Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 750
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, мами, успешен и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug! Леле, страшни сте с тези манджи, сладкиши и козунаци, вече се навих и аз ще взема да се пробвам да видим какво ще стане ooooh!
Нинче, каква ви е машината?

Кокетка ми се губи днес newsm78
[/quote]

да, и аз я чакам да се появи че да ми пусне упражненията за бременни - търсих назад във форума ама нищо не открих  Thinking

# 526
Добро утро от  дъждовен Пловдив!
jaded,честито за момата - май  станаха 2 моми от  Пловдив   baby_neutral
 Да се оплача и  аз  за килограмите  -  вече са +6  Whistling
 Много  се хвърлям  на това сладко  ,  знам  ,  че трябва да  спра ....никога  не съм  си падала толкова по  сладкото  а сега  го  сънувам  даже .... Не  издържам на  съня и  ставам  да  сложа нещо  сладко в  уста .... Освен да  си  купя  някакви  диетични  сладки ,  които  да  ме залъгват  в такива моменти ... иначе скорострелно  ще  напълнея още ...
 за козунак а ще  пробвам ....просто  няма начин - изкушението  е голямо !  Whistling Whistling Whistling Peace

# 527
stels-bels, за кг. чак не ми се говори и аз съм +6 Confused, къде му отървах края не разбрах и се чудя какво може да се направи по въпроса  Rolling Eyes .  И като добавим,че от празниците стартирах сериозно на плюс вече наистина се ядосвам. Пък ако ви кажа равносметката ръст/тегло ще ви сразя безапелационно  Crossing Arms .
Ninche, много ме развесели със сръчния си мъж  Laughing, то и моя е приел някои от "моите" задължения  Laughing и изобщо мисля да не го оттучвам. Paff, чакаме резултата  Whistling може и по пощата да пратиш малко  Whistling .

Честито за момиченцето на jaded Wink!

Аз пак съм тотално изнервена от имотния ми проблем, то вместо да ти носи радост да си избираш дом, само нервииии. И на вас ще помрънкам малко, но наистина не издържам. Какво е това ново строителство какво е това чудо Tired, аз спалня 9 кв.м. не мога да си представя,  да не ви казвам,че съм виждала и по 6 кв. м.  #Crazy . Както си пея в последно време нещата отиват на па-па-па-панелка  Party .
Нека въпреки дъждовното време сте усмихнати и ведри Simple Smile и малките  сладурчета да ив подритвам весело, аз все още чакам Rolling Eyes и докато не изям някой шут, гледам да не си втълпявам много много Simple Smile.

# 528
Добро утро момичета.
Пожелавам ви хубаво настроение в този мрачен ден!
Сега да ви повдигна духа, не се притеснявайте за кг. като гледам само стройници сте тука и за да ви успокоя да ви кажа, че аз съм +10 кг. Crazy
Чувствам се адски неудобно като гледам, че другите са с максимум +6 кг.
Незнам много пълнея от бременностите с малкия качих 32 кг. сега вървя по-бавно, но и започнах от повече кг. ще я видим тая работа. Crazy
Хайде мили майчета приятен ден  Hug  bouquet

# 529
  • София
ГЕРИТО, нашата машина е на Мулинекс. Когато я купувахме беше най-новия модел - с пристваки за багети.

Васиту, нали знаеш, че е доказано, че мъжете са по-добрите кулинари от жените  hahaha Сега да не си помислите, че той готви в нас постоянно Simple Smile Понеже го прави рядко, му идват някои идеи и се справя наистина страхотно и наистина когато готви го прави мноооого добре.
Иначе дано намерите скоро нещо, което наистина ще ви "легне" на сърце  Peace

Аз съм плюс 7 кг вече.

# 530
Добро утро мимчета,темата с килограмите ми е вече болна, от вчера вкъщи има нов кантар  #2gunfire newsm61 smile3514  Искам да споделя съня си с вас. Сънувах, че отивам на лекар и лекарката установява, че ще си имаме момиченце, някой знае ли какво означава. Аз имам свое мнение относно съня, но искам да чуя и вас  newsm03
Пожелавам ви страхотен и усмихнат ден, въпреки времетоооо

# 531
delaida  Mr. Green за съняяяя....
Аз бях твърдо убедена,че ще е момче. И сънувах подобен сън и в съня си на ум си казах " Абе да бе, глупости!Момче е!" . Ами след... 2-3 седмици ми се сбъдна  Laughing .

# 532
Добро утро майсторки на козунака Laughing
Пафф ,ти си нашата гордост и стискам палци да сложиш бабчето си в малкия джоб Mr. Green Heart Eyes
Васи Ту ,аз живея в панел,има си и недостатъци, но си знаеш спалня 18 кв кухня,хол е т.н.За ново строителство трябва да го търсиш с човек ,който разбира от строеж,че не знаеш под замазката какво има Crazy
Ninche, и аз смятам,че е редно мъжете да готвят,чистят и занимават с децата, все пак е 21 век LaughingСамо, където вкъщи моя мъж като влезе в кухнята после получавам сърцебиене от гледката в кухнята  Laughing
За килограмите, ще се справим един ден Mr. Green
delaida, аз също сънувах син и то с името Георги и сега чакаме син ,който ще се казва Георги Laughing

# 533
Здравейте,
Аз не си падам особенно по козунаците,а и нямам нужното помещение да направя сауна  Grinning
Ще си взема готов,има богат избор.Макар че домашното си е домашно спор няма  Grinning Grinning Grinning
Килограмите ми са малеее +8/9 незнам как се натрупаха но са факт а не хапвам кой знае какво,но важното е да сме здрави а после ще сваляме   Grinning Grinning Grinning
Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 534
  • София
Здр. и от мен момичета. Не пиша редовно, но за сметка на това ВИ чета редовно.
За кг. съм +8кг., а като си помисля, че с предишната бременност качих само 9кг. Казват обаче, че с момиче повече се качва.
По въпроса със сънищата аз така с миналата бременност сънувах във втори месец, че си имам момченце на около две години и така и стана. Сега обаче още нищо не съм сънувала.

# 535
  • Асеновград
Здравейте и от мен, аз съм 4кг. отгоре, но доста ми се хапва и то сладичко.В крайна сметка всичко да е наред , после ще отслабваме.
Момичета аз съм се побъркала с моите сънища.
Снощи сънувам че със Слави Трифонов сме на кино и си изкарахме чудесно.
Почти всяка вечер сънувам някакви странни сънища.
Хубав ден от мен.

# 536
Незнам вече какво да мисля, първо сънувах, че имаме моченце на около 3 годишна възраст, още съвсем в началото, сега пък момиченце, не че има значение стига да е здраво, но пък съм страшно любопитна и нямам търпение другата седица да разбера най-накрая!!! Ааааа да ви се похваля най-накрая разбрах броенето на гестационните седмици, лунарните месеци, оказа се, че май месец влизам в 6-ия, а август в 9-ия и чакаме голямото събитие, дано да е преди терниа ми /08.09/, че нали ви казах тогава ми е РД.  Вие избрахте ли имена на бебоците си, ние с таткото от можеби 7-8 години сме единодушни с името, ако е момче ще е Александър, ако е момиче Александра или Алекса, още водя борба с тати, много чуждо му звучало, но като съдим пък по моето име Делаида, незнам, защо му звучи чуждо  newsm78

# 537
  • София
Привет и от мен мили мамита:-))

Вчера бях на ФМ при д-р Марков и доста се посмяхме, беба е супер, доста е пораснала, вече е 300 гр. дете с всички необходими органи и даже имам и снимка на личицето, което определено е с ясно изразени черти. Най-уникалното в цялата история е, че това дете дори в утробата ми е копие на таткото, не съм си представяла, че такова нещо може да се види едва в 5-ия месец. Е страхотен му е апарата на Марков. Самият той е страхотно слънчев човек, много приятен и доста внимателен....
Koketka както и при теб, така и при мен намира няяяяякаква евентуална резистентност в маточните тръби, което ЕВЕНТУАЛНО би могло да доведе до повишаване на кръвното. Без илизшни негативни емоции днес ще си купя апарат за кръвното и ше си го следя редовно при все, че аз съм с много ниски показатели. Но това въобще не ме безпокои. Най-веселата чат беше, когато зададох въпроса"ОК вдигам кръвно и как процедирам?" А той ми вика:"Ми отиваш в Майчин Дом" Е нееее аз му викам: "Абсурд там няма да стъпя повече, неее моля ви се.."Той се хили и ми вика:Няма страшно ако се следиш вярвам, че няма да има никакъв проблем до края на бременността.
Дианче, сигурна съм, че детето ми ще е дивак, няма как, наистина след всичко, което й сервирах на милинката, а днес съм й приготвила и СТОМАТОЛОГ! Хахахах....но няма как, трябва да се поддържаме и грам няма да се даваме я!

Аз пак съм тотално изнервена от имотния ми проблем, то вместо да ти носи радост да си избираш дом, само нервииии. И на вас ще помрънкам малко, но наистина не издържам. Какво е това ново строителство какво е това чудо Tired, аз спалня 9 кв.м. не мога да си представя,  да не ви казвам,че съм виждала и по 6 кв. м.  #Crazy . Както си пея в последно време нещата отиват на па-па-па-панелка  Party .
ВасиТу и аз имам имотни неволи, но те далеч по-сложни от твоите, но искам да ти кажа мила да гледаш много ведро на живота, накрая всичко ще се нареди, сигурна съм. Аз още не зная къде ще си гледам живот и здраве детето и къде съответно да правя ремонт, в апартамента ли в къщата ли, родителите ми ме мотаят с имота, въобще вместо да си подигуря спокойствие аз се тормозя и то от най-близките ми, но и с това ще се справим....Усмивки от мен.....

# 538
Мацки, аз бях сега при моя доктор. Нали утре съм на ФМ и ми се искаше и той да ме погледне преди това, та ако има нещо, на което специално трябва да обърна внимание утре - да съм подготвена. И така.. Успях да се нашашкам и аз за нещо. Докторът каза, че главичката на бебенцето е малко голяма, т.е. издължена. Така терминът ми се измества с 2 дни по-рано. Терминът не ме вълнува толкова, просто малко се попритесних, че специално го отбелязва. И даже каза: "бебенцето се развива нормално, здраво и т.н., но с една малка особеност"... Тази думичка последната ме притесни. Разбира се, според доктора, няма за какво.
В интерес на истината таткото е с голяма глава, моята също не е малка, но не е ли раничко в 5-ти месец да се види, че и бебето е с голяма глава...

Е оплаках ви се.. До утре ще си се попритеснявам.. Дано да е само до утре де..

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 539
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей, изписали сте света!Аз вчера нямах време да ви посетя.СТОЙЧЕ то за калпазаните,като мен хората са измислили пекарни.Много хубави неща стават във тях,без да им слугуваш.Ние си имаме Аляска и сме много доволни.Не е нужно топла стая и прочие за ароматен козунак.Аз утре съм на ФМ при Балева и нямам търпение.ГАЛЧЕ и на мен много ми хареса р-тата на Елексир за козунака и трябва да я пробвам ама да видим кога.Принципно съм чувала,че при козунака и баклавата е хубаво да бъдат два вида мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт