Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 035
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Какво чу накрая Фериха, когато Ханде и Емир се караха в спалнята му?

# 721
Еми фери като влезна от там нататък всичко докато емир я закара  Hug Hug Hug Hug

# 722
Сестричкеее, да не си ти скритият индивид  Mr. Green hahaha

Eй, като инспектор Гаджет си станала, нищо не ти убягва от погледа. #Crazy Laughing

# 723
Защо се криете бе внимавайте с темата че Хриси я няма още Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 724
Сестричкеее, да не си ти скритият индивид  Mr. Green hahaha

Eй, като инспектор Гаджет си станала, нищо не ти убягва от погледа. #Crazy Laughing
То не е много трудно  hahaha Да знаеш, че вече номерата ти не вървят при нас  Naughty Друг скрит просто не остана  hahaha

Да ти кажа обаче, "дрипите ти" вършат хубава работа  Mr. Green Намирам те за много секси  Flutter, особено с тази усмивка, която си извадила.

# 725
Май пак ще трябва да си запазим по едно поленце само за ръкопис. Laughing

Сестро, ако Ханде се беше постарала повече и беше разсъблякла "дрипите" процента на сексапилност щеше да бъде по - големичък, ама айде да не дразним непълнолетните. Stop hahaha

# 726
Защо се криете бе внимавайте с темата че Хриси я няма още Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Диди, това да е проблемът! hahaha По-хитрите сред нас  Mr. Green си намериха решение.

# 727
Май пак ще трябва да си запазим по едно поленце само за ръкопис. Laughing

Сестро, ако Ханде се беше постарала повече и беше разсъблякла "дрипите" процента на сексапилност щеше да бъде по - големичък, ама айде да не дразним непълнолетните. Stop hahaha
Айдее от теб да мине  Laughing Но сериозно май всички са се разочаровали след вчера  Thinking или просто нямат никакъв материал и производственият процес е прекъснат за неопределено време  hahaha

# 728
Сиси какво искаш да намекнеш че аз не съм умна ли  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 729
Сиси какво искаш да намекнеш че аз не съм умна ли  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Диди, не мила , само се шегувам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Въобще не съм имала такива намерения. Извинявай!   bouquet   bouquet bouquet Трябва още да се опознаем явно  newsm78 Виж ако го бях казала на сестрата, нямаше да обърне внимание.  Laughing

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 19:57 от siiisiiitooo

# 730
  • Варна
ето ме пак  Hug Hug Hug

# 731
ДОбре прощавам ти Hug Hug Hug Hug Hug
Хриси мила как мина разходката  Hug Hug Hug Hug Hug

# 732
Санем:Фериха?
Фериха:Може ли да видя Джансу?
Санем:Виж,днескашното напрежение е между нас и майка ти.Тези дрехи....много безсмисленно.
Фериха:Много ви благодаря госпожа Санем.В един много труден момент бяхте до мен.Също така и господин Хайдун,но ви моля да ми позволите да говоря с Джансу.
Санем:Виж Фериха.Днес майка ти достатъчно ме напрегна,сега да не си играя с теб,добре ли?
Фериха:Госпожо Санем,моля ви!
Санем:Фериха,това вече стана много.
Джансу:Какво става?
Фериха:Вземи ги тези и ги хвърли в боклука.Вече не ги искам.Как можеш да направиш такова нещо?Как може да говориш така с майка ми?Каква е тази невъзпитаност?
Пелин:Погледни майка ми заради теб с какви неща се занимава.
Санем:Аз повече няма да мога да се занимавам с тази безсмисленост.Разреши си проблема Джансу.Ела дъще,тук няма нещо,което ни интересува.
Фериха:Улекна ли ти Джянсу?Като каза на мама,улекна ли ти?Онази жена в болницата те чака.Обичаше те като дъщеря си.Изобщо ли не се срамуваш?
Джансу:Какво викаш?Майка ти не стига,сега ти ли дойде да ми търсиш сметка.
Фериха:Ние бяхме приятелки Джансу.Как се превърнахме в това състояние?
Джансу:Наистина искаш ли да знае?Станахме така,когато ти започна да живееш моя живот.
Лара:Какво става?
Фериха:Какъв е този гняв?От кога си ги държиш тези нещо отвътре?Защо не избухна на мен Джансу?Защо забърка майка ми?
Джансу:Какво избухване?Не ме интересувате.Какви сте вие,че ще избухвам на вас?Какви сте вие?
Санем:Джансу,всички ви чуват.Излагаме се!Отива ли ти на теб?
Джансу:Права си!Настина не ми отива да падам на това достойнство.
Лара:Стига!Колко срамно е това,което говориш.Срамота!
Джансу:Ти какво се бъркаш от там?
Санем:Джансу!
Фериха:Наистина е срамно Джансу.Погледни се.Съвсем се побърка.Прижаля ми за теб.
Санем:Влизай вътре Джансу,влизай!
Майката на Лара:Какво става тук?Какъв е този шум?
Лара:Джансу полудя.Лудата не остави нещо,което да не каже на Фериха.
Майката на Лара:Ела да видим!

# 733
Да ама аз съм много чуствителна и се засягам бързо но сега се едно не е било Сиси
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 734

Общи условия

Активация на акаунт