Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Хобита: пътуване, книги и бридж. Последната година поспрях пътуванията, но пък що книги изчетох. Свалям си ги на телефона и така винаги имам 2-3 книжки с мен. С ММ се запознахме в един сайт за игра на бридж, само дето той вече не иска да играе с мен - "Да не сме си разваляли семейството"  Mr. Green

Ехххх, как ти завидях току що. Бридж не съм играла от години... Кажи къде се играе в днешно време (а колко ли неща съм забравила не е истина). Спомени, спомени...

# 151
  • София
wondergirl, не зная какви точно са ти притсненията за говоренето на баткото, но понеже е на възрастта на Михаела и на нейните приятелчета, с които сме всеки ден заедно, мога да ти кажа, че 50-60 % от момченцата около нас не приказват изобщо на човешки или са само на 10 елементарни думички (мама, тати, бу и т.н). Девойките са по-приказливи.

# 152
Уф, най накрая и аз да се разпиша!!!!

Ноеми  Hug за идеята. Много весело стана тук  Mr. Green

Такааа. Завършила съм финанси в УНСС, но никога не съм работила това. 10 години в държавната администрация - занимавам се с ПР. Преди това съм работила като журналист. Обожавам телевизията  smile3521. Това е страст и вероятно пак бих работила в телевизия.
С мъжа се запознахме преди 6 години на работното място - човека юрист, а аз луда глава  Mr. Green

# 153
  • София
Да си направим среща, на която да приспим децата и опнем по една партия бридж, а?  Mr. Green

# 154
  • София
Чух се с педиатърката. Каза да  го изкъпя с 36 градуса вода. Панадол и да си с боди с къс ръкав и тънка завивка.
Тъкмо щях да пиша, че така най-добре се сваля темп.  Peace

Мелона, от другата седмица и аз съм предимно в Борисовата Simple Smile

# 155
Да си направим среща, на която да приспим децата и опнем по една партия бридж, а?  Mr. Green

С удоволствие. Само да разбера как да си приспивам детето и да си спомня как се държаах картите и съм готова  hahaha

абе сакси с теб днес пак ли ще се лъжем кой пръв да си легне Simple Smile

# 156
Мила вярно за кръчмите, сега се сетих, че данчо фара държеше Калигула, затова някакъв фар ми се въртеше... ех славни времена.
careener    beer3
...ех момичета, това е нашият месец, преди една година сме почнали да забременяваме  Wink нали се сещате, онове дето сега не правим luvbed – то пък и заглавието на темата пасна идеално за момента  Simple Smile, лошото да остава назад, спокойствие и късмет на всички ни  Peace

# 157
  • sofia
Аз пък много се радвам, че с мъжа ми полагаме усилия, за да имаме добър и редовен полов живот. За мен е много важна част от връзката и дори да ми се спи.....

# 158
Мила вярно за кръчмите, сега се сетих, че данчо фара държеше Калигула, затова някакъв фар ми се въртеше... ех славни времена.
careener    beer3
...ех момичета, това е нашият месец, преди една година сме почнали да забременяваме  Wink нали се сещате, онове дето сега не правим luvbed – то пък и заглавието на темата пасна идеално за момента  Simple Smile, лошото да остава назад, спокойствие и късмет на всички ни  Peace

Да бе вярно  Laughing Една година без цикъл Wink 

Добро утро де Simple Smile

# 159
ех, lyuba, нямам съмнения, че за всички ни тук е много важна част.. просто не е само въпрос на усилия, мацко, и други неща се инвестират, или по-право, оставят в това, без възвръщаемост. аз снощи научих какъв бил проблемът на нашето татенце (щото не е липса на желание, любов, друга жена етц.). помолих го веднъж, ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПЪТ, боже мой, да ме пръсне с оксикорт, когато беше тръгнал да 'изпуска' един от шевовете ми (нали съм с перинеорафия). гледката със стърчащите конци била станала един от кошмарите му. ужас.  ooooh! още нещо за преодоляване, аман от тънковпечатлителност.

leprikon, МилаИ,  Hug   superuu  за езиците не знам, но за музиката ми е голям дерт да не прилагам макар и несъзнателна тирания.., май майчината хипноза, дето Бубето беше линкнала веднъж (страхотно нещо, бтв), в моя вариант включва и доооста мууузииикаа. и с двете деца се опитвам да не налагам общия семеен вкус към, примерно, трашметъла и т.н., старах се (със сина, а и с малката ще направя и невъзможното) да предложа всякаква храна към музикалната им душичка, но май си ни е в гена! Simple Smile

наистина по това време долу-горе сме замисляли, или всъщност дядо боже,))) малките ни съкровища м.г.  Hug

wondergirl, ще ти пратя нещо на лс във връзка с притесненията ти.  Hug

# 160
careener, не е само  твоя такъв пристиснат  Tired
Към края на бременността като ми откриха гъбички и го помолих да ми апликира той Гиназол-а, че ми беше нещо некомфортно с  тоя тумбак...Прибели очите и каза, че не можел...не знаел как се прави  Rolling Eyes За друго да апликира знае...  Twisted Evil

Колкото и каквито усилия да полагаме да се завърнем към нормалните полови отношения- някак си не се получава  Sad
Или аз съм изморена адски, или той е скапан от работа, лягаме късно, с триста зора приспивам децата...или сме скарани...а и с три деца в спалнята  Crazy

# 161
Момичета,нямам  много време за четене и писане тук,но с удоволствие ще споделя какво работя.
Работата,която работя е най-ниско заплатената длъжност с такава подобна в цял свят,но си я обичам.
Работя в детска градина в яслена група-с най-мъничките създания.Тежко е,но на мен не,защото знам,че все някой ще се затърчи да се гушне в мен и да усеща майчината ласка.Тази държава направо се подиграва-да научиш едно дете да се храни,облича,ползва тоалетна и още бая неща за какво?????-за мизерната минимална заплата.Извинете,ме,че на вас,но .....
Но на мен ми харесва. Hug

# 162
  • София
Добро утроооо....

Децата облечени, нахранени и сега се гледат двете, а аз пия кафе. Голям кеф!

Някой беше писал, че трябва да си направим общонационална среща с все половинките. Искам да кажа, че подкрепям. Моя приятелка пише в Ноемврийки 2006 и те редовно имат такива. Много е гот.

Люба, след този пост на половината тема й иде да те изяде Mr. Green

Днес мисля пак да ходя да гледам пингвини в зоопарка. Пристрастена съм. Ако има някой там, да свирка.

# 163
 Добро утро!
Над нас правят някакъв ремонт и така ми се иска някъде да поизлезем за по-дълго време, но така като гледам май днес ще вали.
 Пингвините сме ги планирали за утре.... винаги като седна да драсна някой друг ред Ивайла започва да плаче...,хайде до по-късно

# 164
  • sofia
Е, айде сега, ще ме ядете! И аз като вас заспивам от умора, сутрин водя каката на предучилищна, към обяд 12 г. дъщеря на мъжа ми идва и пишем домашни, слагам обяди, вечери, готвя, чистя, водя децата по балети и художествени гимнастики, Но винаги намирам време да изпия едно кафе с мъжа ми или на фитнес да отидем, просто да правим нещо заедно. Вечер преди да заспя го предупреждавам да ме събуди когато си ляга и това е нашето време, но той много ми помага с децата.  Много го обичам

Общи условия

Активация на акаунт