Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 16

• 21 530
  • 703
  •   1
Отговори
# 60

sincerita , добре дошла в редиците на най-върлите фенки !!! Hug Hug Hug

Още повече , че като чета постовете ти , все едно чета своите мисли...

Много е "комфортно" в този форум , не знам всички ли имат по-особена душевност и емоционалност , но досега нито един пост не ме е подразнил , напротив всичките ми създават една еуфория и ми е спокойно и приятно !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 61

Някой да не ме помисли за луда като пиша това , но заради писанията в някои форуми  ми повлияват на възприемането на филма даже - мисля си как нямам като на Skype функция блокирам , че никога да не влизам там , защото се сдържам известно време и после "цоп" вътре и ми се разбърква понятието за всичко "човешко и ценно" след това ..!? ooooh!

Да добавя , че става дума само за ЗП ...!? Някои да не помисли , че е за всички форуми !? newsm78

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 01:22 от nelka123

# 62
оо, Нелка, имаме си нова дружка за нощното КуКуване. sincerita  Hug
Бинзи наистина е незаменима.  Hug

# 63

meriii , ако знаеш как се радвам , че те виждам на балкона , а утре ще бъда и още по-щастлива ако за малко ни даваш някакви разяснения...!?    Hug Hug  Знам , че си много заета , но...!? newsm20

Binzi  е на работа  !?  Cry Cry Cry

# 64

Гери , изгледай  последния филм , който ти пратих...За приспиване е идеален - даже си мислих дали да не го повторя тази вечер - смях и романтика...Отдавна не бях гледала нещо толкова свежо...!!! Момичетата горе ако искат и на тях ще го предложа .!?

# 65
Благодаря ти Нелка  bouquet,фенка съм на филма и на всички вас от доста време ,но не се наемах да пиша,опасявайки се да не се повтори злополучната история от други теми:най-вече от ЗП.Видях,че тук не е така,толкова сте мили.Първият ми ден с вас бе чудесен Hug Hug HugМай ме е обхванала еуфорията на начинаещия Joy Joy Joy

# 66
Аз изтеглих Абатството, мислех него да почна. Вчера така добре ми дойде Севера и Юга. Обожавам английски сюжетчета. Hug Hug Hug Hug Нелка, очаквам и други предложения, явно сме една кръвна група с теб.

# 67
Благодаря ти Нелка  bouquet,фенка съм на филма и на всички вас от доста време ,но не се наемах да пиша,опасявайки се да не се повтори злополучната история от други теми:най-вече от ЗП.Видях,че тук не е така,толкова сте мили.Първият ми ден с вас бе чудесен Hug Hug HugМай ме е обхванала еуфорията на начинаещия Joy Joy Joy
Синцеритка, не е на начинаещия , а на Беренгин-фена. Нас ни държи отдавна и хич не иска да ни пуска Hug Hug Hug Hug Hug.   

# 68

Много има , макар да мисля , че може някои да си гледала ...!? Но последния е само час и половина , а абатството е 6 серии...!? newsm78

# 69
Нелка, мислиш ли ,че ме бърка продължителността?!  Laughing Laughing Laughing Laughing
И да съм ги гледала, като са хубави предложенията ще ги изгледам пак.  Peace

# 70

Гери , изгледай  последния филм , който ти пратих...За приспиване е идеален - даже си мислих дали да не го повторя тази вечер - смях и романтика...Отдавна не бях гледала нещо толкова свежо...!!! Момичетата горе ако искат и на тях ще го предложа .!?
Давай,Нелка, и аз съм нощна птица.Да гледам Wink

# 71

Сигурно си научила вече , че съм на една преклонна възраст и направо ме е срам на какво ме превърна Беренгин манията..!?  За първи път гледам филм в реално време , то по изражението им разбираш какво става , толкова добре играят ...!? Но аз съм си фен на "рицарските" постъпки..!? Колкото и да го обвиняват Керим и той можеше да си свие опашката и какво ставаше с момичето тогава в консервативната ни съседка без родители на които да се опре..!? ooooh!

# 72

Невероятно филмче , няма да Ви разочарова !? Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=228133

# 73

Погледнете ги , те дори ми напомнят на Берен и Енгин , само той е с къса коса , но е висок , черен , брадат..!? newsm78

# 74
Гери,аз съм нощна птица по рождение,добре ми е така!Нелка възрастта никога не е била фактор,поне в моите очи,по скоро  опит и знания,а и аз не съм първа младост.Хубавото в този филм е че ни подсеща,че медала има две страни и че може да попаднем във всяка една от тях,пази Боже да не е тази на Фатмагюл.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 02:05 от sincerita

Общи условия

Активация на акаунт