Жената Лъв - 50-та тема!

• 18 022
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Стеф, това са 4 часа #Crazy. Половин ден. Ако са поканени за обяд, вечеря, ок, няма проблем. Но просто така за кафе аз лично нямам нерви и време да издържа. Rolling Eyes Самата аз не бих висяла толкова време на главите на хората. Не знам. При мен е така. Но ето, и ти си се подразнила. Ако не бяха пердетата, щеше да си си планувала филмче, почивка, пак щеше да се издразниш предполагам. Rolling Eyes

# 181
Стеф, съвсем правилно си запомнила, просто не си длъжна да знаеш и помниш всичко, аз понеже периодично си мрънкам. Много неща има да се правят, ужасно много, но и много пари трябват, а ние ги нямаме, та ще си мрънкам (добре че ме търпите още).

Пол, пращам ти веднага   Nature Sunny  Nature Partly Sunny

Каква стана тя, уж да излизаме, пък взех да готвя, сега ще поизчистя хола и ще мръднем най-много из квартала до някоя площадка.

# 182
Бе да ти кажа, Пол, ние сме много близки с тях. Навремето като живеехме под наем, деляхме с тях двамата един голям апартамент (ние една спалня, те другата и хола и кухнята общо.
 newsm75

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 07:32 от Stefka.b.k

# 183
Джуджи, мерси, душичке!  bouquet Кога да го очаквам? newsm78 Долу-горе 3 часа е пътя с кола newsm78, абе към следобед дано го дочакам. Mr. Green hahaha Joy Hug

Стеф, гадна работа. Ама поне пък си имате обща тема на разговор. Ако и ти си споделяш с нея дертовете де. Rolling Eyes

# 184
Ей ме и мен.  Hug
Днес ходихме на кино с племеницата. Тръгнахме в слънце, пък се върнахме в дъжд. Гледахме "Червената шапчица". На мен ми се видя нещо недомислен, ама тя го хареса.  Flutter
Джуджи, не знам каква ти е мазилката, ама ние нашия латекс го сваляхме с шпакли и една духалка дето взе милото. От сорта на сушоар, духа топло и надува латекса та се сваля по-лесно. При теб не знам ще свърши ли работа.  Peace
Стеф и аз не обичам такива "неочаквани гости". Особено, когато съм си планирала да свърша доста работи този ден.  Crossing Arms

# 185
Ахой, момичета.
Още една луда да се разпише.
Ками, не сме свършили още. Във вторник УЖ трябва да приключи лудницата  Rolling Eyes

Вчера ми беше мнооого черен ден. Много ми дойде и ...ревах като магаре кажи речи цял ден. Ама точно като магаре Embarassed Кумичката ми звънна по телефона към 8 и като ме чу, че давам "на заето" (аз уж се старах да звуча нормално  Rolling Eyes ) и цъфна на 15-тата минута. Добре, че ми е тя! Едвам я пратих да си ходи вечерта, че мъжо й с камионите и си е дошъл за ден- два...не искаше да ме оставя сама...

Днес бивам. Ама и дечко е тука, та нямам право да си изтървам нервите.

Наоплаквах се. Сега отивам да готвя  Mr. Green Приготвяйте пожарогасителите  Whistling

# 186
Вийче, какво се сдуха пак? Sad Зарад' момъка ли? Ше зема да го ступам вече. Crossing Arms
 Hug Hug Hug

Джуджи, слънцето сигурно хвана презокеанският рейс. ooooh! Още го чакам. Crossing Arms

# 187
Поли, ами то по нашите пътища осеяни с дупки, какво друго да очакваш освен слънцето да дойде в средата на другата седмица.  Mr. Green
Джес не знам защо ти е сдухано, ама ако е заради половинката, на мен милото като ми вдигне нервите все си четем едно текстче. Не ми решава проблемите, ама поне ми оправя настроението и ми вкарва в главата мисли за това колко уникална съм аз и какъв идиот с късмет е той, че ме има.  hahaha
Ето го и него. Сори, ако вече съм го пускала.

Защо не ви се е обадил?
Може пък да е умрял...
Да се е удавил...
В морето....
Да го е изял Ум Белия делфин...
Да го е насрала чайка и да е ослепял...
Да си е заклещил топките между камъните и да не може да помръдне...

Дааа... какво ли не ни минава през ума, когато ТОЙ не се обажда... А всъщност, причините са далеч по-сложни и космологични. Ето и някои от тях:

- Мъката по теб го е парализирала (от кръста надолу- също!)

- Звъннала си му, докато е гладил боксерките си и той е вдигнал ютията, вместо телефона. После е вдигнал, за да позвъни на Бърза помощ, но уви, пак е уцелил ютията и сега е с тежки обгаряния и на двете уши (е, изразът "дъ тъ йбъ в ушити" вече нема да важи за него, нали Grinning

- Ослепял е от плач за теб
(жалка картинка, за кво ти е такъв плужек, кажи ми, моля те)

- Отвлекли са го извънземни
(халал да им е! 'ку требе, че доплАтим)

- Паднал е в шахта и сега, целият изпотрошен, лази към заветния жисием...
(и го боли, болииии...)

- Влязъл е в манастир като последен опит да пречисти душата си от нечисти помисли за теб...
(споко, манастирът е мъжки, пак немаш никва конкуренция!)

- Блъснал го е трактор, докато е целувал земята, по която си стъпвала
(хм, а трактористът наверно е едър мускулест тип от онези мачовци, които са тоооолкова сладкиии...)

- Пръстите му са се заплели в косите му, докато ги е скубел от мъка по теб
(Баси косата, баси и кривите пръсти! Пълен изрод, ако питаш мене!)

- Получил е тежко и неизлечимо разстройство и е прикован към тоалетната чиния, извън обсега на всекакви комуникации
(Представи си го само с разстройство и млъквам...)

- Загубил е разсъдъка си, докато е гледал снимката ти в безумен възторг
(Ми, идиот, нали ти казах...)

- Валяк е прегазил пръстите и на четирите му крака
(Петият му крак и без тва си е като прегазен от валяк по рождение )

- Докато е набирал номера ти, го е ударил гръм и сега лежи безпаметен в Пирогов
(Баси лигльото- един гръм и е аут! За кво ти е па тоа?!)

- Неволно си е глътнал жисиема, докато е целувал снимката ти
(Хм, жалко за жисиема, от скъпите беше...)

- Заклещил е топките си между два камъка и не може да помръдне...
(Почти ми стана жал за него... Едни топки му бяха останали, ама и те отидОа)

- Хванал е златната акула и тя му е отхапала всички крайници
(Златната рибка е резерве за тебе, ма’ да’линг, акулите са за дървари като твоичкия )  Grinning

- Докато е гризял ноктите си, тревожейки се за теб, неволно си е изял и пръстите...
(А мръсотията под ноктите му в момента пълзи и се множи в чревцата му)

- В пристъп на слабост е приклещил знойна брюнетка, но докато я е клецкал безметежно, тя се е преобразила на вещицата от Конан Варварина и го е одрала жив, транжирала, а после изконсумирала!
(Горкичката, дано да е изплюла живачните му пломби, чувала съм, че са канцерогенни...)

- По невнимание е седнал на вертикално изправена тухла четворка и сега се мъчи да я извади от гъза си...
(Ама представи си го само, моля ти се... Ноу комент!)

Joy Joy Joy

# 188
Поли, и той и какво ли още не... най- вече моя собствен "мозък", дето мисли ли, мисли и накрая блокира, оставяйки само напоителната станция да работи на пълни обороти  Crazy

Ама ще ми мине, ако не в тоя живот, в следващия  Wink

Чеби  hahaha

Вени, как е Софи?

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 20:51 от wee.jess

# 189
Руми, честно много се забавлявах, докато четях hahaha Joy
Не съм го чувала това. Много яко. Twisted Evil

Вийче, глей да не оставаш сама, че виж к'во става - аз чакам слънце, пък то не спря да вали два дни. Crossing Arms
Много харесвам един израз: Гледай позитивно на нещата! Hug

# 190
Една неврозна и безпарична събота и неделя. Sad
Тук времето днес беше много хубаво, но уви.

# 191
Чеб  hahaha hahaha hahaha яко и забавно.

Аз се разбих от лежане тия 2 дни. Не че не сготвих, не че не посвърщих нещо, но освен това се и отлежах. Говорих с една приятелка, която е в Канада от 5 до 8 ч. Така не съм лажала и мързелувала от години.

Едвам се надигнах преди малко да заредя една пералня и сега отивам да се изкъпя, само дет' не се наспах  Crazy ама като не мога да спя следобед, това е положението.

Джес  Hug Hug Hug И аз така правя понякога  и ми олеква. Държиш, събираш, държиш, събираш и накрая избива от някъде.

Хайде до после..

# 192
Добро утро!

Вече съвсем нямате време за форума и това е щото аз съм в отпуска и имам време  Mr. Green

Не че не ми съдраха телефона от сутринта. И сега се опитвам да си направя план за работа - вкъщи де, е, не ми се получава, все ме влече да си седя пред компа и да не правя нищо друго.

Пол, т'ва тъпо слънце не пристигна ли, пратих го с куриер, ама явно.............Днес пак има слънце тук и ще се разходя до библиотеката пеша да си върна книжките и као има нещо интересно да взема пак.

Вени, ако СофИ е добре и нямаш ангажименти можем да направим едно кафенце.

# 193
зДРАВЕЙТЕ,ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз не пиша редовно в темата,но ви чета де.......Обаче не можах да се сдържа след поста на Чеб.....И сега цвиля тука с глас......Добре,че съм сама за момента,че ще ме помислят за ........Всъщност,те си знаят,че съм си ку-ку.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чеб,напълни ми душата..... hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 194
  • Пловдив
На мен коментарите ми бяха по-смешни  Grinning.

Слънчева и успешна седмица на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт