Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 377
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Ноеми, мислех да се скрия  Mr. Green, нали предния път каза, че съм си вкарала автогол Wink.
Ааааа, така не сме се разбирали.Всички с автоголовете сме си тук  Mr. Green Да не ви изброявам поименно  Laughing
А ние да те изброим поименно?  Laughing

# 91
  • София
Ей, колко приятно е станало в темичката  Hug

За Бебеш знаех, че ми е колежка, но ето че и Тути си призна  Party
Аз съм завършила математическата гимназия, по професия съм програмист (Технически университет). Работя в Глобул от 4 години, смея да кажа в най-готиния отдел (не за друго, а защото там има страхотни хора, включително някои от шефовете ми).

Днес времето е страхотно! Май ще има много разходки!

# 92
  • София
Все пак благодаря, Ноеми Simple Smile

Вече нуждата стана спешна, че не мога да се оправям и с бебето, и с работата, и с чистенето, а мръсотията ме дразни много.

# 93
  • София
Привет!

Благодаря на Бубето за темата   bouquet

Ноеми, страхотна идея е това да си споделяме кой с какво се занимава. Така открих, че имам доста общо с някои от вас Simple Smile

Та накратко - завършила съм Френската в София (2001), след това Международни отношения в УНСС, Елч, да не сме колежки? Аз съм випуск 2005. Сега ще довършвам магистратурата. Целият ми трудов стаж се върти около проекти с европейско финансиране. Първо работех по PHARE проект, след това разработвах проекти за финансиране по структурните фондове (като Мишел). Преди две години реших да мина "от другата страна" и започнах в Министерството на околната среда и водите, в Управляващия орган на оперативната програма. Там се занимавам с мониторинг и финансови корекции.

Хобита - автомобили (по-специално една марка), чужди езици, оръжия, фотография на много любителско ниво (надявам се да задълбоча това си хоби), гоблени (макар и доста несериозно).

А колкото до запознанството с мъжа ми - първото и последното успешно сватосване в историята. Уж той не трябваше да знае, че го сватосват, а се оказа, че е бил наясно от самото начало.

Сега по бебешката тема. Радостина също напоследък е от групата на несесерчетата, т.е. ака веднъж на няколко дни. Определено я тормози, опитваме с термометър, не винаги се получава. Започнах да давам Биогайа и чай Блевит, но не знам колко ще й подейства последното, като се има предвид, че трябва да изпива по 120 мл/ден, а едва го докарваме до половината.

Слънчев ден на всички   bouquet

# 94
  • София
Мирабела, в кой отдел в Глобул и коя математическа???

# 95

Момичета филоложки, смятате ли да говорите на бебоците на чужди езици?  Thinking
Ноеми, поздравления за добрите идеи. По повод горното, една позната филоложка, от както се роди малкия му говореше паралелно на бълг. и на италиански, като проговори, хлапето говореше и двата езика.
 По темите, да напиша набързо, че имам работа з вършене. ММ го срещнах на един купон с колегите по случай Коледа. Изобщо не съм мислела, че мога да имам нещо общо с него, но той беше много настоятелен, около4мес. все му бягах, след което се предадох и след още 2 вече бях бременна. Имали сме разногласия в последствие, даже бяхме разделени за известно време, но покрай трудните моменти, които имахме с Марти преди 2 год. се събрахме отново.
 За професията, интервюирам кандидати за работа. Ивайла ме призовава, така че хубав ден от мен!  

# 96
  • София
Мирабела, в кой отдел в Глобул и коя математическа???

Софийската математическа  Mr. Green
Switching and Services, като аз съм в Services частта Simple Smile

# 97
Аз съм с филологическо образование,преподавам в гимназиален курс и всички изпълнения,за които Елч пише са ми мнооого познати.
Хоби-пътувания,обожавам да рецитирам,да аранжирам маси,да пазарувам/мъжът ми казва ,че Г-точката ми е в края на думата шопинг/.
Е,аз къде съм бляла,та не съм видяла сектора с дрешки в"Комсед"?!Доста често ходим в Мола на"Хемус",но явно нещо съм ги пропуснала.

# 98
Anabella, ако ти кажа, че не знам кой випуск съм не знам дали ще ми повярваш, но започнах да следвам 1999 г. 2005 г. си завърших магистратурата по МО като не съм прекъсвала нито за миг (макар че Гочев положи усилия в тази насока:-))

ейприл, те моите не са много далече от твоите, аз водя на първи курс хлапета Simple Smile

гледам, че сме бая немскоговорящите - супер! много ме кефи този език ей! Simple Smile

# 99
Я да си признае кой е към тези структурни фондове? Това е проекта на майка ми: http://panevritmiyabg.org/project/index.php?lang=bg http://panevritmiyabg.org/project/esf.php?lang=bg Имаше една дама, която майка ми псуваше всеки път като ходеше до софия  hahaha

# 100
Здравейте и от мен.

Все още не съм гласувала в анкетата, мъчи ме категорията, ще помъдрувам още известно време и тогава.
Опс то е коригирано, ей сега ще дам глас.Simple Smile

Иначе за образованието: Техникум по туризъм, специалност "Мениджмънт в хотелиерството", но понеже накрая на образованието вкараха един 13-ти клас, който уж не беше задължителен, а мен ме бяха приели вече в университет  не го изкарах и не ми дадоха специалността, та сега се водя "Кулинар" или инак казано готвачка  Mr. Green
Бакалавър изкарах Туризъм като едно достойно продължение на средното  Joy
А магистратурата в УНСС- Маркетинг.
Все още не съм работила по нито една специалност, а като една обикновена техническа секретарка в офис.
Та нищо интересно около мен.

Хобито на Сакси ми хареса и аз го практикувам напоследък, иначе обичам да чета, да пътувам и да гледам филми.
За половинката казах още в предната тема Simple Smile
Иначе и аз не си падам по високи, светли, руси и зеленооки, а по високи, мургави с черна коса и синеоки, но късметът ми бил с първия тип  Heart Eyes

# 101
Чудех се да пиша ли, да не пиша ли...
Ама айде-като ще е гарга, да е рошава  Mr. Green
С ММ бяхме колеги. Аз започнах работа в офиса на 22 март, на 1 април ни беше  фирменото тържество. Бяхме на хижа с преспиване. След ресторанта- в дискотеката. Дойде да ме покани на блус, ама аз му отказах, "че не се занимавам с келеши"  Mr. Green
Обаче дискотеката беше много тъпа и след няколко неуспешни опита да се зарадвам на музиката( и след няколко рома) некак си се озовах в колата с милото да слушаме "качествена" музика  Sunglasses
Да се чете Хард и хеви    superuu

И после на задната седалка  kiss
То малко първо се нае...е, после се запознахме, ама така се получава понякога  Embarassed

Дано до някое време да  я няма тая реклама на кафе" Мамо, вие как се запознахте с татко?", че не знам кой какво ще разказва...  Embarassed

Сега да кажа, че аз по принцип не съм такова момиче  newsm47 просто тогава така се получи
Божке, ми ние тая вечер имаме годишнина  #Crazy
Добре, че седнах да пиша.... Довечера моем да прибягаме до колата, да си припомним някои неща  Sunglasses

Та така....разговори с часове по телефона, тайни гостувания с преспивания ( от различни градове сме).
После той реши, че МИ е дошло време за деца( по-голяма съм от него с 3,5 години)
И на 28 и половина родих Ивчето...
Подкокороса ни тя, че е много лесно да се гледат бебета и бързо, бързо започнахме да работим за второ. След един мисед забременях с близначките.
И сега сме Веселата къща  Heart Eyes

Забравих да пиша- Руска гимназия Стара Загора' 97
Приложна лингвистика руски и гръцки език 'Св.Св. Кирил и Методий" Велико Търново '02

Леприконче, защо имам чувството, че сме пили на съседни маси в "ДРЪМС" Стара Загора?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 11:41 от МилаИванова

# 102
  • София
Така, да се отчета и аз  Mr. Green
Първо да споделя, че и аз съм в много добро настроение, Викторт спа от 23 ч. до 9.30 ч. с прекъсвания за хранене, но го прави за първи път. А и заспа после пак в 10.30 ч. и все още спинка, та как да не пърхам от щастие  Heart Eyes
С ММ се запознахме в Созопол. Бях там на почивка са брат ми и то съвсем случайно. Той имаше резервация и трябваше да ходи с гаджето си, но в последния момент се изпокараха и той ме взе с него  Whistling Действието се развива в далечната 2000 г. Още първата вечер отидохме на дискотека и там брат ми видя свой приятел, т.е. Павката, моят бъдещ мъж  Heart Eyes Това беше любов от пръв поглед, сгаджосахме се още първата вечер. Той седя три дни и докато се завърна в Сф си пускахме есемеси. Правих го от телефона на брат ми и му бях направила сметка от 50 лв.  Blush Връзката ни мина през много етапи, първо аз го обичах повеч, после той мене, а сега поравно  Laughing Той искаше да се жениме, аз се дърпах, той искаше деца, аз пак се дърпах. Просто не бях узряла за тези важни дела, а като се наканих... баща ми се разболя тежко, след което почина  Cry и съвсем не беше време. Та оженихме се на деветата година, родих на десетата  Heart Eyes Много се обичаме, пу-пу-пу, и мечтаем за три деца  baby_neutral

А сега за образованието и работата  Grinning
Завърших испанска гиназия, след което стопанско управление и магистратура - застраховане и осигуряване в УНСС. Работя в държавната адинистрация, като се занимавам с одити на европейски средства, т.е тормозя хората  Mr. Green
Хоби не бих казала че имам. Но обичам да играя на игри, да решавам кръстословици, да карам колело, да ям шоколад  Heart Eyes

Мнооооого добра идея да   споделим повече за себе си и съм много впечатлена, колко сме интелигентни, освен че сме и красиви  Mr. Green

# 103
какче, умря циганката, дето ни хвалеше Laughing Laughing Laughing
ама така де, ако не се похвалим ние кой Simple Smile))

# 104
  • sofia
Така.... С ММ се запознахме във фитнеса, течеше вода от него, страхотна гледка, аз слабичка и русичка. По това време се опитвах да се разведа с бившия ми мъж( не се получаваха нещата). С ММ разбрахме, че сме един за друг точно след една седмица прекарана заедно, но не бързахме. 2,5 г по- късно се появи Лия. Тя дори беше планувана да се появи лятото, нооооо

Завършила съм Стопанско управление и финанси. Работя в ТУ- София

Общи условия

Активация на акаунт