Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 105

Леприконче, защо имам чувството, че сме пили на съседни маси в "ДРЪМС" Стара Загора?  Rolling Eyes

Мила 100% сме го направили и то не веднъж Simple Smile, помниш ли онази кръчма на гарата... Фара ли какво беше... и имаше една спидо или спиди, беше много яка, между езиковата и математическата, после май я направиха чалготийница  Sad... ех стопли ми сърцето...

# 106
  • В две тъмни очички
Първо - извинявам се за грешката в анкетата, ама вчера в бързината само да пусна темата.....и както обикновено се пооаках   Mr. Green

Запознах се с мъжа си в университета! Ама то забавното е,че странно се записахме и двамата там! Аз цял живот съм искала да уча педагогика! Кандисатствах само в Пловдив в 2 университета - педагогика и икономика! Приеха ме и двете! Тогава работех на морето! Тръгвайки от Слънчев бряг към Пловдив, бях с идеята да с запиша педагогика! Наспах си се у нас , станах, пих кафе и тръгнах към Пловдивския университет да ставам даскал  Mr. Green! Да,ама не....Пътя минава покрай ВСИ и...кака ви Буба реши да спре и да подаде докумети там  Whistling И...така! За 1 минута ми се промени живота! ОТ даскал , станах икономист  Crazy А мъжа ми 10 години не се записвал да учи, та накрая сестра му (която ни е преподавател) го склонила! Абе съдбата си знае работата! Месец след като беше пламнала искрата,аз вече живеех в София при него, а 6 по-късно правехме опити за бебе  Heart Eyes

За професиите, то при мен е трудно да се каже професии, с оглед на възрастта ми  Mr. Green !!! Работила съм като спасител, барман, бижутер, офис асистент , от всичките бижутерията най ме влечеше! Все още скъпоценните камъни са ми страст!
Отделно развиваме 3 бизнеса :
1. Изработка и монтаж на дограма, охранителни ролетки, секционни врати и бариери
2. В и К
3. Климатици, климатизация и котели

Сакси, мъчих се...мъчих се....ама нейсе!!! Не мога да добавя анкетите на 1-ва страница! Аз бях помолила ако някой знае как да ми каже!

По анкетата - Ама,че примерни дами в тоя форум  Joy .....

# 107
  • София
Майките на момиченца да внимават от сега с тоалетите и кокетниченето. Мойта яна е изтървана работа вече...

# 108
Бубе,   bouquet
Ти между друготоо плувкиня ли беше, нищо не каза за спорта?
Аз също съм тренирала плуване 5 год. Simple Smile и още разни други неща като айкидо например Joy Ама след 5-то кю се отказах, взех си жълтия колан с чертичката и тръгнах да хайманосвам.

Сакси, много сладка снимка на Яна. Heart Eyes Чудя се и аз за Краси, че каквато кипра бях преди. От средата на бременността обаче много се запуснах Sad  трябва да се стягам.

# 109
Саксиии, сладка малка Яна!  Flutter

ей, вярно стана още по-весело като си поразказахме това-онова.. специално наздраве на всички метъл-мами!  Party Party

на въпроса за ранното езиково обучение - тц, само на 2 пъти й четох на ЕN, на мен са ми прилагали масивна амбиция и резултатът е почти осакатяване. затова пък толкова много й говоря, че усещам как си отглеждам втора бърборанка у дома: гука в продължение на мин 1/2 ч по няколко пъти на ден! Мартин също ми е от приказливите, и е прекрасен оратор, така фразьорства и такъв дървен език вади понякога, че ми скрива не шапката, а скалпа. не очаквам по-малко от сестра му.

хайде, и слънцето се завърна (май с оставане този път), приятни разходки на всички! @ мамите с поотраснали момченца - не изпускайте атракционното пътуване с парен локомотив на бдж, чудесна тръпка е  Heart Eyes

# 110

Леприконче, защо имам чувството, че сме пили на съседни маси в "ДРЪМС" Стара Загора?  Rolling Eyes

Мила 100% сме го направили и то не веднъж Simple Smile, помниш ли онази кръчма на гарата... Фара ли какво беше... и имаше една спидо или спиди, беше много яка, между езиковата и математическата, после май я направиха чалготийница  Sad... ех стопли ми сърцето...
Еххххххххх, живот  Heart Eyes
Спиди Гонзалес беше... На Гарата беше Калигула, друго и да е било не знам  Rolling Eyes
Направо се разстопих от спомени  Laughing

Аз предлагам да обсъдим вече къде ще е форумска ни среща-семейно, с деца ( с мъже най-добре, да гледат децата, докато ние...  Sunglasses

Да се огледаме за подходящи селища, хотели, че и да резервираме  Peace
Кой ще е за една, кой за две нощувки, искате ли да има басейн, СПА и други екстри...

Сакс, много чудно- Ивайла никога не ме е виждала да си лакирам ноктите, засега само режа и пиля...Обаче един ден  ми набарала един лак, отвори си го, и започна да си маже ноктите на ръцете. Че и доста добре се справяше-почти колкото мен излезе по кожичките  Mr. Green
А сега ми кажете откъде ги знае детето тия неща...

careener    superuu

# 111
Здравейте мацки,

Мнооого готини дискусии, а и колко допирни точкиииии

Лейде Ейнджъл, аз ползвам жена за вкъщи и съм умерено доволна. Ако я следиш и казваш какво къде не ти харесва е ОК. Иначе се измързеливя мако. Ако искаш пиши на лични да ти дам инфо.

Елч, аз съм завършила УНСС, далечната 2004. Хубаво е, че успяваш да приковеш вниманието на студентите  Laughing

Анаела, явно сме колежки  Simple Smile И аз преди две години мислех да мина от другата страна на барикадите, ама нещо не ми стиска да пробвам в държавната администрация. Май по-скоро не е за мен.

Бебеш като гледам програмата по, която работи майка ти разбирам що е псувала. И аз зорлем помагах на един приятел по тая програма и си отпсувах. Даже го молих да си прекрати договора по едно време...

А за русокосия и синеокия и аз си мечтаех (за да запазя гена  Laughing), ама нещо не ми се получи... За това завиждам за синеоките момчета на Ноеми.

какче кога си завършила испанската? Моя колежка и близка приятелка е завършила там.

Добрутро!
Момичета филоложки, смятате ли да говорите на бебоците на чужди езици?  Thinking

Не съм филоложка ама пробваме вкъщи да говорим на бебоо двуезично. Аз съм израстнала двуезично и не знам дали е от това, но относително лесно лепя езици. Ще ми се и бебан да е така

лелееееееее ненормално дълъг пост

# 112
Добрутро!

Ех, че интересни професии и занимания имате!!!  Heart Eyes На голяма част завидях чак!  Crazy

Уааахахахах, careener, изби рибата, верно цялото си мляко каза!!! хеле с това "промискуитетната булка"  hahaha  Hug Hug

хахах, Ноеми, мац, ми не, съвсем не цялото:) ама нали затова сме тук, полускрити от виртуала - за да сме искрени, в т.ч. към себе си. и почтени. това винаги ми е било важно, ако не мога, по-скоро премълчавам;) гуш!

кажете успяхте ли да се пошегувате с някого? аз такава шапка си скроих сама, почти щях да се убия преди час с колелото, че никой не може по-голям майтап да ми предложи. иначе виждам как се крои и тъче нещо в съседната стая за моя сметка  chef мдаа

# 113
Да ви питам. Вики има пъпчици над горната устничка - ситни червенчки. Такива има и под очките- мисля че е от това че си търка много очичките. ама тези по устните от какво да да са? Има ли идруги бебчета таа и мажете ли ги с нещо?

# 114
  • София
С много от вас се оказахме колежки международнички от УНСС  Hug. Аз следвах МИО от 1998 до 2002.

Мила, Леприкон, аз също съм старозагорка. Завършила съм езиковата през 1998. Кръчмата на гарата я знам много добре  Laughing, другата нещо съм я пропуснала  Thinking.

Направихме си страхотна разходка днес, следобед сме на ваксина  Confused.

# 115
  • Русе
Яна е много сладка с тези оранжевки нокти  Heart Eyes

Гласувах в анкетата, но незнам ще имам ли време сега да пиша за професията си  Thinking Глася багаж за село, отделно имам да изчитам около 15стр. събрани от двете теми  Laughing Нямах интернет до обяд и свободното си време тогава прекарах в домакинстване  Blush

# 116
Мамита, много весело сте го подкарали  Hug

Без да ми се сърдите ще питам нещо по бебешка тема и после обещавам и майчиното мляко ще си разкажа Hug  Joy

днес ходихме в неонтология в Майчин дом по въпроса за нашата кръв в акито, няма сега с това да ви занимавам, но лекарката там ми каза, че е добре да ходим на реабилитация защото Ема още не си държала главата много високо и си стискала постояно ръцете в юмрук. Та питането ми е, знаете ли някой рехабилитатор за бебета, който посещава домове, поне да ме научи какво да правя. Някой преди време беше писал, че са ходили, дали не беше Ггъбка

А за анкетата  Joy Joy Joy евала на тази от нас с един и на тази с 80. Браво, че някой е намерил единствения, а за 80-те не коментирам.
Аз иначе кво да ви кажа, завърших немска езикова и учих логистика в УНСС, но нещо се бях изнервила в БГ и заминах за Германия да си почина. Та там се поразмотавах и учих  малк оизточноевропейска история, ама не я завърших, просто изчахвах да ме прехвърлят друга специцалност и като не стана се върнах в БГ да довърша тука, че за малко да остана въобще без висше. Иначе последно работих като спедитор в международна спедиция.

За моето мъжле друг път ще пиша, че Ема не е доволна нещо.

# 117
  • София
 HugМинавам само за здрасти.От вчера сме в на гости при моите мама и тати и още не мога да се климатизирам и да оправя багажа и на двете деца  ooooh!

# 118
  • София
Инка,кутията ти е пълна и не мога да ти пиша на лични.

# 119
Искам да питам ЛЛЛ - препълва ми се едната гърда - на какво се дължи и как да постъпя, така че проблемната гърда да не ми създава дискомфорт? От както се е родил предлагам  и двете гърди, като редувам.

Bimbim,

Ти и по-рано ме беше питала за препълнени гърди. Тогава те попитах дали Дани не прави по-дълга нощна пауза или изобщо по-дълга пауза в някой момент от денонощието.
Това препълване оттогава ли го наблюдаваш? А тази гърда, която се препълва, усещаш ли да е по-малко предпочитана и Дани да не иска да суче от нея, или си суче с еднакъв апетит и от двете гърди?
Както ти бях споменала и в кореспонденцията ни от преди време, ако Дани прави по-дълга нощна пауза, обичайно гърдите сами ще се нагодят към това и би трябвало да започнат да произвеждат по-малко мляко, толкова, колкото да е достатъчно за Дани, но и ти да не изпитваш дискомфорт. Ако това все пак не се случи, можеш да изцеждаш по малко, само до облекчение. Можеш също да опиташ да налагаш охладени зелеви листа върху гърдата. Много жени споделят, че зелето има свойството леко да намалява лактацията и да облекчава препълвания и напрежение в гърдите.
И последно да те попитам - свързваш ли препълването на тази гърда с нещо необичайно? Непрекъснато ли се случва, или е инцидентно? Дали имаш подутини, бучки, зачервени места и болки в гърдата?

Общи условия

Активация на акаунт