Жената Лъв - 50-та тема!

• 18 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Хаяси, възможен ремонт, а? На кое този път? Бяната я оправихте май? newsm78

# 166
Стеф, не сме оправяли банята, точно нея мислим да правим. Друго за сега не е на дневен ред. Искахме зимата, но парите се стопиха и нямаше как. Та не сме го обсъждали все още и не зная какво ще правим.

# 167
Здравейтееееее!
Стефче, явявам се Hug Татко е горе-долу добре... не знам какво да кажа... за това просто мълча Rolling Eyes Всеки ден се ходи до тях, все са с претенции и двамата, чакат всичко на готово, а в същото време се вижда, че се обслужват и сами, като ни няма с брат ми... Много съм уморена вече Tired
Много ми е тегаво... и в работата ядове... нЕма ли оправия, брееееее ooooh!
Вени, да се оправя бързо СофИто  Praynig Душичка малка!
Никой не излъгах и аз Laughing
Хаяско, честито ти лаптопче! Със здраве да си го ползваш Hug
Тази вечер мисля да правя качамак Thinking Дали ще се яде? Ще взема да прегледам някоя рецепта... сещам се веднага за Мастерчето Laughing

# 168
  • Балчик
Добра ви вечер хубавци Hug,
аз съм си при мама, детето нали е във ваканция , та с влакчето се до търкаляхме;
ама времето скапано , духаше силен вятър .
Хайде да се връщам да ви чета , че ви оставих на 31.03. около след обяда. Peace

# 169
Едва ли има други кукувици тук (по това време де Mr. Green hahaha), ма аз да се разпиша, дан мъ мислите и дан мъ забравите.  Wink
Ей ся се прибирам - много клиентОВЕ, много чудо.  Whistling hahaha Joy
Уморих се Tired, лягам и умирГам.
Ай цун и до утре.
 Hug  Heart Eyes

# 170
  • Пловдив
Ааа, Джулка, имаааа, имааа...

Токущо се прибирам. Мноо весело беше, забавлявах се страхотно! Видях приятелчета, дет не съм ги виждала сто години!  Hug И изпих сто бири...хълцук -хълцук... Laughing

# 171
Ееееее, Бенджиии, евала!  Hug
Признавам те за видна наша кукувица!  hahaha Joy

Хайде сега бЕгай лЕгай, да не тръгне да излиза бирата...  Mr. Green

Ама я глей ква среднощна сбирчица си спретнахме.
  Laughing

# 172
  • Пловдив
Ха ха ха...

Много ми е драго, Джул!  Hug

ПП: Кво спане, докат не прегледам кой кво е писал по форумо, нема лягане...
А и бездруго не ми се спи...Нъл съм кукувица... Wink

# 173
ПП: Кво спане, докат не прегледам кой кво е писал по форумо, нема лягане...
А и бездруго не ми се спи...Нъл съм кукувица... Wink

Е, така де.  Wink
Аз що мислиш още не съм легнала и цъкам ли, цъкам?  hahaha
Луда работа!
  Joy

# 174
  • Пловдив
Айде, лека... Whistling

# 175
Добрютру.
Вчера доникъде не я докарах с чистенето. В смисъл чистих, ама пак ми останаха тъпите пердета неизпрани. Ама това е защото  дойде една приятелка на гости и ме разсейва 4 часа Crossing Arms

Хаясинка, значи казваш, изобщо не сте правили банята? Пък аз явно съм се заблучдила. Чини ми се дори, че едни снимки показваше - от смяна на бойлер ли, та на тръби ли? Е, па толкова ли съм се заблудила? Значи е бил някой друг. Embarassed
Иначе баните дръпват май твърде много парици.

Джулс, четох ти режима на работене. Не знам как издържаш. То хубаво до късно, ами после как имаш сили да се занимаваш и с децата? Но явно се свиква.

ТединкоHug усещам аз, че е такава работата при теб - притеснения. Все по-рядко пишеш. А за вашите - все забравям да те питам - те къде живеят? В София ли са и те?

# 176
Охооо, среднощни купони, ние пък само спим, аз особено пък все се оплаквам, че ми се спи. Та отплеснах се де, купон е имало, но сме го пропуснали  Joy

Джулс, Бенджи  Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Стеф, да сменихме тръбите, защото минават през стената на спалнята, а нея правихме миналата година, бойлера мъжа ми редовно го прави, защото все има нещо дет' е за смяна, но нищо друго. Първо трябва да се изчукат стените на банята от една гадна мазилка, а се оказва, че няма кой  Thinking накрая май аз ще я свърша тая работа. След това трябва да се измаже, защото баните на панелките са кабина и в горния край има разлика от към 4-8 см. И чак след това мога да избирам плочки и да лепим и да мисля за аксесоарите.

Аз правя закуска и се чудя да чистя лиии  newsm78 да си почивам ли  newsm78, времето е много хубаво, но не се сещаме къде да отидем  newsm78 уф, много рано прекалено много мисли.

Хубав ден ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug

# 177
Здравейте, мацки.
След рутинното присъствие  на село, сме отново в цивилизацията. Мъжо е на работа, кучето спи, аз се готвя да почвам да чистя. Вали и е студено, с една дума , тъпо.
Теди,  Hug. Нещо подобно ми се очертава за в бъдеще, и без майтап, нощес сънувах кошмари на темата.
Лек ден и готин край на уикенда

# 178
Привет! Hug

Джуджи, дай малко хубаво време насам. Praynig Тук ръмеше допреди малко. Облачно е. Искам слънце! Confused

Тедко, разбирам синовният ти дълг, но все пак собственото ти здраве и нерви са не по-малко важни. Деца имаш, семейство, нужна си им здрава, читава. Обърни внимание на себе си. Радвам се, че татко ти е по-добре, отдръпвай се по малко и ги остави да се справят и сами. Hug

Стеф, мразя такива гости по 4 часа. #Crazy

Аз правих мекици сутринта, после готвих, окъпах се, и сега скука ooooh!...

Норче, губиш ми се нещо. Rolling Eyes

# 179
Полинко, аз обичам, но не и в ден когато съм запланувала да пусна и просна след това няколко перални, както и да пера пердета и мия джамове. Ама пусто тя живее в Бургас, веднъж в месец-два идват и...

Рейчо и на мен ми се губи. Каза, че не е в настроение нещо. Тая работа хич не ми се хареса и е необичайна за нея.

Хаясинка, значи пак де... нещо горе-долу правилно съм запомнила. Само дето си мислех, че сте завършили. Пък и за мебели сме си разменяли някой път с теб по някоя дума и затова едно такова съм останала с впечатление, че малко ви трябва и сте готови. Ама че съм и аз.

Общи условия

Активация на акаунт