Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 365
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
borianna пиши как е бебо Hug
lyuba84 браво, на мене три месеца няма да ми стигнат...
за музиката, исками се да се заслушва в правилната, за езиците - говоря и на всички  Grinning

# 166
  • В две тъмни очички
Ми... за добро утро е късно , така че - здравейте  Hug

Клечо честно казано не съм чувала за кварталите в Божурище  newsm78 Живеем точно в началото му! Ти познати ли имаш тук? И къде се намира тази махала , която казваш?

Е, айде сега, ще ме ядете! И аз като вас заспивам от умора, сутрин водя каката на предучилищна, към обяд 12 г. дъщеря на мъжа ми идва и пишем домашни, слагам обяди, вечери, готвя, чистя, водя децата по балети и художествени гимнастики, Но винаги намирам време да изпия едно кафе с мъжа ми или на фитнес да отидем, просто да правим нещо заедно. Вечер преди да заспя го предупреждавам да ме събуди когато си ляга и това е нашето време, но той много ми помага с децата.  Много го обичам

smile3521 , ето така се съхранява бракът и взаимоотношенията! Аз също се старая да правим колкото се може повече неща заедно! Но определено голям роля изиграва това,че мъжът ми много помага с детето! Секс - почти се върнахме към доброто старо време! Казвам "почти", защото чисто физически не мога да го правя всяка ,а дори и през вечер все още! Като правим секс и после поне 2-3 дена не мога да си седна на трътката  Whistling Още усещам шевовете болезнено,ама това е, защото ММ нещо забравя да се съобразява по време на секса с това  hahaha

# 167
гледам, че за секс си говорите. при нас всичко си дойде по местата, че дори и по-добре от преди. само където мъжът ми се е стресирал на тема "бебето гледа! Shocked" и вече имам чувството, че върху кухненската ни маса ми се е отпечатал задника Simple Smile вчера дори за една бърза свирка в спалнята се свенеше. разходи ме из цялата стая, ама все се виждало! не е лесно ей! Simple Smile

но това ме подсеща да ви питам вие мислите ли никога да не правите секс в една стая със спящо бебе?

# 168
  • sofia
И на мен не ми е комфортно, когато бебето е в стаята, за да не го събудим( на мъжа ми не му пука, само заключваме вратата, когато каката е вкъщи). Аз просто местя бебето в детската стая, за да не ме разсейва.  Само да спре да се буди през нощта и директно я изнасям при кака и. Спалнята си е само за нас  Mr. Green

# 169
за денонощната помощ - моята лекарка все повтаря за малки бебета да не се доверявам на случайни дежурни. Ако имам притеснение директно или в Педиатрията или в неонатологията на Токуда и двете имат денонощно специалист. Прегледите обаче и на двете места са платени.
За температурата, на каката досега не съм и давала никакви лекарства. Когато е имала температура, следя положението постоянно. Едно разсъбличане наистина пооправя положението. Номерът обаче е да се изпоти.

# 170
но ме подсеща да ви питам вие мислите ли никога да не правите секс в една стая със спящо бебе?

късно е вече да го мислим, тя стана каквато стана Mr. Green
мисля, че докъм 6 месец може да се прави и с бебе в стаята, но после....., те почват да разбират според мен
аз честно казано се чуствам много непривлекателна в момента и малко ми е кофти да се отпусна, не че някой нещо ми е казал, чисто вътрешно усещане си е. Свикнала съм да съм поддържана и в момента с тези 15 кила целулит на задника си се чуствам като лелка.
Искам да съм старото си аз с бял панталон и голо гръбче,но явно ще е следващото лято.

# 171
Здравейте момичета, позволявам си да се намеся във вашата темичка, аз съм от Декемврийки 2010. Бебчето ми е родено в края на месец Декември. Чета ви доста отдавна и намирам много полезни неща и тук.  Hug

Бубе пак забравих на срещата да те питам точно къде живееш в Божурище и дали си случайно в Тодева махала, май така се казваше Simple Smile

Клечо честно казано не съм чувала за кварталите в Божурище  newsm78 Живеем точно в началото му! Ти познати ли имаш тук? И къде се намира тази махала , която казваш?

Понеже живея в Божурище, да поясня за кварталите - кв. Толева махала е преди жп линията за гр. Банкя. След като пресечете жп линията, започва старият квартал на Божурище.  Peace

# 172
Елч, никога не е било проблем, а баткото до доста голяма възраст (6 г.) спеше с нас в една стая. надявам се и с девойката да не бъде. това за след 6 м. - ама моля ви се, бебето си е бебе е бебе е бебе  Wink Simple Smile

ние днес пошляпахме семейно да пооберем софийската прах и се озовахме (за сефте) във Военноисторическия музей. леле, няма такова щастие, Мартин просто пощуря от кеффф измежду всички тези чудовища на войната. разбира се, половината съвсем точно ги разпозна. препоръчвам за момченца (и големите, разбирай татковците, запърхват от щастие;)

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 16:39 от careener

# 173
Ей, Мишел, Сакси, супер Simple Smile  Много се радвам, че и вие играете бридж, още повече, че в Бълария си е разпространено схващането, че картите са мъжка работа. Виж на Запад бабичките друго мислят  Wink
Мишел, ще ти пусна линка на лични да не спамя тук.
Сакси, и аз съм навита за каренцето. Може и да не приспиваме бебетата, ще ги учим и тях  Laughing

# 174
лелеее колко сте изписали!  Crazy

Аууууу анкетата кърти! Blush Аз съм с 1.

За мъжа ми Ние се запознахме в скайп  Crazy Той тъкмо се прибрал от Нова заландия, там живеели с техните 6 години ииии писахме си писахме си и като се видяхме за първи път на живоооо след 3 дни вече живеехме заедно. И така 4 години и 1 бебе за сега  Flutter Планът е 4  Twisted Evil
Родени сме на една  дата на 5 септември.  Mr. Green

Ах няма как, ако не беше този интренет не знам  Whistling По професия съм програмист от 5 години и постоянно бях по командировки, задачи, работа до 10-11 вечерта това си беше ежедневие, нямах време за нищо.

Иначе съм завършила СУ Математика и Информатика. Преди това исках да ставам ветеринар и пилот  Flutter. Има да пишаааа ама няма време! Бебо ме вика на мохабет до скоро  Hug

# 175
Здрасти!

И аз съм ЗА за националната среща с приспиване на бебетата и карти, танци и забавления.Само да измислим къде  и кога. Давайте предложения. Иначе аз ще предложа нещо да е близо до нас- в централна България.

Боряна, дано е оправите бързо.

Аз вече говоря на Рая на 2 езика. Другите ми деца ползват свободно английски. Ники проговори на 2та езика едновремнно, даже английския му беше по добър. Сега се наложи да наблегнем на бг,че... още има обратен словоред и бърка времената. Но той с ие с слаба дислексия,бях писала.
Вики говори ,чете в оригинал на английски. Пише добре също.

# 176
Всички ли сте по разходки?

за говоренето на чужди езици- малкия вече показва такива признаци/нищо че му говорим само на бг/. досега е казал "хай"  hahaha

# 177
Момичета,нямам  много време за четене и писане тук,но с удоволствие ще споделя какво работя.
Работата,която работя е най-ниско заплатената длъжност с такава подобна в цял свят,но си я обичам.
Работя в детска градина в яслена група-с най-мъничките създания.Тежко е,но на мен не,защото знам,че все някой ще се затърчи да се гушне в мен и да усеща майчината ласка.Тази държава направо се подиграва-да научиш едно дете да се храни,облича,ползва тоалетна и още бая неща за какво?????-за мизерната минимална заплата.Извинете,ме,че на вас,но .....
Но на мен ми харесва. Hug

Хе,хе не си единствената с такава заплата тук, колега Laughing. макар че аз съм работила с няколко пъти по-малки дечица от твоите. Само дето аз приключих с точно тази работа с мъниците. Като гледам и правата за работа ще си загубя Sad .

# 178
  • в Надежда-та
o

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 21:38 от ViFresh

# 179
  • В две тъмни очички
Здравейте момичета, позволявам си да се намеся във вашата темичка, аз съм от Декемврийки 2010. Бебчето ми е родено в края на месец Декември. Чета ви доста отдавна и намирам много полезни неща и тук.  Hug

Бубе пак забравих на срещата да те питам точно къде живееш в Божурище и дали си случайно в Тодева махала, май така се казваше Simple Smile

Клечо честно казано не съм чувала за кварталите в Божурище  newsm78 Живеем точно в началото му! Ти познати ли имаш тук? И къде се намира тази махала , която казваш?

Понеже живея в Божурище, да поясня за кварталите - кв. Толева махала е преди жп линията за гр. Банкя. След като пресечете жп линията, започва старият квартал на Божурище.  Peace

А...Толевата си я знам  Joy ,ама на...като чета през редовете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт