Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 749
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ниската ми плацента е наистина съвсем ниска - докосва и закрива частично шийката на матката  Cry Лекарката каза, че си е частична плацента превия. И сега съвсем ми затегна режима - ставане от леглото само до тоалетна  ooooh! Ужас...Дано се вдигне това чудо...

И аз съм с частична плацента превия, но докторите които ме следят не са ми налагали затягане на режима. stels-bels също е така и продължава да ходи на работа. Може би при теб има още нещо което притеснява док и се застрахова. Дано да се вдигне в следващите месеци!

esy, имаш страхотни фотографии и прекрасна дъщеря! Професионално ли се занимаваш или ти е хоби? Преди време влизах в темата "Фотография" и разглеждах и четях коментарите, но напоследък не ми остава време. Познавам се с Линда от една благотворителна фотосесия.

Мадленка   Hug Wine Glass за хубавата тема!

# 91
Тара, чудесна новина. Ние всички бяхме сигурни в добрия резултат   Hug
Килограмите за сега са същите, но коремчето вече ми личи  Simple Smile
Ям и пия когато и каквото си поискам, но предпочитам киселичкото.
Бебето го усещам от 26.03 и то редовно. И понеже аз искам много момиче, а мъжа ми момче вчера изтърси, че не било типично за момиче да рита толкова много - мъжка му работа Simple Smile
От мен многооооооо  Hug  Hug  Hug

# 92
А Иве, без снимков материал, не ви вярвам, че много яко сте си изкарали Wink Поздрави на Варна Hug

Васиту, специално за теб, преписвам какво ми казаха тук за кафето: макс 300 мг/ден (около 2 чаши кафе). Рискът от спонтанен аборт и преждевременно раждане се повишава при пиене на повече от 5 чаши кафе на ден) Повишава се и сърдечният ритъм на плода.

Между другото тук и чайовете казват да се избягват от вида: мента, лайка, копър, подъбиче, сена, полски хвощ и някои други, които не ги знам как се превеждат
И не повече от 2-3 чаши на ден: кори от цитрусови плодове, джинджифил, маточина, липа, шипка.

Джадед, друго което ме посъветваха тук е да не се пропускат яденета, даже с напредване на бременността вместо три нормални храненета, се препоръчват 5-6 по-малки Peace

Тара, чудесни новини Hug много се радвам за теб.

Лилето, и аз по същия начин като теб го усещам мъничето. Само като съм легнала по гръб и си попритисна корема с ръка, някъде около пъпа обикновено, но снощи по-надолу. Все още имат много място да се въртят душичките Heart Eyes
При мен с втора бременност много рано ми пролича корема и е доста по-голям в сравнение с предния път по това време, когато почти нямах такъв до 5-я месец Peace

Климс, закачлива мома ще си имаш, отсега търси внимание Flutter

Кокетка, аз четох, че в 13 седмица се развива слуха Peace

Хена, стискам палци да се вдигне плацентата и моята е малко ниско. Но превията не е опасна за бебчо, доколкото знам, най-много да се наложи секцио Peace

Леа, аз пък днес за първи път повърнах Sick Палчета стиснати силно за новия дом на бебчо Hug

Бубулина, и при нас е така. Таткото понеже иска момче и постоянно си приказва, че ми бил толкова голям корема, защото било момче Crazy

# 93
Ха Галче може и да излезе прав таткото на мен първия път ми беше доста голям корема и беше момче, а ти имаш първо момиченце с малък корем може пък да е момченце Peace
Но естествено това са само вълнения да си мечтаем да са здравички всички бебчовци пък каквото такова. Praynig Hug

# 94
Варна,Варна,Варна мами,къде сте?Да не сте останали за вечеря newsm78Чакаме снимки Grinning
Джадед, hahaha hahaha hahahaТая "пеперудка" много заспала ?
Леа,стискаме палчета за новия дом fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed,че е много гадно да знаеш,че имаш имот, а не може да живееш в него:twisted:
Лилето, относно големиината ма бебоците ,ами аз сега съм в края на 4 месец ами е голям корема като за 6 месец LaughingС първия син ми пролича чак в края на 7 месец.Ама да са ни живи и здряви ,ако ще и хипопотам да стана Laughing Laughing
Оф ,аз много не съм навита за къща newsm78 Родителите на съпругът ми живеят в къща и си иска много поддръжка  тя има 12 прозореца  огромни:mrgreen:  ,а аз в апартамента 3 Laughing Ама като знам,че един ден ще е за нас и ме заболява стомаха  Mr. Green

# 95
Иве мн се радвам за вас  Hug
Относно големината на корема и моя е значително по малък от първия път Simple Smile и аз ако може да си открадна термина че бях като дива коза първия път и хич не се притеснявах отидох чак края на седмия месец на лекар а сега само се чудя какво става и дали всичко е наред  Embarassed но определено сега съм по слаба от първия път явно защото вече малко или мн се е усвободило място де да знам Simple Smile

# 96
Diana ще ти се промени мнението с времето, мисля, че на определена възраст ти се иска повече спокойствие разбира се това ще стане след време, но идва такъв момент. Затова е хубаво, че го имате един ден ще оцениш къщата Hug
Ясно значи има нещо с по-малките кореми при втора бременност, което не е точно защото Галчето каза, че нейния сега е по-голям от първия път. Crazy
Ма аз не се притеснявам че нещо не е наред просто го констатирам,  сравнявам и ми направи впечатление. Grinning

# 97
LiletoYa  като ти гледам термина ме водиш с един ден Wink

# 98
Моят корем също е по-голям от първия път. Вече изобщо не мога да го скрия /не че искам де/

# 99
мале колко много сте изписали вече,много сте бързи Simple Smile....да се запиша и аз...темичката е страхотна както винаги!   Sunglasses

# 100
Здравейте, момичета!

Тара, чудесни новини, много се радвам за теб. Hug

Много се радвам, че ще имам такава голяма компанийка, знаете, друго е да има, с кой да си споделяш тревогите и радостите Hug
Аз каката я отгледах на НДК, но дружките от тогава си отгледаха и вторите и вече са само непознати майки, за това ще се радвам ако си сформираме септемврийска групичка Hug
Като се стопли може и кафенце да пийнем някъде Wink

За снимките ви благодаря много! Радвам се, че ви харесват! За сега снимам за удоволствие, макар, че ако някой хареса снимките и пожелае да го снимам съм ок, но за сега още нямам студио за това на открито или в къщи Grinning

За храненето, май започна да ми се връща апетита и се притеснявам... Embarassed
Аз бебето много лекичко и рядко започнах да го усещам, а последния път ми казаха, че тежи 150 гр  Simple Smile

Хайде до скоро и много хубава и спокойн вечер ви желая!
 Hug

# 101
Здравейте!ДИДЕ ЕТО НИ...........................
Аз сега се прибирам.Изкарахме си супер на срещата.Много се радвам,че се видяхме и запознахме момичета.Варна се оказа с много сериозни дами.Всички които казаха се явиха и да ви уведомя,че 50% се оказахме овни,а други омъжени за такива Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing
tara много се радвам за хубавите новини при теб.От сега нататък ти желая само радост и хубави моменти през цялата бременност.
Дами ще кача след малко в албума снимки от нашата срещичка................. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 102
Ама пак сте изписали мнооого днес  Grinning
Тара, браво за хубавите резултати! То никой не се е съмнявал в обратното. Колежки излязохме с теб между другото  Simple Smile
На мамчетата от Варна искрено завиждам, аз да питам някой от Буртас няма ли в тая тема  Simple Smile
Ох, много се смях с поста на една от мамите където детенцето и отваряло устата, за да го чуе по-добре бебока, ама забравих вече името  Embarassed

# 103
И моето коремче е по-малко от първия път  Simple Smile. Спомням си, че в тази седмица вече си бях напазарувала панталони за бременни - моите много ми стягаха  Rolling Eyes Сега все още нямам проблем с нормалните ми небременни дрехи  Peace Този път началното ми тегло беше минус 6 кг в сравнение с първия път, не знам дали има връзка.

# 104
Aз съм от Бургас,а Yaroslavche е от Поморие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт