Кое име да изберем- Виктория, Емилия или Вероника?

• 7 115
  • 69
  •   1
Отговори
И трите имена са хубави, но като че ли напоследък има много малки Виктории. ...а за Вероника не мога да се сетя за хубаво умалително.

# 1
Харесват ми Емилия и Вероника,гласувах за първото тъй като предпочитам имена без "р" и с повече гласни звуци! Simple Smile
Имам племеница Вероника,наричаме я Рони/Ронка,но по вече харесвам галеното Ника! Heart Eyes
Познавам само една малка Емилия-нежна и умна Еми! Heart Eyes

# 2
  • Бургас
Всички ми харесват Mr. Green!Емилия обаче най-малко.Вероника и Виктория са супер Peace. На Вероника може Рони,Вера,Ники.Гласувах за Виктория Peace.

# 3
Гласувах за Вероника. Много го харесвам.
Емилия също ми харесва. Свързвам го с все готини жени Simple Smile.

# 4
  • Сопот, Пловдив
Вероника е едно от любимите ми женски имена, харесва ми много повече от другите две. Чувала съм за три варианта за галено име - Вера/Верка, Рони и Ники, на мен Рони ми харесва най-много.

# 5
  • край морето
Гласувах за Вероника, но също харесвам и Емилия. Галените са ги изредили преди мен /Рони е много сладко/. Виктории под път и над път Stop.

# 6
От трите изброени имена харесвам само Емилия.
Гласувах за него.

# 7
И аз гласувам за Вероника Wink

# 8
  • Най-красивата страна
Гласувах за Вероника Heart Eyes
Това е любимото ми име Heart Eyes

# 9
Виктория е най-хубаво от изброениете, но е толкова разпостранено вече, че Sick
Гласувах за Емилия

# 10
Емилия.

# 11
  • София
Радвам се, че си имаме нова темичка за именца Simple Smile
От анкетните гласувах за Виктория независимо, че е много разпространено.
Ако си отворена към промяна на някое от предложените.. бих предложила Емили вместо Емилия, звучи много по - нежно Simple Smile

# 12
  • София
 Емилия

# 13
Емилия! Мило и почти уникално към днешна дата. Накратко може Еми, може и Мили, а даже и Лия Simple Smile
Викториите са твърде много, наистина! Simple Smile Вероника явно се харесва много, но на мен му звучи твърде претенциозно, а и ми е малко прекалено дълго. То всъщност и другите са със същия брой срички, като гледам... не знам защо само то ми звучи дълго Simple Smile

# 14
Викториите са много.
Гласувах за Емилия.
Вероника е Рони.

Общи условия

Активация на акаунт