Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 792
  • 703
  •   1
Отговори
# 210
mishchitzata , страхотна рокля!!! Искам и аз такава!!!

# 211
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На мен дрехите в м-ните за бременни не ми допадат.Малко като бабешки ми изглеждат.

# 212
  • София
iv.elina и аз не харесвам дрехите в магазините за бременни  Peace
Lea83 от този сайт поръчките са почти чудо. На мен ми я донесе приятелка която пътува до Барселона, където Н&M имат магазин. И наистина цената и е  Heart Eyes Mr. Green

# 213
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, майчета!
Много студ днеска  Close Ние сме добре, риткаме си и така  Grinning
Хубав ден и не се карайте   bouquet

# 214
Evita благодаря за инфото за стволовите клетки аз се интересувам. Исках да те питам даже ти бях писала на лични ама сигурно не си го получила би ли споделина имаше някакви притеснения свързани с Крио сейв. Какво точно те тревожи, понеже естествено и аз искам да направя най-дибрия избор на фирма и ми стана интересно на какво се дължат твойте притеснения?
Благодаря за инфото предварително!
С нетърпение ще чакам, като се срещнеш следващата седмица с тази г-жа да споделиш условията. Grinning

# 215
angel_sin, понякога дори да родиш при случаен лекар, би било по-голям късмет, отколкото да дойде "твоят", да бърза да те изроди, да те шие "на живо" и да си ходи...при положение, че си кихнал достатъчно голяма сума пари, да не го прави. По мед. причини ли ще раждаш секцио?

по желание, само че имам и мед. причини  Laughing просто съвпадък ...Иначе всичко си зависи от лекаря - аз имам пълно доверие на моята и знам, че не е от тези, които ще си претупат работата ... А конкретно в Тина Киркова е била шеф на патологията много години, така че познава и болницата, и персонала, което е още по-добре ..

# 216
  • София
Evita благодаря за инфото за стволовите клетки аз се интересувам. Исках да те питам даже ти бях писала на лични ама сигурно не си го получила би ли споделина имаше някакви притеснения свързани с Крио сейв. Какво точно те тревожи, понеже естествено и аз искам да направя най-дибрия избор на фирма и ми стана интересно на какво се дължат твойте притеснения?
Благодаря за инфото предварително!
С нетърпение ще чакам, като се срещнеш следващата седмица с тази г-жа да споделиш условията. Grinning

Привет мила,

да разбира се, че веднага ще ви споделя след срещата условията и т.н. А за причините ще ти пиша на ЛС след малко.

Поздрави,

# 217
  • Варна
Момичета, Евита, Диди, моля ви, нека не се караме! Не се опитвам да се заяждам нито да агитирам някого за каквото и да било. Още повече с Диди споделям мъка и загуба, която е неописуема.
Намерението ми изобщо не е било да пропагандирам раждането вкъщи. Всеки има мнение  и прави сам избора си. Проблемът е, че всеки има право и може да отиде да ражда в болница, но жените избрали да раждат у дома след съзнателен избор и подготовка, нямат това право и на тях се гледа като ненормални. С това не съм съгласна и със крайните определения и етикети! Това е!  Peace
Хайде мир и да зачекнем друга тема! Mr. Green

# 218
Ще се включа и аз по темата с раждането у дома - за мен това звучи ужасно, ако настъпят усложнения, ако нещо се обърка.... не абсурд живеем в 21 век и места където да отидеш да родиш под лекарско наблюдение, но всеки човек все пак има право на избор.

А сега да ви питам - пиете ли няккави витамини? На мен не са ми изписали, но има дни в които се чувствам толкова заспала и нямам сили за нищо, че едва ставам за да отида на работа, а там само гледам часовника - колко време остава до края на работния ден. Може би трябва следващи път да се консултирам с доктора, до сега не съм се сещала до го питам за това

# 219
Здравейте,

Първо честито на svetty1980 i izza сините гащички и на Наделина розовата панделка,много ви  Hug Hug Hug и дано не съм пропуснала,че днес много работа и немога да смогна да ви изчета Sad
Пожелавам на всички ви да сте най-вече здрави и на мъничетата които не са се показаи "Хайде време е"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес започнах деня с МД резултати от БХС са ни добри,всичко е наред  Grinning Grinning Grinning
После на лекция в Сити центъра и на работа разбира се  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хубав ден и много приятно мързелуване на домошарките  Hug Hug Hug
Лека доработка на трудещите се  Hug Hug Hug

# 220
Зори,ти много добре знаеш,че с теб сме били и в добро и лошо ,и съм далеч от мисълта да се караме.В най ужасните мигове сме се подкрепяли.Признавам си ,че съм твърде уплашена и всичко ,случващо се извън качествена болница  и лекари ,ме вкарва в някакъв ужас.Всички искам да сте здрави и да гушкате бебенцата си .Моля се, Господ да ви пази!

# 221
Съншайн,нали ти беше мамата с Арсен'а?-Малко инфо? Арсенът си е по механизъм на действие  клетъчна отрова,НО количествата ,които се използват в стоматологията са МНОООГО малки,направо са смешни-за да се натрови човек,трябва да изяде една  опаковка с  арсен Wink  Абсолютно е безобидно използването му(изключвам случаите на предозиране или пък ако е поставен неправилно или не е херметизиран добре с временната пломба.Така или иначе най много да пострада венецът до съответния зъб-нищо фатално не е Wink
А за някаква вреда  върху бебето ти-ИЗКЛЮЧЕНО!
Все пак бременността не е болест-девитализацията на зъби с арсен е многогодишна практика,макар и не най-съвременнатa

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 17:55 от estela

# 222
Здравейте, Момичета!!!

аз да се включа по повод на дрешките за бременни -
като бях в БГ си накупих някой, от които съм много доволна - по принцип съм от Пловдив. Пазарувах от една фирма CONTI - пише, че има магазини Пловдив, Стара Загора и Бургас. ИЗключително съм доволна от направените покупки;
аз въобще не мисля, че една бременна следва да се навлече с провлачени и огромни дрехи - просот трябва да са от естествени материи и да са приятни;
дори преди първия път да посетя магазин за бременни си мислех, че няма да мога нищо да си намеря - понеже съм много висока - и се притеснявах, че едва ли не, ще трябва да ходя в някой магазин гигант Simple Smile но какво се оказа - имаше огромен избор неща като за мен - много се зарадвах; така успях да си купя любимите си дънки skinny style, само че със страхотно коремче - за бременни; взех си и блузи за пролетта, които са от невеорятна памучна материя;
а любимото ми 'парцалче' за бременни е един сукман, който е до коляното, но така е скроен, че е обран, няма нищо излишно по него, а в същото време - има просторно място за коремчето;
не искам да правя конкретна реклама на тази фирма, просто аз поначало бях много предубедена към подобни магазини, но в последствие се оказа, че има страхотни неща;
нещо много комично за мен се случи последния път, когато ги посетих - магазинчето беше пълно не с бременни мацки, ми с доста пищни лели, които си пазарят от магазина за бременни, просто защото била по-изгодна цената и нещата били по-добри Simple Smile

а за H&M - ние сега живеем в Копенхаген, а самата фирма е шведска; та - те имат огромно разнообразие от колекции за бременни - всевъзможни нещица - жалко, че в БГ си ги нямаме...

поздрави от мен и много късмет!!!   bouquet

# 223
Ще се включа и аз по темата с раждането у дома - за мен това звучи ужасно, ако настъпят усложнения, ако нещо се обърка.... не абсурд живеем в 21 век и места където да отидеш да родиш под лекарско наблюдение, но всеки човек все пак има право на избор.

А сега да ви питам - пиете ли няккави витамини? На мен не са ми изписали, но има дни в които се чувствам толкова заспала и нямам сили за нищо, че едва ставам за да отида на работа, а там само гледам часовника - колко време остава до края на работния ден. Може би трябва следващи път да се консултирам с доктора, до сега не съм се сещала до го питам за това

аз съм много доволна от витамините, които пия - скоро бях писала за тях - може би е възможно да проследиш постовете ми от профила ми или нещо подобно - ако не, пак мога да ти пиша;

# 224
Ей, ама сте лоши - бива ли така да се карате  Naughty Нали сме тук да споделяме и обменяме опит  Hug
Недейте така, аз лично когато не съм съгласна с нечие изказване, просто го отчитам като факт за себе си, че имаме разминавания по този въпрос и толкова. Мисля, че сме достатъчно големи хора, с достатъчен умствен капацитет и можем сами да вземем най - правилните решения за себе си, нали така  Hug
Нека продължим с добрия тон и разбирателство  Hug

Аз да ви се похваля - ходихме до един бебешки магазин с една друга бременелка и купих на бебето биберон и едни чорапки. Набелязах и куп други неща, гледах и количките. Харесах много две четириколки - quinny и jane моля, ако някой знае нещо повече за тези марки, да сподели. Обаче много тежки тия колички, как ще я качвам до входа, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт