Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 741
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Лилето, звъннах преди час максимум и ми записаха час за 29.04  Peace Все пак и аз бях доста настоятелна, да е другата или по-другата седмица, защото тогава ще съм в подходящата /най-накрая  ooooh!/ седмица за прегледа ...и така. Записаха ми. Доста прочетох в нета, била един от най-добрите специалисти по фетална ехокардиография. В кабинета и в Красно село прегледа за ФЕ е 50 лв, а за ФМ 100 лв.  Peace

# 571
Мадленка, това което се случва с малките дечица е ужасно. Спомям си наскоро имаше един репортаж, където някакъв министър беше много горд, че спестили от фонда за лечение на деца в чужбина близо 4-5 млн. лева, т.е. бяха похарчени по-малко от  половин. Е, кажете ми, как може човек да остане безучастен.. за какво ги пазят тези пари--то не че се знае дали не са изхарчени вече за няколко нови мерцедеса..просто се потрисам всеки път и не мога да свикна SadSadSad БЯСНА СЪМ!!!!!!!!!!!!

# 572
Лелее, момичета, 2 дни бях на ваканция при свеки, и после 2 дни не мога да насмогна да ви изчета, много интересни теми Simple Smile Честито на рожденничките, на мамите, минали успешно прегледи и научили пола, за сватбата.....За козунаците, аз се бях навила да правя, но вчера като се връщах от зъболекар, видях една фурна тъкмо получаваха козунаци( току-що изпечени) трябва да ви кажа, че беше много хубав, въпреки, че малко беше попрепечен отгоре, та реших вместо да рискува, да купя от там, петък ще имат пресни, та месенето остава за догодина живот и здраве. Ще наблегна на яйцата и с бабата на мъжо ще правим кифлички Simple Smile
Аз съм на ФМ на 02.05 и много ми е притеснено, дано всичко е в ред с бебчето, гледам да съм позитивна, но на моменти пак се притеснявам, пусто притеснение, май до края няма да ме пусне...... и  дано най-накрая да научим бебчо или бебка ще е, че много се вълнувам:) Simple Smile Simple Smile

Иначе си правя сладко кисело мляко, бях писала и как може да стане като сладолед.
Галче, я сподели за млякото, че явно съм го пропуснала, да не спамим, може и на ЛС Simple Smile

# 573
  • София
Да пази Господ децата от такива страшни болести  Praynig И ние уикенда видяхме репортаж с това мило детенце и веднага он-лайн направихме превод. Сега пак пуснах смс. Дано повече хора се отзоват !  Peace

# 574
Здравейте момичета!
Охх горкото детенце...така се натъжавам и всичко е толкова несправедливо...направо не знам и аз на кой,но в подобни моменти много ме е яд горките дечица ......защо е нужно и тях да ги застигат подобни болести...та те са толкова невинни душички......просто нямам думи само се моля да се съберат възможно по скоро необходимите пари за това малко ангелче  Cry Praynig Praynig

Виждам че вече настроението е великденско....месят се козунаци страшни сте. PeaceНа мен много не ми се отдават тези неща за жалост Confusedи  май ще сме си пак с готов козунак,но какво да се прави. Thinking
За имената и ние още не можем да решим.Имахме толкова много имена за момиченце и нито едно за момче newsm78 и все още нямаме надявам се скоро да решим.
Добре сте  вие мамите които сте си сънували поне имена на дечицата ви,това би помогнало и за крайното решение предполагам.Но нищо има време,все ще измислим нещо което да харесва и на двама ни за нашия юнак Hug

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 17:08 от veronika886

# 575
  • варна
Момичета аз пак снощи сънувах че с Дони сме колеги и той ме сваля упорито а Нети забеляза и се разсърди  LaughingАма какви ги сънуваме само,аз иначе Дони хич не го харесвам с този голям нос.Интересното е че не сънувам нищо свързано с бременноста,чета че сънувате момчета ,момичета,имена а аз нищичко.Мамчета от Варна нйкой посещавал ли е д-р Максим Яков за ФМ?Аз за първата ходих при доцент Балев но сега вече три седмици отсъства и си записах час за Яков.А като се върне Балев пък може и при него да отида че нали най го хвалят,да съм спокойна.И другото което е че Яков гледа и на 4д и 6е си направим запис че иначе ще останем без фото.Кажете мнение ако сте ходили.Благодаря на СЪНЧО за рецептата за козунаци изглеждат страшно вкусни и ще накарам мама да омеси от тази рецепта че аз немога да меся,но помагам все пак.

# 576
Лилето, звъннах преди час максимум и ми записаха час за 29.04  Peace Все пак и аз бях доста настоятелна, да е другата или по-другата седмица, защото тогава ще съм в подходящата /най-накрая  ooooh!/ седмица за прегледа ...и така. Записаха ми. Доста прочетох в нета, била един от най-добрите специалисти по фетална ехокардиография. В кабинета и в Красно село прегледа за ФЕ е 50 лв, а за ФМ 100 лв.  Peace
Ясно мила. Ами аз в четвъртък отивам на ЖК ще говоря с моя лекар, една седмица по-късно съм на фетална ехокардиография и после ще чакам до 25.05.2010.
Дано всичко да е ок и да престана вече с ходенето по лекари, че се превръща с някакъв кошмар това нещо вместо да си мечтая се вглъбявам с мисли за лекари и прегледи.
Всичко ще се оправи.
Лека вечер на всички Hug

# 577
  • варна
Някой има ли идея  какво става с линийлите?Изчезнаха надписите ,не само на моята .Сигурно Мадленка ще знае..

# 578
Маринелка,честито момченце!
Леа не се притеснявай.Всичко си му е наред на бебчето.Те всички се раждат с по-големи от тялото глави.
Когато бях бременна с Жанет сънувах че ще е момче,а тя се роди една прекрасна госпожица и вече на сънища невярвам.Сега бебчо се крие ли крие и се надявам пак да е мома,че ми е много хубаво с момиченце и си искам още едно.
Момичета,какви сънища имате само....................... ooooh! ooooh! ooooh!
С килограмите съм +3 -за протокола.
С Жанет сложих 12 и немисля че пола е определящ.Всичко си е до организъм и хормони.

# 579
Здравейте, момичета,
днес бях на ЖК - бебето вече тежи 400гр, дълго е 27см и според ултразвука е точно една седмица по напред - т.е 21w 4d - това означава че и термина се измества с 1 седмица. Оказа се също че бебето е и седалищно в момента - та дано да се обърне. Не ми се иска особено да раждам секцио - но каквото такова, само вс да е наред.
Утре съм на ФМ при Марков. Ако някой знае колко е прегледа при него - нека да пише

# 580
Бебчетата се обръщат главично обикновено в 7-ми месец, а някои и чак деветия месец; сега се въртят на всички посоки все още Peace

# 581
Бебчетата се обръщат главично обикновено в 7-ми месец, а някои и чак деветия месец; сега се въртят на всички посоки все още Peace

А моето от сега е така, но мисля, че няма да е все в тази позиция, ще се обърне, не съм запозната, но и аз мисля, че сега се въртят навсякъде Simple Smile

# 582

И аз така знам: сега им е широчко и могат да се обръщат как ли не.
Днес за първи път моята госпожица направи някакво интересно преобръщане, което досега не бях чувствала така - ама направо я усетих как ми притиска тук там разни органи Simple Smile

# 583
Ей,Стелс-Белс,и аз мога да предложа моя мързеливец за зет Joy Joy Joy
Вчера бях на ФМ newsm44 -вървим си точно по график,всичко е както трябва,а вече си имаме и запис на 4Д(на прегледите обикновено таткото се забавлява,аз аз Crossing Arms ) .Лелее,как прилича само на сомалийче миличкото!Много мило ми става като си го гледам Heart Eyes  Само дето много го мързунти Mr. Green -още не го усещам,а вече е уж големичко-16.4см и 260гр Thinking
Иначе при първия преглед ми казаха 100% момченце,а след това двама други Др-и  -щерка Crazy
Че да видим дали няма да сменям пак вързопчето в линийката newsm78

# 584
Здравейте, момичета,
днес бях на ЖК - бебето вече тежи 400гр, дълго е 27см и според ултразвука е точно една седмица по напред - т.е 21w 4d - това означава че и термина се измества с 1 седмица. Оказа се също че бебето е и седалищно в момента - та дано да се обърне. Не ми се иска особено да раждам секцио - но каквото такова, само вс да е наред.
Утре съм на ФМ при Марков. Ако някой знае колко е прегледа при него - нека да пише
Ралева 100 -110 лв е прегледа.Но ако искаш запис му кажи преди да легнеш на кушетката. Една мама беше писала,че са правили запис на флашка.

Общи условия

Активация на акаунт