Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 747
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Васиту наистина цените са убийствени аз скоро питах една приятелка като ми каза колко са платили за апартамента , ние сме в къща и сме дали два пъти по малко пари  може да ми станеш комшийка  Mr. Green,
Ей с тея козунаци ме убихте остана бременни да месите.Аз един път съм месила и това беше . На фурните има хубави и пресни .
Отивам да пускам една урина че ще ми свърши направлението срам . В Четвъртък съм на Жк ще си  видя бебчо  Heart Eyes

# 541
  • София
Незнам вече какво да мисля, първо сънувах, че имаме моченце на около 3 годишна възраст, още съвсем в началото, сега пък момиченце, не че има значение стига да е здраво, но пък съм страшно любопитна и нямам търпение другата седица да разбера най-накрая!!! Ааааа да ви се похваля най-накрая разбрах броенето на гестационните седмици, лунарните месеци, оказа се, че май месец влизам в 6-ия, а август в 9-ия и чакаме голямото събитие, дано да е преди терниа ми /08.09/, че нали ви казах тогава ми е РД.  Вие избрахте ли имена на бебоците си, ние с таткото от можеби 7-8 години сме единодушни с името, ако е момче ще е Александър, ако е момиче Александра или Алекса, още водя борба с тати, много чуждо му звучало, но като съдим пък по моето име Делаида, незнам, защо му звучи чуждо  newsm78

Simple Smile)) Малко черен хумор скъпа, но знам че няма да се обидиш. И за теб и за всички дето ги тормози толкова пола, ми ходете да ви боцнат по една амниоцентезка и там на 100% ще разберете:-)))) То на мен сега ми е весело, ма хич не ми беше преди Simple Smile)) Шегувам се разбира се и се надявам и вие да приемете така весело моето боцкане:-)
Както ви бях обещала, че ще ви кажа името на детето, аз съм го решила още в 12-та седмица, когато ми казаха пола - РАДА ще е девойката. На никого, на някоя хубава българска Рада например, исках детето ми да носи старо българско име. Таткото е на 100% съгласен и няма никакви забележки, така, че решено е живот и здраве и вече й викам Радка-Пиратка.......

Целувки

# 542
Радка -Пиратка Joy Joy hahaha Да, на мен ми викаха Дидка -Бандитка hahahaАма ти си по голямо диване от щерката Mr. Green Приготвяй чеиза ще я взимам тая твоя Рада за моя Георги hahaha

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 11:43 от diana_val4eva

# 543
Ааааа това за Радка - пиратка на Евита ми хареса много smile3532

# 544
Да, до сега гледах имена избрала съм 15-тина  Party-все женски Blush ,а още дори не знаем пола Crossing Arms.
Решила съм да напишим отделни списъци аз и таткото и като ги съпоставим, ако има съвпъдение , така да изберем Wink./на дали ще се навие да мисли толкова имена де Wink/
Дано не ми се наложи и мъжки да мисля, че миналия път много трудно ми беше. Изборът ни се спря на Симеон и нито за секунда не съм съжалила Wink.
Evita_Peronski Ей, страхонта среща с малкото човече сте имали Wink, дано наистина да нямаш проблеми с кръвното. Praynig
Lea83 Щом док казва , че не е притеснително не се вторачвай , до 9 мес. какво ли има да чуем още.
Няма да меся!!! Още ми държи от тортата за РД на Монко. Доста проблеми си докарах. Все пак да ви я представя

# 545

Както ви бях обещала, че ще ви кажа името на детето, аз съм го решила още в 12-та седмица, когато ми казаха пола - РАДА ще е девойката. На никого, на някоя хубава българска Рада например, исках детето ми да носи старо българско име. Таткото е на 100% съгласен и няма никакви забележки, така, че решено е живот и здраве и вече й викам Радка-Пиратка.......

Евита, аз пък сънувах, че имам момиченце и сме го кръстили Радина. Та с таткото решихме, че няма да мислим други варианти живот и здраве. И при нас няма да е на никого, така ми дойде явно отвътре, а и на двамата ни хареса.

Моят ентусиазъм с козунаците не знам дали ще ме държи до събота, а и не знам дали ще ми остане време. Но на всички, които ще опитват за пръв път - успех Simple Smile

Днес не знам защо се ококорих в 6 часа, беше ми притеснено за едни неща в работата и мислих цяла сутрин. Е: вече проблемът е решен, но ми се струва, че е изминал целият ден, а то е едва обяд Sad Спи ми се и ме боли главата от сънливост Sad Но ще се сгъна и ще издържа още малко.

neci, тази торта цяло изкуство Simple Smile Браво на теб - майсторица!

# 546
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
О-о-о-о Миленка наспахте ли се?В нашето магазинче има много хубави работи.Аз вчера си купих страхотен летен панталон 7/8 ама незнам дали ще мога да го облека?Имам чувството,че лятото ще ни прескочи,много се притеснявам.Сега като няма да мога да ходя тази година дай сега и да ни прескача.Не съм съгласна.ПАФФ ще очаквам включване със снимков материал и да го удариш 300 пъти за по-добър резултат.Шегувам се.  love001

# 547
Аз от Ибей имам вече три чифта дънки, едните ги нося сега, другите са за по-голямо коремче. Купих си и страхотна ризка на H&M с висока талия, изглежда като къса рокля. Много съм доволна, онзи ден я сефтосах на едно кръщене. Жалко, че нямам снимка, че винаги аз снимам Confused Доста се притеснявам лятото с какво ще се обличам. Имам чувството, че корема ми расте с дни направо.

Ние още име не сме избрали. Аз и не съм гледала имениците, че да ми дойде нещо на ум. Дъщеричката ми я кръстихме Дарена, като името го избрах още в 5-тия месец, като ни казаха, че ще е момиченце. Страшно ми харесва и ми се иска пак да съм влюбена в името. Обаче за сега никое име не ми е проговорило Simple Smile

# 548
Lea83,не се притеснявай всичко е наред  Hug Hug Hug
Опитах,няколко пъти да ти пиша на лични но ти е препълнена пощата...
nesi приказна торта  newsm51
Аз сънувах няколко пъти че имам момченце и така е наистина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За име още мислим  Grinning Grinning Grinning

# 549
Добър ден,

По повод сънищата- аз все сънувах, че ще е момче, бях убедена, че ще е момче.. Но пък в реалността все съм си представяла една бубка с дълга черна коса до мен... и то взе, че се оказа бубка-- ще е Михаела живот и здраве Simple Smile

# 550
Здравейте и от мен !!Минавам само да поздравя всички за отминалите празници,поздрави и за тези,които са разбрали пола Hug .Аз нали започнах работа,но ви чета.Въпроса ,е че нямам време да пиша.Както винаги пишете много и докато ви изчета трябва да лягам Mr. Green
Неци страхотна торта!  chef
За козунаците аз няма да меся(а и незнам как ),защото не ни работи фурната.Пък и свеки ми прати огромен козунак ,домашен...е,вече го поизядохме ама...за Великден - яйчица ще ядем...
Аз с кг съм  Blush +9 ....ужас Shocked,направо немога да повярвам ....
Е,за сега това...ще пиша пак тия дни
целувки по тумбачетата   bouquet

# 551
Evita супер браво на вас чудесни новини, на мен снимките ми бяха супер несполучливи и като цяло незнам доц. Димитрова на какъв апарат ме гледа (е то е най-важното да вижда правилно де) ама доста по-смотано се виждаше от апарата на който ме гледа със сина ми преди 3 години.
Май направих грешка трябваше май да отида и аз при Марков изглежда по мой тип човек, в смисъл по лъчезарен, а доц. Димитрова може да е много добра ама поведението и ме ошашка тотално. В четвъртък съм на ЖК ще обсъдя нещата с гинеколога.
Леа83 не се тревожи това със размерите е толкова тъпо за сина ми казваха, че щял да бъде голямо бебе а се роди 3090 гр. Освен това форума е пълен с разтревожени майки на едните главите им били големи, а на другата половина малки Crazy

# 552
Привет и от мен!
От петък както е тръгнало, служебните ангажименти не само не свършват, ами се увеличават и нямах никакво време за форума.
Прочетох последните две три странички само - разбрах, че Стелс е имала прекрасни изживявания, няколко овенчета са отпразнували рожденни дни и бих искала да се включа с поздравления за всички тях и с пожелания за много здраве, щастие и късмет.

Евита, чудесни отзиви, а пък за маточната артерия явно наистина само меренето на кръвното е адекватна мярка на този етап, след като и ти получаваш същия съвет и то от съвсем друг лекар. Вземи си апарат и си го мери, доколкото знам, е важно да се мери по едно и също време и разбира се - при някакво неразположение, стига да имаш възможност. Другата седмица съм при твоя доктор Велковски на фетална ехокардиография и ще видим дали ще каже нещо по - различно.

Леа, изобщо недей да се тревожиш  Hug

Гледам, че и козуначената тема сте подхванали - аз тая година съм решила да меся козунак, дори и рецепта съм си избрала, пък да видим дали ще става за ядене. За всеки случай ще взема и един готов, да не се излагам пред майка ми и свекървата  Whistling

# 553
Гледам доста  от  вас вече знаят  имената   на  бебоците  ....
Радки -Пиратки  ,  Гошко  Хубавеца ....  Joy hahaha
 А моята  мързелива Габриелка  .... дето  не иска  да  рита  и  я мързи  да  се обръща  още  от  утробата  ...кой  ли  ергенин  ще я хареса  ! ? hahaha Joy

# 554
Момичета извинявайте, че ще ви натоваря, но ми е много мъчно за едно малко детенце, което е поредното в списъка на нашата СКАПАНА държава с отказано финансиране на спешна живото-спасяваща операция. МОЛЯ, който има възможност нека помогне  Praynig

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Общи условия

Активация на акаунт