-3 уикенда и на село... и на това ще се радвам Simple Smile
Ще ме извините, че не се представих подобаващо с някоя дисертация, но аз толкова си мога Embarassed Joy
Поздрави на всички Hug

# 494
         ОмСаид да ти е жив и здрав малчугана . Весело и щастливо детство му желая   bouquet newsm59 Gift  bigdance2
   Напоследък нещо не мога да тегля и поствам картинки  Thinking Някой от вас имал ли е такъв проблем
Лек и весел уикенд на всички принцески  Heart Eyes много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт