"Столичани в повече" - тема 2

• 54 998
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Гълъбино, дай локума!  Laughing  
Вече сте на 2-ра темичка, но и аз няма как да се сдържа. Култов сериал, с глас се смеем у нас..  Joy    

# 436
Харесва ми сериала, обаче взе да ми втръсва тази история с изборите, та чакам с нетърпение да минат и двете семейства да се подхванат и за други работи по ежедневни дразги, за това или онова.
Чудехме се синът на кмета защо е, ами за да зяпа женските прелести човека.Много ми харесаха сцените му с Йовчето и Елена, страшен.Руслан пак най-добрия за мен, особено под душа с песничката.
Двамата влюбени как се награбиха само,много сладки.
Едно от нещата които ми харесва в сериала е, когато правят някакъв паралел между случващото се в двете семейства, примерно в предните серии ,като се оплюваха взаимно, а в тази едните се хранят на свещи, чудейки се какво ще стане с домът им, а другите пируват,. без да им пука че имат вина. А на сутринта отидоха да зяпат хорското нещастие, но най ме ядосаха като говореха, че Лютови били мошеници, а те че живеят от мръсни пари не виждат.Въобще семейството на Мария ми е много противно.

# 437
Мен Любо ми е идол още при Слави като беше, ама сега с тази си роля, направо ме разби. С тая гуша дето е отпрал и как като чуе за рушвет и очите му стават на копчета.. Много голям!  yes 

# 438
# 439
Присъединявам се и аз.

# 440
тоя Димо просто ме отвращава  имах един бивш такъв  Laughing Laughing Laughing Laughing смотан  #2gunfire
Но Андрей и Мимето са идеални

# 441
А на сутринта отидоха да зяпат хорското нещастие, но най ме ядосаха като говореха, че Лютови били мошеници, а те че живеят от мръсни пари не виждат.

Според мен това е една от основните идеи в сериала - двете семейства, които толкова се мразят, същност не виждат колко си приличат в начина, по който разсъждават и приемат действителността. Едното семейство осъжда недостатъците на другото, а не вижда, че неговите собствени, не са по-различни. Андрей много точно го каза на майка си, когато разбра, че  етажът на хотела им,  е незаконен - "С какво сте по-добри от тях (Чеканови), като и вие действате по-същия начин?". А това си е толкова нашенско, че няма накъде повече - другите все са такива и онакива, а ние сме най.  Peace

# 442
  • София
Сега се сетих...дали наистина ударениета на Извор пада и е наистина на "О" или просто е нарочно натъртено в сериала Rolling Eyes на мен ми звучи да е на "И",но.... Wink
в западният край на България се произнася така,с ударението на О.По пътя за Кюстендил има село ИзвОр.От както се помня все така си се произнася,никога не ми се е струвало странно,може би съм свикнала с произношението.Действието на филма се развива близо до София,от там е дошло и произношението,така мисля.

точно ИзвОр го произнасят радомирци (имам познати от този град), защото селото е там (област Радомир), но сериалът си се снима в Панчарево  Peace

# 443
ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ ДЕН, ГЕРГЬОВДЕН!!!  newsm24

# 444
  • София
Не мисля, че Славея ще даде на Йордан да се откаже от кандидатурата, те вече са във война.

Не само това - нали вече сума ти пари дадоха по тази кандидатура. От къде ще ги избият иначе? Ще е интересното ТЯ да иска да се откажат, а на него да му се е усладило да е кандидат-кмет!

# 445
 Здравейте на всички, имам един  въпрос на които не мога да си отговоря сам,
 затова моля всеки които има някакво инфо по въпроса да го сподели,
 а ето го и него:   newsm78 newsm78 newsm78
 Някой знаели коя е музиката на която Андрей и Мария се целуват на езерето в последната серия ?
 благодаря предварително  Hug  Laughing   Laughing

# 446
  • Learn to fly. Fly away.
Здравейте на всички, имам един  въпрос на които не мога да си отговоря сам,
 затова моля всеки които има някакво инфо по въпроса да го сподели,
 а ето го и него:   newsm78 newsm78 newsm78
 Някой знаели коя е музиката на която Андрей и Мария се целуват на езерето в последната серия ?
 благодаря предварително  Hug  Laughing   Laughing

"Лебедово езеро" на Чайковски  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=ph3h2IJAsgk

# 447
  • София

направи ми впечатление много добре подбраното "озвучаване" на целувката, като се има предвид и къде се състоя тя  Peace
После ми хареса съобразителността на Андрей и запознанството му с познатата на Мария: "Димо, здравейте!"  Joy Joy Joy

# 448
 Много ви благодаря  Hug Laughing Hug Hug

# 449
 Mr. Green
Майка го позна веднага. Аз никога нямаше да направя асоциацията, явно наистина съм оперирана от романтизъм:crazy: Crazy Сега го намерих в ютюб и аз, току- що и влизам да ви го казвам и виждам, че са ме изпреварили.

Общи условия

Активация на акаунт