Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 736
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте мами!
Не съм писала отдавна, защото няма  какво толкова да пиша, но ви преглеждам всеки ден по няколко пъти.
Вчера бях на преглед - както и бях писала по-рано, все си стои момиченце. Вече сме около 430 гр., за дължина не спомена. Само че се движим по едрички за седмиците, което било нормално при втора бременност, матката имала памет и т.н. Само тези пусти бъбречни легенчета, все увеличени ги виждат вече втори месец. Ама ще си ги следим. Продължаваме да следим и кръвната захар.
За движенията на бебка, когато си иска тогава, може би повече на работа и вечер пред тв, нощем не ме притеснява. За спането - спя си на всички страни, по гръб, на ляво, на дясно, засега. За крампите - продължавам да ги получавам, но усетя ли ги незабавно си изпъвам пръстите на крака в контрашпиц и така се научих да ги предотвратявам напълно, а това е всяка нощ, по няколко пъти, при изпъване, протягане и т.н. За килограмите - съм +3-3,5
На Кокетка, бързо възстановяване, и се възползвай от почивката.

# 631
Lea83 всичко ще е наред с теб сме  Hug Hug Hug

# 632
  • Варна
Честито на всички мамчета разбрали пола!  bouquet А някои вече са готови  и с име Simple Smile Браво на вас! Много ми харесват имената Рада, Радина, Калина. Ние още не сме стигнали до обсъждане, макар че аз си имам списъче. Wink

Ейнджъл син и Маги - невероятни неща правите момичета!  smile3501

Кокетка, дано всичко се размине бързо и не е нещо сериозно. Hug Има различни варианти на креватен режим, така че най-добре се обади на лекаря си да ти каже какво може или не може да правиш.

Леа, стискам палци и съм сигурна, че новините ще са добри! Приятна среща с малкото човече! Hug

Аз също съм на креватен режим. Не съм писала подробности, за да не ви шашкам излишно. Ама миналата седмица ме подлудиха докторите. Някои виждат скъсяване на шийката, други - не. Едни казват серклаж веднага, други - не.  И сега съм на креватен режим и следене на шийката всяка седмица. Надявам се, че това ще помогне.
Хубав ден на всички!

# 633
Здравейте мами! Преди малко се върнахме с от АГ-то  в Майчин дом "малък Гошко" расте и хубавее  newsm44 само дето аз от притеснение  спах на пресекулки ooooh!Първо стистати палци за всички мами ,които ще видят малките бебоци днес Laughing Peace Peace Peace
Да почерпя,че днес съпругът ми  има Рождин Ден   party023За подарък  снимка на синчето Mr. Green,този път минах тънко с даровете,но пък е много щастлив Laughing
Кокетка,ще си починеш и след празниците по леко го даваш и ще се оправят нещата ,няма място за притеснение.Аз лично сядам,но за кратко и то се облягам на страничната облегалка на дивана.Сега не прави движения с ръцете на горе .
Ив.Не се познаваме ,но те сънувах тази нощ ,че имаш момченце  LaughingБяхме в Морската градина ShockedВарна -София е 500 км ама що реших да съм там не знам newsm78
Тара,ако искаш да оставим Рада, щерката на Евита ,да си избере юнака ,може варненче да си хареса hahaha hahaha

# 634
  • Варна
Диди, да ти е жив и здрав съпруга-веселяк! Да те обича, радва и да те слуша! И малкия Гошко също!  bouquet Hug Супер подарък си направила на татето! Party Wink

# 635
  • София
Simple Smile) Здравейте и от мен,

Дианче, Tara, не се косете, Радето и двамата ще ги "опраска"Simple Smile)))
А, че ще е хубава, сигурна съм, щото ще мяза на татко си , а не на мен:-)))

Днес ми измиха прозорците и дограмите и в нас стана едно светло...но не искам да ви казвам какво ме чака сега, пода с прахосмукачка и след това миене...перални няколко преди празниците да се напера.

Кокетка, искам да ти кажа, че и аз като теб не се спирах.....преди амниото, но сега съм в заслужен болничен, е намерили са ми пак цаката - лаптопа, пиша договори, оферти, GSM-a не спира по цял ден, но е друго да си си у дома, ставаш пийваш си, хапваш си, полегнала съм с лаптопа, друго си е...отпусни се сега и почивай!

И Дианче, честит ти рожденник, жив и здрав да е и да те носи на ръце:-)))

# 636
Ааа, благодаря !  И вас да си ви глезят Heart Eyes
Евита, и аз разчитам Гого  да е със сините очи на баща си ,че от моите кестени полза няма hahaha hahahaДруго си е със синьо да те свалят hahaha

Q-T ,и твоята мома е в "графата" hahaha

# 637
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубаво хотелче в Пловдив, 10х

# 638
  • София
Koketka  Hug Дано по-бързо мине неразположението ти.

Диана, да ти е жив и здрава мъжа - много да се обичате и да не спирате да гледате в една посока Simple Smile

Исита, по принцип Тримонциум хотел и Новотел Пловдив се водят хубави хотели, но не са хотелчета, а големи хотели  Peace
Аз преди време си бях харесала едно малко хотелче близо до главната на много хубава цена, но не се сещам как се казваше  newsm78

# 639
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми хубаво хотелче в Пловдив, 10х
Исита, мога да ти препоръчам едно хотелче в стария град. Казва се Алафрангите.

Q-T ,и твоята мома е в "графата" hahaha

Диди, само да ми се роди жива и здрава момата, пък годежът ще го нагласим! Crazy Wink Laughing

# 640
Диде, честит ти рожденик. Да бъде винаги любящ баща и грижовен съпруг  bouquet

Иве, малко разнообразие за аватара. После пак ще го сменя. Не мога да си се нарадвам на зюмбюлчето. Навън като е зима Crossing Arms, поне вкъщи да е пролет Heart Eyes Цялата къща мирише на пролет   bouquet

Кокетка, сигурна съм, че е изтъркано, но пък е и много вярно, сега ти се е паднало да почиваш, после и да искаш, няма. Е има изключения, но те само потвърждават правилото. Стискам палци изследванията да са добри Hug

За очите, аз колко исках Диди да е синеочка, а нейните очи по-черни от моите се оказаха Joy. Ама да ми е здрава. Сега ще видим това какво ще бъде, но като си знам силния ген Tired, не очаквам чудеса.

Q-T и за теб стискам палчета Praynig

# 641
  • София
Ама много сте лоши, аз изпускам всякакви графици - още не знам пола, а така ме човърка любопитството. Преди да забременея сънувах момиче /Мари/, като забременях сънувах същия сън, след това обаче сънувах, че съм родила момче и родата празнува на третия ден от раждането и вдигат наздравица, а не знаят името и аз предлагам... Валентин, мъж ми казва НЕ, след което предлагам Явор, мъж ми казва НЕ, накрая предложих Ясен, мъж ми пак казва НЕ и се събудих и му разправям, а той ми вика какво се чудиш момче ли ще е или момиче като то само ще си избере. Аз не за друго просто съм си любопитна, а и не знам в какъв род да си мисля за него, за сега продължава да си е в среден - ТО, бебето.

Отивам да прегледам хотелчетата.

# 642
Диде честит ти рожденник!Пожелавам ти много  да те глези,да ти се радва! nbirthday nbirthday
Кокетка дано да не се окаже нещо сериозно.Почивай си.Ти досега не се спря и е време да намалиш темпото.Бебо каза...........................
Лина бебе честита девойка.
Иве дано всичко мине наред с ФМ.
Леа и на теб  Peace Peace Peace

# 643
Ехе каква станала тука някои вече се и сродиха . Mr. Green
И аз като изоставам с пола и не мога да се предложа. Иначе днес се отдадох на разкрасителни процедури , епилирах се , обръснах се  утре за прегледа съм  готова  че най вероятно утре ще ми вземе микробиология и цитонамазка. Иначе съм вкъщи , сготвих набързо и се отдавам на мързелуване.
Васиту ще се видим да аз съм за 14 и 15 може после да пием кафе не поемай ангажименти  Simple Smile
Галче съчуствам ти при нас поне вече от днес е топло навсякъде всичко е цъфнало и слънцето пече .Много се надявам и за Великден да е така че да сме на двора , ядене и пиене от обяд  Mr. Green
На всички по принуда почиващи желая успех  и търпение !
Честито на новите узнали пола вчера вече си представях как всички имат щъркелчета само аз си чакам ахахах.  
Диде честит рожденник ейй много овен много нещо !

# 644
Момичета Hug

Честно казано трябваше да го очаквам - аз наистина не се спрях. Тъпото е, че стана преди да съм си намерила втори лекар, който да ме следи и сега дори няма на кого да се обадя за някаква консултация по телефона, моята по ЖК каза да съм си взимала предписаните лекарства от дежурния лекар и при нужда да тичам пак до Тина Киркова, нито пожела да ме прегледа, нито нищо, е кажете - нормално ли е това  #Cussing out
От всичките тия нерви и кръвното цял ден ми стои 120-130 на 70 и непрекъснато съм с апарата и се чудя какво да правя и май съм вече пред нервна криза  #Crazy

Диана, честит ти рожденник  Hug Супер порадък си му спретнала, няма по - хубав  Hug

Q_T, направо са те подлудили тия доктори  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт