Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 187
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Бехюл няма очи да отиде при Нихал. Това, което се разбра я опустоши. Как да се върне? Там връщане назад няма. Да не говорим, че ако посмее може и да се наложи да изчезне бързо. Аднан го предупреди нещо и съм сигурна, че го е изпълнил.
Интересна е позицията, че Бехлюл е лош, женкар, които е и страхлив. А Бихтер е подведена. Горката страдаща Бихтер. Едно нещо знам и то е: Какво сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи.

Аз само да кажа: Не съм фен нито на Б и Б, нито на Б и Н. Реално дори предпочитам да си ги разглеждам и тримата отделно.  По принцип съм голям и сигурен фен на външният вид на Фирдефс и само това е. Останалото: разсъждавам си просто.

newsm10

Ставаме все повече тези ,които виждат това ,което сценаристите са снимали.  bouquet
 hahahaРадвам се ,че гледащите фантазиите си за Б и Б любовта стават по-малко

# 241
Леле,голямо раздвижване в темата-гледайте балкона ще се срути от потребители,жалко ,че не се включват с мнения! Hug

# 242
Спасибо, nelufar
очень хороший клип   bouquet

Ставаме все повече тези ,които виждат това ,което сценаристите са снимали. bouquet
Радвам се ,че гледащите фантазиите си за Б и Б любовта стават по-малко
hahaha

Толкова ли е жизненоважно това за теб  Mr. Green

# 243

Интересна е позицията, че Бехлюл е лош, женкар, които е и страхлив. А Бихтер е подведена. Горката страдаща Бихтер. Едно нещо знам и то е: Какво сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи.

Аз само да кажа: Не съм фен нито на Б и Б, нито на Б и Н. Реално дори предпочитам да си ги разглеждам и тримата отделно.  По принцип съм голям и сигурен фен на външният вид на Фирдефс и само това е. Останалото: разсъждавам си просто.

Да, аз също!Разглеждам ги поотделно и виждам недостатъците им-  Sick
Бехлюл е страхлив, егоцентричен, за мен не може някой да е истински мъж, щом не отстоява позицията си, а изкарва, че някакви външни фактори определят съдбата му!
Бихтер-иска всичко на всяка цена-Аднан още я хрантути и не само.....-нея и майка и  ooooh! -сори на феновете и ,но това е истината!Едновременно с това иска и племенника..............  Crossing Arms
Нихал-дразни ме с желанието си вечно да се налага, да слухти, да държи сметка.Още малко и ще затропа с крак от нетърпение....  Mr. Green Голямо момиче е, веднъж Фирдевс я подведе в чувствата и -сега става за втори път и тя не иска да прогледне.Добре и е да си стои и да създава въздушни кули.

# 244
Леле, колко сте напреднали с писането, а се включих само снощи в 2.30  Laughing
Първо, да ви почерпя едно следобедно кафе, изглеждате супер компания тук

и нещо към него докато продължим с дискусията

http://1.bp.blogspot.com/_gXpjXQMeWPA/TLly03j6F4I/AAAAAAAABKE/Y1 … shapedcookies.jpg

За мен наистина Бейлюл е малодушен, но пък и го разбирам, има угризения относно чичо си, който го е отгледал и няма как директно да му каже, а бе виж, аз обичам жена ти, я ми я преотстъпи.
За Нихал, тя е наистина доста разглезена и често нетактична. Съчувствам й за любовта към Бейлюл, наистина първа любов и подобни, но никак не я виждам като негов достоен партньор.
На мен от всички най ми допада Нихат.

http://tv.sinemaloji.com/wp-content/uploads/2010/01/A%C5%9EK-I-M … L%C3%9CM-1332.jpg

# 245
Спасибо, nelufar
очень хороший клип   bouquet

Ставаме все повече тези ,които виждат това ,което сценаристите са снимали. bouquet
Радвам се ,че гледащите фантазиите си за Б и Б любовта стават по-малко
hahaha

Толкова ли е жизненоважно това за теб  Mr. Green

В случаите ,когато не се шегувам ,предизвиквам smile3521
Нали сме тук за да си бъбрим,спорим,съскаме и други такива smile3503

# 246
Така е, но и за това си мисля, че има начин  Rolling Eyes.Бехлюл можеше просто да замине някъде, а след това и Бихтер , ако искат да са заедно.Нали Бихтер искаше да се маха от Аднан....    Mr. Green
Но нито Бехлюл , нито Бихтер явно искат да се откажат от този начин на живот-  Money Money Money парите, колите, скъпите дрънкулки............Това виждам на практика.............Другото са празни приказки, като изключа момента с голЕмата им лИбоФ!  Tired
Начини има, явно желание няма.......

# 247
Наистина и аз отчитам като грешка,това че Бихтер въпеки всичко продължава да живее с майка си в този дом,въпреки изневярата и любовта към друг мъж,но смятам че го прави само ,за да бъде по-близо до него..когато обичаме,искаме да сме близо до любимия,пък макар и наранени..
Тя отдавна неиска да живее в тази къща,тъй като не е щастлива,мразена е там,но единствено Бехлюл е причината да продължава тази агония за нея там.
Отчасти и майка и е причина да стои там,макар и да не харесва майка си,Бихтер я обича и има известен респект от нея.

# 248
  Е това със съкането е прекалено иначе наистина ще взема да си помисля,че сме в змийско гнездо  Sick,недейте така.
  И преди съм го казвала-никой на никого няма да промени мисленето,затова нека има толерантност и уважение,кой каквото ще да напише няма да има единодушно мнение по въпроса.
  Дари,подкрепям мнението ти  Peace Бехлюл и чувствата към него са мотивите зад всяко едно действие на Бихтер оттук нататък.А на майка си не може да каже гък,защото иначе тя набързо ще сложи картите на масата.

# 249

Ти си свидетел ,че аз и други форумки виждаме във филма ,точно това ,което имаш може би само ти като инфо от книгата.Не си ли задаваш въпроса :След като виждаме различно  1 филм, някой не вижда това ,което казва автора ,а това ,което му се иска?

silvia_maria, така е, чела съм книгата, но това да имам различно мнение е вследствие на невъобразимо многото различия между двете. Авторите на филма за запазили само имената на героите еднакви с книгата.
В крайна сметка всеки може да вижда каквото си иска, това е негово право. Аз си имам мнение, което никой не би могъл да промени. Не го натрапвам, просто го споделям, защото виждам че има и други момичета, които виждат, това което и аз и ми приятно да обсъждаме.  Hug

# 250
silvia_maria, така е, чела съм книгата, но това да имам различно мнение е вследствие на невъобразимо многото различия между двете. Авторите на филма за запазили само имената на героите еднакви с книгата.
В крайна сметка всеки може да вижда каквото си иска, това е негово право. Аз си имам мнение, което никой не би могъл да промени. Не го натрапвам, просто го споделям, защото виждам че има и други момичета, които виждат, това което и аз и ми приятно да обсъждаме.  Hug
[/quote]

leonoel, в книгата има ли разлики от филма?

# 251
То и Бихтер и Бехлюл за всичко винаги имат обяснение и оправдание за да не направят нещо.........  Tired
А Бихтер вече се държи като обсебена от Бехлюл-гони го, после го търси, не може да си намери място, изпада в истерии........А скоро трябва да изпълни и съпружеските си задължения, защото вече започва да става съмнително............
При последното "изгонване"  видях вече ясно как Бехлюл се отдръпна-та тя е страшна-да иска да изневери на "чичо" в собствената му стая........  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green
Вече взех да се чудя-книгата ли се коментира /която сигурно са чели 1-2% от форумците/ или филма.....  newsm78

# 252
leonoel, в книгата има ли разлики от филма?

И аз това исках да попитам отдавна и все забравям. Има ли неща, които са съкратени във филма или такива, които са измислени и изобщо ги няма в книгата?

# 253
То и Бихтер и Бехлюл за всичко винаги имат обяснение и оправдание за да не направят нещо.........  Tired
А Бихтер вече се държи като обсебена от Бехлюл-гони го, после го търси, не може да си намери място, изпада в истерии........А скоро трябва да изпълни и съпружеските си задължения, защото вече започва да става съмнително............
При последното "изгонване"  видях вече ясно как Бехлюл се отдръпна-та тя е страшна-да иска да изневери на чичо в собствената му стая........  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green
Вече взех да се чудя-книгата ли се коментира /която сигурно са чели 1-2% от форумците/ или филма.....  newsm78

Дързостта й няма граници, много съм съгласна с теб!

# 254
Има случаи на хора предали народа си от любов,ние тука за чичото се кахърим Mr. Green
Любовта е лудост!

Общи условия

Активация на акаунт