Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 381
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
За половинката казах още в предната тема Simple Smile
Иначе и аз не си падам по високи, светли, руси и зеленооки, а по високи, мургави с черна коса и синеоки, но късметът ми бил с първия тип  Heart Eyes
И аз така виках, ама съдба - поне децата са красиви и  синеоки  Mr. Green, надявам се и високи, не като мен  Naughty. А Виолета е и руса - малеееее  Laughing Laughing Laughing , ММ приготвил пушката.

Бебо е малко по-тъмен, ма нали е мЪж....

Днес му сложиха само едната ваксина, пощадиха го. В понеделник другата  Whistling

# 121
  • София
МилаИванова, ама то и яна не го е видяла от мен. Аз лак, грим, червила - не ползвам. От бабите го е видяла. Оня ден си намаца устата с червен маркер, та се принудих да й купя балсам за устни уж, че е червило. А веднъж докато рисуваше с водни бои старателно си украси вежди и клепачи... на клоун се беше направила, ама нейсе  ooooh!
Даже един път беше казала на баба си като излизат до магазина "бабо, ама ти забрави да се нарисуваш!"

# 122
  • София
Искам да питам ЛЛЛ - препълва ми се едната гърда - на какво се дължи и как да постъпя, така че проблемната гърда да не ми създава дискомфорт? От както се е родил предлагам  и двете гърди, като редувам.

Bimbim,

Ти и по-рано ме беше питала за препълнени гърди. Тогава те попитах дали Дани не прави по-дълга нощна пауза или изобщо по-дълга пауза в някой момент от денонощието.
Това препълване оттогава ли го наблюдаваш? А тази гърда, която се препълва, усещаш ли да е по-малко предпочитана и Дани да не иска да суче от нея, или си суче с еднакъв апетит и от двете гърди?
Както ти бях споменала и в кореспонденцията ни от преди време, ако Дани прави по-дълга нощна пауза, обичайно гърдите сами ще се нагодят към това и би трябвало да започнат да произвеждат по-малко мляко, толкова, колкото да е достатъчно за Дани, но и ти да не изпитваш дискомфорт. Ако това все пак не се случи, можеш да изцеждаш по малко, само до облекчение. Можеш също да опиташ да налагаш охладени зелеви листа върху гърдата. Много жени споделят, че зелето има свойството леко да намалява лактацията и да облекчава препълвания и напрежение в гърдите.
И последно да те попитам - свързваш ли препълването на тази гърда с нещо необичайно? Непрекъснато ли се случва, или е инцидентно? Дали имаш подутини, бучки, зачервени места и болки в гърдата?

Евридика, първо да ти благодаря за бързия отговор
Та на въпросите ти - малкия прави дълга пауза през нощта - 6-7 часа, но гърдите ми привикнаха и до скоро нямах проблем. От около десетина дена обаче, едната ми гърда се препълва повече. Предлагам и двете на всяко хранене, той няма предпочитание от коя ще яде. На пипане усещам бучки, но след като го накърмя гърдата става мека и бучките изчезват. Струва ми се, че всичко започна след едно по-продължително сукане от проблемната гърда, като че ли изсука всичко от нея, но не мога да съм сигурна. Мисля си дали е възможно да има хиперлактация само на едната гърда  newsm78  
А зелевите листа облекчават състоянието само на момента или ще намалят лактацията за по-дълъг период?
Дано съм била изчерпателна и отново благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 16:23 от bimbim

# 123
  • Пазарджик
Мале нямате изчитане  Laughing , ама голям кеф

Разходих ме се порядъчно,имам си дружинка-Таня

Колежки-Бебеш,Mirrabella  Grinning,при толкова офиси не съм се съмнявала ,че ще съм сама

Mirrabella къде го бе мила тоя готин отдел? Back Office или 123,аз работих/как гадно ми прозвуча/ в офис франчайзинг на Глобъл Нет Солюшънс.

И да ви питам има ли бебешоци които ядът вече на 4ч.Ако дам на Нелката по рано/3ч/ не си изяжда мл.
О да кажа какво измъдрих с памперсите.Купих на Хъджис-не пропускат ама много твърди,бяха ми останали 20бр.Либеро от предишни проби-изпускаха ни ,използвах и тях.В крайна сметка днес взех един пакет на Либеро

saxophone като почне фолмастера да се качва на горе по тялото и по дрехите/цветенца,сърчица/ ще да видиш що е мода  LaughingСега Таня е с моите сутиени ,напълнени с на баща и чорапите,изобретателни са децата вече.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 18:29 от tuty1

# 124
  • София
saxophone като почне фолмастера да се качва на горе по тялото и по дрехите/цветенца,сърчица/ ще да видиш що е мода  LaughingСега Таня е с моите сутиени ,напълнени с на баща и чорапите,изобретателни са децата вече.
  hahaha

# 125
Inka, какво значи, че Емма не си държи главата високо? Кога, като е по корем ли? И какво като си държи ръчичките в юмрук?

# 126
bebo79 , и ние нещо подобно имахме,не знам дали говориш за същото, но бяха пъпчиците точно както ги описваш. при нея по мое мнение бяха от много плюнчене и с ръка си ги  разнася из цялото лице. Аз започнах да я мажа с крем на бочко и й минаха за два дни.

# 127
Тути,ние ядем на 4 часа,пет пъти на ден.

# 128
Тути,ние ядем на 4 часа,пет пъти на ден.
и ние така.

сакси, малката цепи мрака Simple Smile))

дара започна да си гледа ръцете и аааадски смешна.
а най-голямо учудване пада като разбере, че са две Laughing Laughing Laughing

и аз продължавам да нямам напредък с поставянето по корем. освен че вече не се ядосва - заспива Laughing Laughing Laughing сигурно с много мозък е пълна тази глава, щом така тежи Simple Smile

# 129
С моя приятел на шега се взехме, аз работих в неговия бар и на майтап от моя страна един път излязохме на караоке и взехме, че се взехме  Wink (пък не съм такава да кажеш). Повече неговия приятел ме сваляше, а пък аз му викам "Абе, той Мишо ме покани да излезем пък ходи да задява някакви шматки, как не го е срам (това на майтап беше)", той взел, че му казал и горкичкия удивен идва да ми се извинява, и едното след другото... И така нищо очакваща, дори обмислях как ще трябва да напускам работа след тази беля, та така 6 години по-късно Михаелка мрънка в кошарата.

Аз незавършила се водя, уча Връзки с обществеността в БСУ, но прекъснах, остава ми още един семестър, но го отлагам във времето, криза е. Много ми е интересна тази професия, както и рекламата. Като се изгледаме с малката смятам да се ориентирам към практика в тази област. Странично влечение имам към психологията.

Много обичаме да пътуваме и двамата с моя приятел, аз първо си мислех да хвърля пъпа на малката някъде в чужбина, но моя предложи в Родопите да го хвърлим. Май втория вариант ще бъде, символично се свързва все с хубави асоциации. За сега пъпчето стои на телевизора отгоре, да не го докопа племемнницата ми, че са ни на гости и сестра ми ме пита "Вие, тук ли ще го оставяте пъпа, да стане медийна звезда?"  hahaha

# 130
А пък същата моя племенница направо ни уби, тя е на 2 години, та вчера реве тя нещо, хленчи и гледаме на крака и на големия пръст точно под нокътя едно зачервено петно като пришка, и тя продължава да прави страдалчески физиономии, ние започваме да се чудим от какво е това, питаме я къде се удари или обувките и ли стискат, чудене голямо. По едно време я гледам нашата отстрани има едни боички (сега ги продават с яйца за рисуване), тя нашата си нарисувала това петно и ни гледа сеира. Е как на 2 години се става такъв тарикат, а?

# 131
  • София
родило се е 7 килограмово бебе  Shocked http://dnes.dir.bg/news/burgas-bebe-8332252?nt=4

# 132
Здравейте!
В миналата тема писах, че баткото ни беше с ангина. Сега аз съб болна. През нощта Юлиян прокашля няколко пъти. Днес го водих на лекар. Казаха, че е здрав. 5 часа по- късно му измерих температурата 37.9. Звънях на педиатърката, но не ми вдига. Не знам какво мога да дам на толкова малко бебе. Дадох му ампула вит.Ц.  Ако се наложи къде да го водя през нощта?

# 133
Здравейте!
В миналата тема писах, че баткото ни беше с ангина. Сега аз съб болна. През нощта Юлиян прокашля няколко пъти. Днес го водих на лекар. Казаха, че е здрав. 5 часа по- късно му измерих температурата 37.9. Звънях на педиатърката, но не ми вдига. Не знам какво мога да дам на толкова малко бебе. Дадох му ампула вит.Ц.  Ако се наложи къде да го водя през нощта?

Не разбирам много (аз съм от модела дето търси лекар, щото от медицина не отбирам), но си мисля, че тази температура не е твърде притеснителна. По принцип педиатъра ви трябва да има договор с някакъв център, който отказва денонощна помощ. Ако знаеш кой е звънни по телефона да те консултират лекарите там.

Стискам палци всичко да е ок  Hug

# 134
  • В две тъмни очички
Бенджолина  Hug , аз ако почна да пиша за спортовете.....край нямат  Mr. Green
От 3 годишна до 7 художествена гимнастика (от 5 до 7 + спортна гимнастика) , от 1 до 12 клас плуване - завършила съм спортно училище. Междувременно от 2 до 4 клас тренирах спортни танци, но си счупих ръката и спрях! След после 1 година тренирах таекондо и веселото дойде след 7-клас  Laughing Тогава освен плуването , тренирах, триатлон, биатлон, акватон  и колоездене Mr. Green Малко преди да завърша обаче направих травма, която сложи край на спортната ми кариера! Тогава се заех с фитнес и продължих да плувам за удоволствие. Точно преди да разбера , че съм бременна бях ходила и на тае-бо! Много ми хареса,ама тепърва ще го опознавам него, само малката да порасне и да я отбия по-нататък,че тия подскоци...  Crazy и тия цици не се вързват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт