"Столичани в повече" - тема 2

• 54 946
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Много ми хареса сцената между Гълъбина и Славея.  Laughing Като от някой разказ на Чудомир бяха изкарани, само че осъвременен вариант. Разсмяха ме.
Линията между Андрей и Мимето не ми хареса, предполагах, че така ще стане  - ще разбере за дневника, ще си помисли, че само я е използвал и бла-бла. Скучно ми е.
Йовка мислех, че ще е  добродушна като персонаж,  а какви интриги можела да върти. На обидата реагира първично и примитивно, което обаче ми се вписва в типажа, който пресъздава. Като образ е много реална.
Горе-долу беше серията, предната беше по-силна. Но пък пожелавам на екипа следващата да ги надскочи и двете взети заедно.  Simple Smile

Нещо за душата:
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=130&WorkID=3317&Level=3

Че сърце глава не пита,

то е птичка дяволита:

дето иска, се пилее,

дето иска, там ще пее.

# 481
Димчето май накрая ще чопне паричките. А и Чеканови си го заслужават. да видим как ще изкарат пари тогава с честен труд и без кметски пост  Mr. Green

Много ме кефи как снимат някак си светлината не пада пряко лицата им, ами леко отгоре, сянката пада по- силно и така контрастът е по-висок, което придава на лицата им леко мистичен и зловещ отенък  Mr. Green  Mr. Green

# 482
Много свежа серийка Simple Smile Особено забавен беше разговора между двете съседки  Peace
А Гълъбина и сват й се държаха като първолаци! А малката на Лютови е сладурана, радва ме! И Димето  hahaha +/- 2 минути  Joy

# 483
 Crazy някой не знае ли каква зодия е Димето, че съм се хванала на бас.  Praynig Praynig Praynig Mr. Green

# 484
Включвам се и аз тук.В началото сериалът не ме впечатли,но последните серии ги гледам с нарастващ интерес.Непретенциозни,но забавни диалози,пъстри и разнообразни образи... Peace Харесват ми Андрей и Марийчето.,хубава двойка са.Ще ги следя с интерес.
Много свеж разговор имаше и между сестричето и батко Андрей."Ти бил ли си влюбен някога?..."  Joy Joy
Ироничните хапливи реплики,които размениха двете комшийки-също. Peace Както и номера с миришещите чаршафи. Joy

# 485
На мен много ми хареса сцената в леглото на Лютови: "Защо си постлал мръсни чаршафи?"  Mr. Green
Ама Йордан голям мъж станал в тая серия- отговаря, изказва свое мнение, много сладък  Peace
Всички са ми много забавни, Мария и баба и бяха също много приятна за мен сцена

# 486
Аз пък въпреки, че не харесвам Чеканови, искам Рангел да спечели изборите и то по две причини:
1-Да видя какво ще сторят тогава Лютови, като имаха възможвост не се отказаха и сега са на нулата.Така де, Йордан малко ме ядоса снощи, че взе да се самозабравя и той същия като съседа си.
2-Иска ми се кмета Рангел да го хванат в крачка и ще е по-интересно, ако стане докато е кмет, а не вече бивш.Всичките му керливи ризи ако цъфнат на показ, то кметското семейство вече няма да се пери толкова.
Иначе който и да спечели то войната между двете семейства продължава, ама все пак е важно кой ще е отгоре, кой отдолу.
Мария много ме ядоса снощи, то май от тяхното семейство никой не знае какъв е бащата, че той милиони ли получава, че да подържат такъв стандарт на живот.И никакви слухове ли няма толкова, че той взема подкупи?
Димо според мен ще използва парите да шантажира семейството, Мария да остане с него.

# 487
някой да е гледал промото за следващата серия?

# 488
  • София
Много свежа серийка Simple Smile Особено забавен беше разговора между двете съседки  Peace
А Гълъбина и сват й се държаха като първолаци! А малката на Лютови е сладурана, радва ме! И Димето  hahaha +/- 2 минути  Joy
Мен, пък ме изкефи, че Йордан не иска да се откаже от надпреварата. Аз на негово място не бих се отказала. толкова пари са му изсипали, ако е искал, е щял да им узакони етажа. Ама, те са много прости. От 2003 г. насам вече не може да се узаконява вече построен имот. Тази възможност в Закона за устройството на територията вече не съществува.
Гълъбина с бонбона - ужас. И сват й - все едно е дете в детската градина - вади бонбон от джоба си и я черпи. Тя, пък, какво е седнала до него и се притеснява. Да си беше седнала другаде.
И аз си мисля, че Димо може да изнудва Чеканови с парите за Мимето... Ще му лъснат и на него ризите. И той е голям сметкаджия, не само защото е счетоводител...

# 489
Особено като говори за сватбата, все натяква това, че чичо му ще плати.Тоест да се отпуснат, нали няма да дават парите.
Аз си знаех, че Йордан няма да се откаже, дори ми харесва, но ме издразни това като казва, че на хората им трябва кмет като него.Че той пък с какво е по-добър отРангел?
На мен от снощи синът на Рангел /забравих му името/ ми е сред любимците, как отиде при Йовчето.А  тя каква лисица може да бъде, иска да изпокара мъжа си с всички, че да се махнат, пък сънува Андрейчо.Представям си Йордан да стане кмет, а тя да забърка някой скандал и гледай срам-снахата на кмета "мърсува" с брата на мъжа си Joy
Ам, той Рангел ако загуби изборите с какво ли ще се занимава тогава?

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:58 от skofiild

# 490
  • Пловдив
И как му светнаха на Димчето очичките като видя парите в кутията    Laughing    Най- после малко живец в него, ще се изкуши и той - няма начин...

# 491
100% сметките на Рангел ще излезнат криви заради циганите  Laughing, Радко няма да ги е регистрирал правилно и от там Йордан кмет  Peace.

Радко е много забавен образ, но актьорът не го изобразява достатъчно добре, когато не е в присъствието на баща си трябва да е по-напаерен, с по-голямо самочувствие и още по-нахален  Grinning, поне аз си го представям така.

Андрей сега как ще разваля сватбата на Мария и Димо  Grinning?

Надява се в следващият епизод да са изборите.

# 492
Изборите може и да не са следващия епизод, Преславчето още не се е появила, нали ще пее за Рангел.

# 493
  • Fort Worth, TX
Значи, Преслава ще му пее?Вчера каза голяма приказка, доката печеша пържолите.Беше нещо от сорта на-Аз винаги съм прав , по принцип не греша.

# 494
  • Fort Worth, TX
На мен много ми хареса сцената в леглото на Лютови: "Защо си постлал мръсни чаршафи?"  Mr. Green
Ама Йордан голям мъж станал в тая серия- отговаря, изказва свое мнение, много сладък  Peace
Всички са ми много забавни, Мария и баба и бяха също много приятна за мен сцена
Ей, на това се вика мъж под чехъл.Как го командори, без да й мигне окото.Обаче Йордан надигна глава и дано спечели изборите иначе -РАзвод. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт