Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 27 962
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Isita, благодаря за инфото….. за „И за мама” – скоро бях в магазина на „Солунска” и освен, че е скъпо, имаше и само големи размери от всичко, малките бързо свършвали, има обаче качествено бельо, което също е скъпо, но си заслужава и си купих евтини чорапогащници за бременни (по 12,5 лв.) имаше 40 и 20 ден.
… за курсовете аз „За” с две ръце, дайте само линкове, да видим време и място, за да се уговорим…

klims9, съжалявам за това, което ти се е случило, но ето, че сами знаем, когато имаме проблем, за това с „пишкането” ти от няколко дни се оплакваш и ние всички се опитвахме да те убедим, че е нормално, но явно ти си усетила, че нещо не е наред, аз затова всеки път като ме заболи, звъня на гинеколога и досаждам Simple Smile докато не го изтощя или не получа отговор, иначе и той понеже е мъж смята, че „болежките на бременните много често били мними”, както и да е, дано всичко бързо се оправи при теб.
Maraya75q, честито и много здраве, късмет и щастие на рожденника и цялото семейство!

# 106
  • Sofia
това е, което е останало в мартенската програма на "9 месеца":
София
25 март 2011 г. – 10.30 ч., Lucky (ЦУМ), Д-р Янита Иванова, специалист неонатология и педиатрия, Специализирана болница по акушерство и гинекология „Свети Лазар”, София, тел. 02/ 962 20 05, ще представи темата „ Недоносено, доносено и преносено новородено”.

# 107
Maraya75, честит ти рожденик, да е жив и здрав!
Аз днес бях за пръв път на женска консултация, всичко е наред, видяхме бебчето, и да ви кажа много успокоително ми подейства Party
На курсове за бременни и аз бих искала да ходя, но най - близо ми е във Варна, и не знам дали ще успея поне на няколко лекции да отида, но ще опитам.

# 108
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Утре в The Mall - http://themall.bg/News.aspx
23 МАРТ, 10:00 ч. - Етапи на раждането и всичко, свързано с престоя ти в болницата.
Лектор - Антоанета Димитрова, старша акушерка, Родилно отделение, Първа АГ "Св. София"

Ще получите подробна информация за най-новия терапевтичен метод, подходящ за лечение на бременни, кърмачки и малки деца - Шуслеровата терапия.

Сити Център София, /до хотел Хемус/,
                   бул. "Арсеналски" N 2, eт.3
                   Ресторант PASTARITO
24.03.2011г. - 10 часа
"Профилактика при ранна и късна бременност. Аксесоари в помощ за успешно кърмене."   
Елена Тодорова
http://www.st.lazar-hospital.com/school.html

И двата курса са безплатни и без предварителна регистрация.

# 109
  • Sofia
Аз утре съм на козметик от 10  не мога но за 24 съм ок и темата е интересна и до Сити Центъра стигам лесно...
На кой друг му се ходи и може да дойде?

# 110
Значи за утре, който има желание вече се събрахме 2 мами - среащата е на главния вход на Мола в 9:45. Само пишете, за да се разберем как да се познаем.

Fely, за в другиден съм там Simple Smile

# 111
  • Sofia
Значи е уговорено, и аз съм там Simple Smile
п.п. Чакаме и другите, които искат...

# 112
Сънчо, и моята лекарка по ЗК ми събира резултатите при нея в здравното ми "досие" и ми обясни, че като ми издаде вече документите за раждане (демек болничният, който е 45 дена преди термина) ще ми ги даде, за да си ги нося с мен, когато и където ще раждам. Ако някоя от раждалите мами е имала подобен опит, може да сподели.

Кокетка, ние днес го събудихме бебето и според мен заради това ни се врътна така Simple Smile Но нищо де така ще имаме още един месец трепет и вълнение. Не че и след това е кой знае колко сигурно, то докато не излезе, не можеш да знаеш Simple Smile Но поне с милото сме единодушни, че и гущерче да е, все ще си го обичаме Simple Smile

Kat_kat
, не каза хубаво ли беше в Испания. Само от времето се оплака, ама иначе хареса ли ти? Бебето вълнуваше ли се или не си усетила някакви разлики? Ние след месец ще ходим в Гърция за Великден и аз отсега нямам търпение, но и малко се тревожа за пътя... Ама пусто нали съм си импулсивна, ей така за 2 часа ни записах набързо, че и парите дадох Simple Smile

# 113
Здравейте момичета! Искам да ви попитам в коя седмица е добре да се направи ФМ? В 15-16 добре ли е?

# 114
Здравейте момичета! Искам да ви попитам в коя седмица е добре да се направи ФМ? В 15-16 добре ли е?
Д-р Врагалева ми каза 16-17 гс следващата ФМ.

# 115
Аз не съм правила и първата, пък се притеснявам защото не съм виждала бебо на ефограф от месец.

# 116
На мен докторката ми каза за втората ФМ 20-21г.с. - да не бързам, че хубаво всичко да се в ижда  Peace

# 117
Здравейте, мами!
Не съм писала от няколко дни, но следя и чета всеки ред без да пропускам.
Klims, нека всичко бързо се оправи, без други усложнения и главоболия.
За изследванията - и аз съм имала подобни перипетии като горните, да се съобразяваш с лекаря, който ще си получи резултатите по служебен път, и без възможност ти да ги видиш предварително. Затова внимателно подбирам вече лабораториите - избирам тези с възможност за получаване на резултата по интернет. Разпечатвам си  ги, и впоследствие, в удобно за мен време ги нося ЛК да ги види (или ЖК). Все пак изследванията са за мен, а не за него! Понякога докторите са изключително безчувствени и неангажирани с теб, действат като автомат и те карат да се чувстваш неудовлетворена....
Относно курсовете за бременни - има всякакви, но за съжаление не и за тези, които работят. Забелязали ли сте, че 90% от тях са все в делнични дни? Бих искала да посетя, но в момента не е в мой интерес отсъствието от работа, всеки ден (и лев) е важен, защото формира 1 година майчинство.
И накрая (че стана дълго) да ви се оплача - синковеца е болен, някакъв вирус - зачервено гърло и температура. Вкъщи си е, ама все в мен се вре, усещам че нещо се заформя в гърлото ми... Цяла есен и зима успях да се опазя, и от колеги и от близки, и сега...накрая на Дунава...аман!?!

# 118
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ГЕРИ и аз не съм правила първа ФМ и на мен ми казаха в 16-17г.с.

# 119
iv.elina, а при кого ще ходиш? И аз не съм ходила на първата и си мислех да ида в края на 17г.с.
Чета навсякъде и много мнение кое кога. Ама гледам и на двете са ви казали при липса на първа ФМ по-ранни срокове. Мен полът ми е зора Mr. Green, иначе знам,че бебчо е наред Simple Smile.
Аз много се колебая, понеже искам да направя една изненада на таткото за РД-то на 3Д със запис,че той нали е надалече ама като слушам за д-р Давидков и  Confused .

klims9, ужасни са тези значи! Аз веднъж ходих в Бърза помощ, но в Търговище и бях очарована. Мислех,че с летните вируси ще ме отсвирят. Но ми обясниха подорбно какво как да ям, системки.

Мен днес ме мъчи здраво гадене.... и изобщо тия дни... #Crazy какво е туй нещо...
Много здраве ви желая, мамчета,на вас и дечицата ви Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт