Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 746
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
Koketka,слухът на бебо започва да се развива от 17 до 20 г.с. Wink Даже трябва от по-силни шумове да се стряска JoyТака че нищо чудно твоето бебе да е слушало тати Heart Eyes    Нашият татко отсега прави сухи тренировки да чете на бебе Laughing Вече съм му забранила да кряска и да псува(че много е нервен напоследък миличкият) и той какво да прави-слуша и стиска Laughing

# 76
  • София
Привет  Hug
Тара страхотна новина  Hug

Моят син пък говори на бебето много. Обачеее, идва при мен, отваря ми устата и почва да крещи в нея "бебеееееееееееее заспиииииивай, че е тъъъмноооооооооо"  Joy Joy Joy Решил е че така ще го чуе най-добре  Joy

На мен ми се ядат предимно плодове....не че не ям всичко, но на ден поне 2-3 ябълки хапвам. Може освен тях да хапна и ягоди, банани...но ябълките са задължителни.

Нямам търпение в петък да разбера дали ще връзваме панделки или не. Всеки казва че децата най-много познавали какво ще е бебето. Тези от вас, които има дечица я споделете какво са казали те за бебето, познали ли са пола му?

# 77
Благодаря ви, момичета   bouquet Нали знаете, че най-голямата заслуга за добрите резултати имат вашите стиснати палчета  Hug

Кокетка, май че бебето започва да чува в края на четвъртия месец от бременността и като си слушаш музика например и то я чува и може да реагира, така че защо вече да не реагира и на гласове. Особено на глас, който чува всеки ден  Grinning

Ох, и аз искам доматки и краставички от градина, тези в магазина са толкова безвкусни и гумени...

# 78
Здравейте, момичета  Hug

Аз няколко дни пропуснах да пиша, че имам гости от България  Simple Smile Много им се радвам  Simple Smile Simple Smile

Вчера най-сетне успях да се добера да моята лекарка, след като беше 2 седмици болна  Party Отначало се зарадвах, бебчето беше добре, вече няма хематоми...Викам си, имам си още болки, контракции и леко зацапване от време на време, но съм тръгнала да се оправям  Peace А то се оказа, че ниската ми плацента е наистина съвсем ниска - докосва и закрива частично шийката на матката  Cry Лекарката каза, че си е частична плацента превия. И сега съвсем ми затегна режима - ставане от леглото само до тоалетна  ooooh! Ужас...Дано се вдигне това чудо...

# 79
е голям съм заплез Тара много се радвам че бебето е здраво  Hug/не съм си и мислела че нещо ще му има/

# 80
Здравейте и от мен, не си мислете, че ще се измъкнете скачайки толкова бързо в нови темички Simple Smile

На мен вчера нещо не ми беше добре (за първи път гадене и някакви много болезнение спазми - според мен - на хранопровода), та пропуснах работния ден. Днес съм на линия, но все още не ми понасят никакви храни - не знам и аз какво ми стана - нали уж само първите месеци и аз само се хвалех, че са ме подминали типичните бременни неразположения, ама нейсе. Може и да е било от някаква гадна храна, въпреки че ядох само от моите любими макаронки с риба тон, кисели краставички, царевичка и лимон.
И тъкмо се позарадвах, че килограмите ми са вече +2 и вчера след като цял ден не хапнах нищо тази сутрин кантара си показа отново 56 от стартови 55, та така..

Иначе дали наистина поради липсата на корем или пък не, но и аз вече от 2 седмици някъде усещам бебчето, а вчера толкова ясно се премести докато си лежах, че и аз го ВИДЯХ, а и мъжът ми вчера за първи път го усети и много се радва. Той пък, за разлика от другите татковци само вика: "Какво ще го правим ако е момче? Момчетата са тъпа работа, само да го чакаш да порасне, за да можеш като те ядосва да му биеш два шамара. Виж момиче е друго нещо, да го гушкаш, да му се радваш." И по този повод най-вероятно момче ще е нащо Simple Smile А думите на мъжа ми са просто шегичка (надявам се). Плюс това той има толкова много типично мъжки хобита - футбол, риболов и т.н., че си мисля, че едно момченце много добре ще му дойде Simple Smile

# 81
И още мъничко от мен - страхувах се да не ми стане много дълъг поста, за това пак дълъг, ама разделен на две Simple Smile

Първо да благодаря на Мадленка за старанието й за нашия всеобщ комфорт!
После да кажа колко много се радвам на хубавите новини от Тара, както и че Галчето е толкова редовна сред нас.
Да помоля Дианчето, като е почнала, да стисне едни палчета и за нашата къщичка, че имаме нужда от малко положителна енергия там. Голям карък вече ще станат 5 годинки на този обект, а вече сме притиснати от времето. Момичета, помагайте и вие, знам че сте много добри в стискането на палчета!

Jaded, много съжалявам, че си преживяла този ужас и ти. Само преди седмица-две и аз се оплаквах по същия повод. При нас бяха подходили доста професионално и нито СОТ, нито метална каса и две врати (едната метална, другата със сензор) не ни спасиха, съответно и щетите ни бяха "професионални", та така. Истината е, че просто не трябва да те набелязват и наистина никога да не държиш големи суми в брой. Най-важното си е здравето, така че  Hug

Esy, живот и здраве и мнооого късмет, когато бебчето се роди ще живеем до Хладилника, така че няма да сме далеч и ние за разходки "по съседски"

Момичета, от мен   bouquet  Hug   bouquet

# 82
охххххххххххххх един час ви чета Grinning Благодаря за новата темичка Simple Smile добре че ги няма варненките  та можах да ви изчета Wink (майтап) лека бремемнност на всички и само хубави новини
относно килограмите аз съм най добре защото съм в пълно неведение нито знам колко съм тежала нито знам колко съм сега нито в нас нито лекаракта ми има кантар Grinning
а за храната ям колкото и каквото ми се яде
за мърдането на бебето аз го усещам повече от месец вече но преди два дни за първи път ръката ми беше на корема и ме ритна два пъти  Heart Eyes до сега съм го усещала само веднъж да ме ритне толко силно че чак да ме стресне Shocked
още нещо щях да  пиша но ще е като се сетя  Twisted Evil
Хубав ден на всички Simple Smile  bouquet

# 83
аааааааааааа стоплих за чуването беше Simple Smile моя бебок поне от силни шумове се стряска вече Simple Smile

# 84
hena ,  аз също  съм с ниска  плацента  (  не  толкова , колкото  е твоята ). Като  са ти казали  да   лежиш  няма да се  опъваш  я  Peace Аз все още  ходя  и  на работа но не си  давам  много  зор защото  и  не мога  де  ... Всичко правя  бавно  и  внимателно  защото имам  болки!  ooooh! Добре ,  че мъжете  в къщи  се спускат да  ми помагат, иначе не  бих  се справила !  Peace Peace Като си  помисля  как  с първата  бременност  бях  като  дива коза ....не се спирах  .... ама и  бях  на 24г   Outta Joint

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:41 от stels-bels

# 85
Привет момичета.Да се запиша и аз в новата ни темичка-както винаги невероятна..... а вие много активни-браво на вас Hug
За храната хапвам си абсолютно всичко и место и тестени неща..особено тестени неща,напоследак само те ме съблазняват newsm78  до  момента съм 2-3 кг отгоре.
И аз съм малко  притеснена напоследък в нашия град май е започнала да вилнее сериозно шарка...лелеее наистина много ме плаши тази шарка като съм слушала какви ли не страхотии и знам че е ужасно при бременност недай си боже.Но този се разболял онзи се разболял,и големи и  дечица много хора, и направо се плаша.Защото естествено няма как да се предпазиш от това нещо или пък да се затвориш в кафез...та страшничко си е ...дано бързо отминава Praynig ooooh!
Прегръдки от мен засега Hug

# 86
Koketka и на мен ми се иска къщичка на село, даже имам план как да стане, но като поотрасне бебето и наистина нямам против да живея извън София бих го направила с удоволствие. И гледането на плодове и зеленчуци ми е интересно. За чуването да бебето вече има развит слух и е много хубаво и двамата да му говорите бебетата различават гласовете на родителите си и се успокояват като чуват гласовете им след раждането. Аз на малкия съм му чела книжки като ми беше в корема. Grinning Heart Eyes
Хена дано да полежиш малко и нещата да се оправят стискам палци. Знам какво ти е аз с първата бременност се налагаше да полежа и ми беше доста досадно слава Богу продължи само до 4ти месец.  bouquet
Диана тези мебели са страхотни толкова място спестяват, особено ако не разполагаш с много място си е супер решение. Mr. Green
Леа83 като гушне мъжа ти бебето какъвто и да е пола му ще го обожава. Представите за нещо не са толкова реални докато не ти се случат нещата. Но не се съмнявай, че ще е много привързан независимо от пола. Peace

# 87
Тара, много, ама много се радвам за теб Simple Smile Сигурна бях, че всичко ще е наред, ама нейсе, друго си е като го потвърди и доктор. Колкото до другото - по принцип не държим никога пари вкъщи, но сега така се случи - бяхме отделили за щорите и за готварска печка... И лош късмет просто... Или добър - зависи от гледната точка: ако не бяха намерили пък пари, можеше да вземат нещо друго. Ама каквото било - било, продължаваме напред.

Днес ми сложиха щорите и съм направо във възторг, толкова им се радвам - особено на тези в спалнята, правят една много хубава розова светлина, като ги пусна.

Lea83, и нашият татко иска момиченце, за момченце вика: "Ами аз не знам какво ще го правим, ако е момче..."  Laughing Laughing Laughing Викам му - "Е, какво да го правим, ще го гледаме." Макар че в процеса на мислене започна да свиква и да вика, че му е все едно. Пък и той е със същите мъжки интереси, като твоя Simple Smile и едно другарче няма да му дойде зле.
Иначе мога само да ти съчувствам, изключителна гадост е, ама може пък да е за добро: нали така казват - всяко зло за добро... Сега чакам да се изсипят даровете на съдбата  Laughing Joy Laughing

Кокетка, и аз знам, че вече чуват бебоците. Даже онзи ден се возим с милото и една мадама ни засече много лошо с един джип, ама направо щеше да ни утрепе и той в яда си й тегли една "Ама си тъпа п****." И аз му се скарах и му викам: "Няма да говориш така, че детето вече има уши и ти слуша простотиите." и той се пресяга да ми гали корема и вика "Извинявай тати се е объркал: пеперудка исках да кажа, тати, пеперудка..."

# 88
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТИТОЛИНА а-а-а-а-а!Много яко си изкарахме.Аз малко на бързо се изнизах ама нямаше как.Специално заради нас времето се оправи.Градусите бяха почти граничещи със летни.ТАРА поздравления.

# 89
Момичета да попитам нещо майките с втора бременност. Моят корем е по-малък в сравнение с корема който имах като бременях със сина ми друг има ли такова наблюдение. Просто видимо е по-малък с малкия бях като втората световна война, а сега някакси е по-прибран и се чудех защо ли е така. Вярно че този път стартирам с повече кг отгоре защото не бях отслабнала от първата бременнност но все пак.
Ще съм благодарна ако споделите как е при вас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт