Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета! Hug Ние днес също бяхме навън, прибрахме се, Сами заспа, и трябваше да се събуди да го кърмя и пак да излизаме, обаче той отнесе на голям сън, а не мога да изляза преди да го накърмя. Не ми е удобно да кърмя навън, у "наше село" ще е голяма сензация...
И моят Сами е от децата с ръцете в устата..Слагам му ръкавички, подгизват, та се чудя как да го отуча..Биберона не иска! Wink
Плюнчи се и той, прави балончета, ама както прочетох тук не е от зъби и колики. Това не го знаех.
Започна да хваща играчка, да си държи главичката изправена когато е по коремче...преди се притеснявах че още не го правеше, но знам че всяко дете си е индивидуално и рано или късно ще направи всичко, което трябва! Simple Smile

# 121
Бенджолина  Hug Ний сме набори.

Татуси: Винаги правя временни. На тема вълци  Whistling

секс ухаа открих сезона  Mr. Green Mr. Green

Бира с таратор И ние не акаме нещо  Crazy Пръцка си доста момчето, но нищо не излиза..май утре ще сме с термометър в дупето... Tired

# 122
Да питам, има ли някой от вас дето си разхождат децата сутрин в 8ч.?

# 123
  • София
За първи път този следобед и двете чавета заспаха заедно!  dance Тишината вкъщи е наслада за ушите ми Simple Smile. Стискайте палци да продължи по-дълго.  Peace

# 124
  • София
Аз преди 11 май не съм излизала с бебка,само на консултация съм ходила рано но с кола.
За първи път този следобед и двете чавета заспаха заедно!  dance Тишината вкъщи е наслада за ушите ми Simple Smile. Стискайте палци да продължи по-дълго.  Peace
Браво,мойте не успяват още да се уцелят,ама тя Симонка почти не спи денем вкъщи,само навън Tired

# 125
  • Пазарджик

Това не съм успявала да го направя никога Grinning

# 126
  • София
Привет и от мен,

сега се връщам от двучасова разходка - времето е супер, но трябваше да се прибирам да се храним.
Я да питам аз мамите, които обикалят градинките по няколко часа - сменяте ли памперси навън? Аз ако реша да кърма на някоя пейка ОК, ама какво правим с памперса  newsm78

за обеците - 3 на едното, 2 на другото ухо. Татус нямам защото си представям един ден като се сбръчкам на какво ще заприлича  Sick

# 127
Мами,наща бебка,като е на разходка спинка,нито я мъчат колики,нито нищо,НО като се приберем  ooooh! почва едно реване,едно тръшкане,много е неспокойна,едвам издържа до 19-30 за банята.Вашите бебоци как са след разходка?Аз ли нещо бъркам....  Tired Дайте съвет от какво може да изперква това дете...

# 128
Привет и от мен,

.
Я да питам аз мамите, които обикалят градинките по няколко часа - сменяте ли памперси навън? Аз ако реша да кърма на някоя пейка ОК, ама какво правим с памперса  newsm78

Е как какво сменяме го, днес взех 5 , остана ми само 1  Shocked Малко да пишне това дете и оревава орталъка да го сменя, хич не трае, на леко пръц със цвят също рев.

Мама ЗайкеHug

Бебеш, татуса е на кръста, нещо доста особено е, някои хора казват, че е сърце с крила и очи, а други казват, че им прилича на прилеп  Mr. Green
Като намеря време ще кача някоя снимка във ФБ.

# 129
Аз само попитах, да не си помислите че аз тогава излизам... Mr. Green ама днес получих упрек, та за това питам  Rolling Eyes

# 130
  • В две тъмни очички
Уфффф от 11 до сега бяхме навън!!!  Party Много се кефя  Party

Татуси
- един доста дълъг - по целите ребра и малко от баджака  Crazy Вече 5 години го нося и не съжалявам за това - снимков материал после  Mr. Green

Обеци - 7 дупки , 1 от които на пъпа и 1 на носа

# 131
явно всички бебчета спят навън, само мойто реве Cry абе спи по малко, но в един момент ги ококорва в следващия вече се захласва от рев и не иска нито биба, нито нищо
за сметка на това в момента, в който се приберем от разходката го нахранвам и така заспива, че нищо не е в състояние да го събуди. в момента спи вече 4ти час, не знам нощес кой ще го забавлява
И др по странно е, че си е свикнал с кошчето и не иска да спи в друго легло. А кошчето му умалява вече и трябва да го местя, но не иска- нито в леглото, нито в сгъваемата кошара.
Само в кошчето и върху мен. Направо в чудо съм се видяла

# 132
  • Пазарджик
Мали големи скитни Laughingдано времето се задържи и продължи да е така хубаво.Днес излезнах ме в 13ч. прибрах ме се 15,30ч да яде ,памперс и пак навън до 18,30ч. за ядене и този път си останах ме в къщи,че бая спахме и довечера да няма Shocked

За татусите да уточня ,че много харесвам ,съжалявам за моята вече щот не е актуална-отпреди 14г. тогава се правиха ангелчета,дяволчета ,рози,делфинчета и т.н. а повече от една ,на тялото на жена не харесвам.

За дозатора за АМ ,го ползвам за през нощта, щот като се събуди Нелката докато сипя вода в шишето и отброя лъжичките мляко и е събудила къщата.

Абе момичета Нощни  липсва от няколко дни ,да не би да сме я обидили с някой от глупавите ни спорове
look_at_me да не би да му е топло на бебо,Нелката беше така в началото като я навличах в чудо се бях видяла.

# 133
Абе,момичета,утре ще извеждате ли бебоците?Нали казват , че щял да бъде над България радиационния облак...

# 134
Абе,момичета,утре ще извеждате ли бебоците?Нали казват , че щял да бъде над България радиационния облак...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569294.msg18212832;topicseen#new

Общи условия

Активация на акаунт