"Столичани в повече" - тема 2

• 54 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ама тоя Димо ми е много странен-нещо средно между селски тарикат и мухльо.А Андрей е пич.Момичето естествено отсвирва мухльото заради пича.И ще стане еднааа ooooh! Класика- Ромео и Жулиета. Ще има да гледаме Мария Капулети и Андрей Монтеки... Joy  Joy

# 496
# 497
# 498
Сменяш аватарите синхронно с развитието на сценария... Joy

# 499
Сменяш аватарите синхронно с развитието на сценария... Joy
Peace  Mr. Green Heart Eyes

иска ми се един хубав бой между Андро и Димче Mr. Green

# 500
андрю ще го смаже тоя димчо  Laughing Laughing Laughing
ее за тва чужди вещи не се взимат как ги спъна тоя пън с тая монетка

# 501
  • Пловдив
А забелязахте ли Мимето как излъга за монетата - намерила я под хладилника, а??? Излъга от любов, а иначе го раздава сърдита на Андрей...    Laughing

# 502
Андрей постъпи много тъпо, че каза за снимките с подкупа на кмета  Crossing Arms, сега като ги дадат за компромат и Мимето пак ще се сърди. Май няма скоро да се сдобрят. А какъв концерт казвате, че ще има и по какъв повод, че не съм разбрала?

# 503
Предизборен концерт. С Преслава, май..

# 504
# 505
  • София
здравейте момичета,

епизодът в сряда ми хареса  Peace

Следващият еп. се очертава пак интересен: "Йордане, ти не си ББ, нито си каратист, нито си пожарникар"  Joy

# 506
Страшно ми допада,4е актьорите успяват така добре да опишат народо-психологията ни,4е тръпки ме побиват от достоверността и приликите.
Ловджийството,сланината, пиянството,надхвърлянето на възможностите, враждата със съседи, упорството да навредят на другите, отношенията към жените, селянията в най-висша степен Tired

# 507
  • София
Страшно ми допада,4е актьорите успяват така добре да опишат народо-психологията ни,4е тръпки ме побиват от достоверността и приликите.
Ловджийството,сланината, пиянството,надхвърлянето на възможностите, враждата със съседи, упорството да навредят на другите, отношенията към жените, селянията в най-висша степен Tired

и във всеки герой откриваш свои черти, черти на съседа, познат и т.н.  Peace  Неизбежно е  Rolling Eyes

# 508
В новият епизод се очертават много интересни развития  Laughing. Гълабина със сватя  Joy, Радко с Йовка. Андрей дали ще откаже да им даде снимките  Thinking, имаше един кадър в който баща му каза "Ти направо ми разказа играта" и после дадоха Андрей?

# 509

и във всеки герой откриваш свои черти, черти на съседа, познат и т.н.  Peace  Неизбежно е  Rolling Eyes
Абсолютно.  Peace

Хаха, трейлърът за новия епизод ме уби - "...нито си каратист, нито си пожарникар"  Joy Joy
Аз си мисля, че Андрей ще си даде снимките на баща си и кампанията му. Досега ни го представят като герой, който осъжда неправдата. Би трябвало да я разобличи тогава.

Общи условия

Активация на акаунт