търся идея за гарнитури и сосове

• 1 171
  • 6
  •   1
Отговори
За рождения ден на малкото ми момче съм се спряла на панирани пилешки хапки с корнфлейкс мисля да ги направя във фурната защото съм ограничена във времето и помощници нямам.Та търся идея за гарнитура за хапките,искам да има поне две три различни за да имат гостите избор. Помагайте Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 18:02 от J_M_M

# 1
Ето от мен идеи, дано си харесаш нещо Hug

# 2
Сос:
* кисело мляко,чесън,сол,копър....
*майонеза,чесън,сол,копър....(ако искаш д аолекотиш майонезата-добавяш кисело мляко)
*млечна салата тип "Снежанка"
* Кьопоолу

Ако искаш гранитури:
*задушени зеленчуци
*боб с лютеница и зелен лук
*Грах с лютеница и зелен лук
*картофена салата(може и с майонеза)
*разядка с извара(или сирене),мойонеза,чесън,печени чушки.....

.......това са стандартните,които мога да предложа....иначе мога да ти напиша още много....

# 3
ето тук има доста сосове  лично аз предпочитам млечно чеснов или Беарнез   или чесновия дип

# 4
# 5
  • Пловдив
Кисело мляко с висока масленост/Заквасена сметана със ситно нарязан магданоз или копър. Чудесно е за картофки и пилешко. Може да се добави и чесън. Simple Smile

# 6
Нова съм чета ви с интерес и искам да споделя аз с какво сервирам пилешките хапки рецептата не е моя ядох в едно заведение хареса ми и взех рецептата защото готвача се оказа познат   сваряваш картофите  обелваш корите  нарязваш на хапки и ги запържвах  леко в масло прибавяш сметана и малко настъргано сирене объркваш 2-3 пъти и ги махаш от огъня изсипваш в друг съд прибавяш настърган кашкавал и запичаш за кратко докато кашкавала почне да се разтапя                               

Общи условия

Активация на акаунт