Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Боряна,наистина педиатърът ви трябва да има договор с денонощен мед.център.Ние сме в "Полимед" и там 24 часа има дежурен педиатър.Ако искаш,мога да ти пратя телефони да се консултираш.Оправяйте се бързо! Hug

# 136
  • София
borianna, и в пирогов има спешна помощ за деца.
ако вдигне над 38.5, аз бих дала панадол - той е за над 2 месеца, вече ги имате  Peace

# 137
Благодаря ви! На тези дежурни, с които има договор моята лекарка са ужасни. Тя самата ми каза да не ходя при тях Rolling Eyes Предният път сложиха грешна диагноза на големия ми син и му изписаха АБ без изобщо да има нужда.
Сега дадох Панадол, вдигна 38.2. Съблякох го.

# 138
Чух се с педиатърката. Каза да  го изкъпя с 36 градуса вода. Панадол и да си с боди с къс ръкав и тънка завивка.

# 139
  • Пазарджик
Чух се с педиатърката. Каза да  го изкъпя с 36 градуса вода. Панадол и да си с боди с къс ръкав и тънка завивка.
стискам палци бързо и безболезнено да се оправите Praynig

# 140
Боряна, това е твърде малко бебе. Вземи го заведи да го видят в Токуда ли, в Пирогов ли. Не го оставяй с температура, какво чакаш да дойде утре ли? Малките бебета се влошават за часове.

# 141
  • София
Боряна, не в Пирогов. Ако ще го водиш някъде, го заведи в педиатрията на бул Гешов. Точно до Центъра по хигиена. От Пирогов също ще те пратят там.

Сакси, много ти е хубава Яна...

Ейприл, Тути, направо ви завидях. На Ива 6-тото ядене е в 5 сутринта.

Аз днес съм много вкисната, но преди малко прочетох листовката на новото ми лекарство и един от страничните ефекти е загуба на апетит. Та има нещо хубаво в цялата тази работа Grinning Grinning И си мислехме, че след като ми е толкова рядка болестта и всички хирурзи ги сърбят ръцете да ме резнат, да взема да организирам един търг и който даде най-много, той да ме оперира ако стигнем до там Mr. Green Mr. Green

# 142
  • София
borianna много неприятно, Тия беше така точно като направи 1 месец, викахме доктор в къщи, много водичка да пие ни каза, да не е много облечено детенце и Панадол при темп. над 38 гр., бързо да се оправя мъника  Hug

# 143
  • София
Запис на десета страница  Party Бубе   bouquet

Много съм активна напоследък, няма кой да види  Joy Дано се е пооправила атмосферата в темата  Peace

Бубе пак забравих на срещата да те питам точно къде живееш в Божурище и дали си случайно в Тодева махала, май така се казваше Simple Smile

# 144
borianna заведи го в там където етомира е писала. Според мен не е добре да го водиш в Токуда. Калоян като беше на 10 дни с кашлица и го заведохме там. Предложиха ни да го хоспитализират само него без мен, както и че трябва да направим дарение от около 250 лв. Отидохме в педиатрията, хоспитализираха ни и двамата за 7 дни и платихме 60 лв (10 лв на вечер за майката)

# 145
  • София
Хелоу и от мен!

Преди няколко теми обсъждахте как се маха нощното кърмене, а аз май тепърва ще го въвеждам. Снощи Диана се събуди за пръв път през нощта откакто се е родила. Иначе си спи от 12 до към 7. В 3,30 обаче нададе такъв рев, че... Днес ще видим дали е било инцидентно или откриваме сезона Laughing

А темите на деня за супер. Моят мъж ми е колега от университета. Първите 3 години двамата бяхме кажи-речи само на здравей-здрасти. Но там, където липсва любовта от пръв поглед, помогнаха две бутилки асеновградски мавруд... Та в 4-ти курс нашта стана като при MилаИванова - от вратата за краката. Той беше дошъл за 1-2 вечери да спи у нас, защото нямаше квартира, и нещата се случиха още първата Embarassed И аз не че съм такова момиче де Laughing, в анкетата съм в горните категории, ама така било писано. И така 6 г. по-късно се появи Дианка. А вчера той ме изненада, ама адски, че вече си мислел за второ. И това е човекът, който иначе като типичен мъж се дърпа за всичко по отношение на връзки, обвързване, деца и т.н.

За професионалния бекграунд - аз съм завършила езикова гимназия (английски), после журналистика, сега бутам една магистратура преводач-редактор, надявам се през майчинството да я попривърша. Работя като редактор.

Вие хубаво заформихте групичка за Св. Троица, а в Борисовата градина някой? Почти всеки ден съм там.

Лека от мен и да спинкат сладко бебоците.

# 146
  • София
Боряна, много гадно. От Пирогов ще те пратят в Педиатрията - с каката при нужда ходя там - дано не ви се налага!!!

Много сте писали, не мога да обработя информацията.
Аз с ММ се запознах на един Метрополис преди 13-14 години, още на първата ни официална среща реших, че това е моят човек, после ужким ходехме заедно, но все се намесваше трета, четвърта страна...абе с 300-та зора се напаснахме, сега се хилим на идиотщините си и засега се разбираме и без думи.
Завършила съм "Екология и Опазване на околната среда" в СУ, по специалността си съм работила 2 години - в Института по ботаника - това бяха най-страхотните и диви години в живота ми, заедно със студентските и най-безпаричните. После се полакомих за по-висока заплата и започнах работа в една фирма, която се занимаваше с какво ли не - консултантска, европроекти, чуждестранно финансиране и т.н. Доста години изкарах там, докато накрая не заведоха дело срещу управителя за финансови измами и не закриха фирмата служебно. След 2 месеца забременях с Михаела и това ми доказа, че всяко (е, почти) зло е за добро. Преди това 3 години се мъчих да забременея и все не ставаше без ясна причина и щом насочих всичките си мисли и нерви в друга насока се получи.
Последно съм работила март 2008, към март 2013 изобщо не ми е ясно с какво ще се занимавам. Не искам отсега да се стресирам в тази посока и все си мисля, че пак ще пробвам нещо в нАучната сфера (дано нещата там се пораздвижат)!

# 147
Мrm,и  аз в младежките си години не пропусках Метрополис Simple SmileЕх,спомени,спомени...

# 148
Привет-мривет!
Не съм чела отдавна, защото съм изпаднала в една лудост и притеснения по повод непроговарянето на голямото ми момче. Четох в нета повече отколкото трябва и започнах с едно диагностициране. Май хормоните, сатурновата дупка и пролетната умора се оказаха неочаквано лоша комбинация за мен. Но се надявам, че съм се взела в ръце вече и съм възвърнала позитивния си подход към живота и че всички проблеми са само в моята празна напоследък глава.

Ей, колко интересно станало тук Simple Smile

Ние с моето момче се запознахме в дискотека в едно малко населено място, където имаме вила. Аз го свалих, харесах си го и го поканих на блус /само да направя уточнение, че беше много отдавна, бях на 15 г. и като го пиша сега се чувствам като динозавър  Grinning/. В началото бяхме само приятелчета и се виждахме рядко, непланирано, но затова пък винаги си изкарвахме страхотно. После отидохме заедно на едно море. И си останахме заедно. Познаваме се от 19 г., а сме заедно от 15 г. Аз обаче не бързах с децата. Малко съм бавноразвиваща се в това отношение и едва преди 3 г. се замислих по въпроса, а то чудото взе, че стана веднага.

Имам магистърска степен по Връзки с обществеността от СУ. Занимавах съм се с реклама още като ученичка. След това работих като ПР в областта на киното. А после специализирах продуцентство в Испания и Франция. Занимавала съм се с продуциране на реклами, а в момента продуцирам филми.

Обичам да пътувам, много.

# 149
borianna, бързо да оздравяват момчетата fingerscrossed

Да се включа и аз към учителската групичка. Завършила съм Икономическа информатика. Започнах като учителка "само временно" .... и взе че ми хареса. После една преквалификация за учител по английски и така - учителка по информатика и английски в една професионална гимназия.

Хобита: пътуване, книги и бридж. Последната година поспрях пътуванията, но пък що книги изчетох. Свалям си ги на телефона и така винаги имам 2-3 книжки с мен. С ММ се запознахме в един сайт за игра на бридж, само дето той вече не иска да играе с мен - "Да не сме си разваляли семейството"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт