"Столичани в повече" - тема 2

• 54 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
За Лютови е по-добре да се откажат от изборите, но дали ще повярват в увещанията на Рангел или ще решат, че той просто сега иска да ги разкара, пък после ще си прави каквото сега,кой знае. Така, че мисля, че ще продължат. А и Рангел идвайки им сам на крака да ги "моли" да се откажат, един вид би ги накарало да си мислят, че той се страхува от загуба, тоест вижда добър противник в Йордан.
А и самите Лютови ако сега се откажат, няма ли по някакъв начин и  те да покажат, че смятат, че и без друго мислят ще загубят,така, че по-добре да се махнат от надпреварата сега, спечелвайки нещо, а не после.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:54 от skofiild

# 466
http://www.btv.bg/seriali/stolichani/novini/story/365706937-Tejk … pred_Lyutovi.html
Май ще има разногласия в Лютови да продължат или да се откажат от изборите.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 15:53 от skofiild

# 467
Три жени, три приятелки

http://www.btv.bg/seriali/stolichani

Вижте какви гафчета доловиха "Господари на ефира" в двата най-хитови сериала в българския ефир: "Столичани в повече" и "Стъклен дом".  Grinning

http://www.btv.bg/videos/smiah/video/31614105-Kakva_poredna_trikotajna_drama.html

# 468
И аз тук!  Hug

# 469
# 470
И на нас ни стана интересен ,с толкова познатото ежедневие от Бг и затова сме заковани пред БТВ в сряда. Не съм из4ела темата,но ще следя от сега .

# 471
  • КиТ
Готово ли сте за довечера?

Перегрин страшни гифчета Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 472
Не мога да повярвам, че "Столичани в повече" е на последно място  Rolling Eyes, та той е най-забавният и хуабав бг сериал  Peace.

# 473
Не мога да повярвам, че "Столичани в повече" е на последно място  Rolling Eyes, та той е най-забавният и хуабав бг сериал  Peace.
Mr. Green не мисля, че класацията е меродавна  Mr. Green

# 474
"Избори без цигани са...като джаз без негри."  Joy

# 475
Леле, Славея сви платната ... да се отказват от кампанията  Shocked ... а, Йордан напра'о кат' Наполеон   hahaha ... Славка се опули.  #Crazy Joy
Гълъбина - страшна лицемерка  ooooh! ... сърцето й се късало, като гледала как ще бутат етажа на съседите.
 Twisted Evil

# 476
  • Somewhere far away
Леле, Славея сви платната ... да се отказват от кампанията  Shocked ... а, Йордан напра'о кат' Наполеон   hahaha ... Славка се опули.  #Crazy Joy
Гълъбина - страшна лицемерка  ooooh! ... сърцето й се късало, като гледала как ще бутат етажа на съседите.
  Twisted Evil
Те всички са лицемери в тоя сериал, хаха! Без двама трима, може би.

# 477
Гълъбинчето как глътна бонбона. ShockedА Рангел нещо май го хвана шубето.

# 478
Любовта е птичка дяволита: дето иска се пилее, дето иска, там ще пее.:р

Еротичният сън на кумата беше невероятно интерпретиран. Надявам се предстоящите еротични сцени между Андрейко и Марийче да са на същото ниво. А ако са и още повече- евала  Mr. Green

# 479
-Ти да не си готвила?
-Кой?Аз!!!!!!!!!!!!
Обаче в семейство Чеканови всички са лицемери

Общи условия

Активация на акаунт