Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 17

• 23 066
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
Касандра   bouquet - винаги актуални снимки!!!  Хей момичета , не ви ли се иска да сте поне  за малко на мястото на тзи раничка - ако не друго поне това !?! Joy Joy Joy
Ако съм на мястото на раничката, трябва здраво да се държа,  Embarassed че да не падна от толкова високо, при толкова дърпащи го фенки, може да не успее да ме хване навреме,  Joy а от високо се пада най-лесно. Sick

# 526

Гери , душо преди двете с тебе държахме нощната смяна , сега имам достойни заместници..!?

Аз към 04,00 ще прегледам обстановката тук , за да я изстрелям на първо място темата ни !?

# 527

И в момента сме на първо - доволна съм !? Peace

# 528
Едно слухче, незнам колко е вярно, но ми харесаха думите на Фатмето, та реших да го споделя с вас -
Полицията занася Керим, Ердуан и Селим в Измир. Мерием и Кадир отиват там също. Мелтем азбира истината. Въпреки че е омъжена за селим, този път ще говори с Фатмагюл и ще и повярва. Фатмагюл ще попита въпрос, който е много важен.
Ф - Те само ще говорят с Керим, ще го пуснат, нали? Няма да искат да остане там?
Керим и останалите заставават пред съда.
Ердуан - Ти и лъжливата ти съпруга ще си платите за това.
Керим - Не говори за жена ми мръсник такъв.
Решат и Минюр ще опитат всичко, ще се опитат да вземат на тяхна страна Мустафа и Вурал.
Асу ще се бори за Мустафа, въпреки че той няма да е много щастлив от това.
Време е да се застане пред правъсъдието. Точно на 14 април.
Фатмагюл чака резултата много нервно в съседната стая.
Ф - Пуснаха ли го? А другите? Ще отидат ли в затвора?

# 529

Ако съм на мястото на раничката, трябва здраво да се държа,  Embarassed че да не падна от толкова високо, при толкова дърпащи го фенки, може да не успее да ме хване навреме,  Joy а от високо се пада най-лесно. Sick

Ти ще го държиш здраво за врата - вярно , че може да го удушиш , защото много ще те дърпат , но за каузата няма да се пускаш - нали защитаваш българските фенки !? Joy Joy Joy

# 530
стефоче, като си те представя увиснала на врата и падам да се хиля. Ама щом е за каузата  - Давай Маце!!! Party Party Party

# 531
Едно слухче, незнам колко е вярно, но ми харесаха думите на Фатмето, та реших да го споделя с вас -
Полицията занася Керим, Ердуан и Селим в Измир. Мерием и Кадир отиват там също. Мелтем азбира истината. Въпреки че е омъжена за селим, този път ще говори с Фатмагюл и ще и повярва. Фатмагюл ще попита въпрос, който е много важен.
Ф - Те само ще говорят с Керим, ще го пуснат, нали? Няма да искат да остане там?
Решат и Минюр ще опитат всичко, ще се опитат да вземат на тяхна страна Мустафа и Вурал.

От къде бе мила ги "изравяш" !? newsm78 newsm78

ДДС имам да правя , а не напускам темата !? ooooh!

# 532
Гери, благодаря за всеотдайността към нас и темата.  bouquet  bouquet  bouquet
Може и да е слух, но това много ми хареса:

"Ф - Пуснаха ли го? А другите? Ще отидат ли в затвора?"

# 533

От къде бе мила ги "изравяш" !? newsm78 newsm78

ДДС имам да правя , а не напускам темата !? ooooh!
и аз, Нелка, ама кво да се прави, Енгинови страсти ме владеят, ровя из Ютубето и моля за преводчета, като циганче съм станала.

# 534
           Rolling Eyes Shocked ето такива  ми са очите вече  от снимки , подписи и аватари с лицето на Керим по цялата страница , докато търся къде какво сте написали , от снимките му нищо друго не виждам...!? Twisted Evil

# 535
Гери, благодаря за всеотдайността към нас и темата.  bouquet  bouquet  bouquet
Може и да е слух, но това много ми хареса:

"Ф - Пуснаха ли го? А другите? Ще отидат ли в затвора?"

Малиии, ако е вярно ,ще се окаже верен един преден слух за промяната на фатмето и ще си ударя г.за у тавана от радост.

# 536
Нелка и аз утре съм така, че трябва да съм готова до 9 часа, ще трябва да се събудя поне в 6.00 за да успея.

# 537
          Rolling Eyes Shocked ето такива  ми са очите вече  от снимки , подписи и аватари с лицето на Керим по цялата страница , докато търся къде какво сте написали , от снимките му нищо друго не виждам...!? Twisted Evil
и ДДС искащ да правиш, как да стане  Hug Hug Hug

# 538
Касандра   bouquet - винаги актуални снимки!!!  Хей момичета , не ви ли се иска да сте поне  за малко на мястото на тзи раничка - ако не друго поне това !?! Joy Joy Joy
 Стефок не трябва да се държиш в никакъв случай - тези дълги ръце за какво са ,веднага ще те поемат и после една романтика... Joy

# 539
 Стефок не трябва да се държиш в никакъв случай - тези дълги ръце за какво са ,веднага ще те поемат и после една романтика... Joy
sincerita нИдей, мила, така, сега съвсемняма да ме хване сън да си представям Стефочето награбено от Керимчо. Ама и ти Стефоче, не бъди скръндза, дай и на нас малко. Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт