Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
-
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
-
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
Препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност варират, но обикновено се препоръчва увеличение между 12,5 и 18 кг според местните стандарти. Важно е да се консултирате с лекар за индивидуалния случай, като се вземат предвид изходните килограми и текущата седмица от бременността.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са някои предпочитания за храна по време на бременност?
Все пак и аз бях доста настоятелна, да е другата или по-другата седмица, защото тогава ще съм в подходящата /най-накрая
/ седмица за прегледа ...и така. Записаха ми. Доста прочетох в нета, била един от най-добрите специалисти по фетална ехокардиография. В кабинета и в Красно село прегледа за ФЕ е 50 лв, а за ФМ 100 лв. 
Честито на рожденничките, на мамите, минали успешно прегледи и научили пола, за сватбата.....За козунаците, аз се бях навила да правя, но вчера като се връщах от зъболекар, видях една фурна тъкмо получаваха козунаци( току-що изпечени) трябва да ви кажа, че беше много хубав, въпреки, че малко беше попрепечен отгоре, та реших вместо да рискува, да купя от там, петък ще имат пресни, та месенето остава за догодина живот и здраве. Ще наблегна на яйцата и с бабата на мъжо ще правим кифлички
И ние уикенда видяхме репортаж с това мило детенце и веднага он-лайн направихме превод. Сега пак пуснах смс. Дано повече хора се отзоват !

и все още нямаме надявам се скоро да решим.
-вървим си точно по график,всичко е както трябва,а вече си имаме и запис на 4Д(на прегледите обикновено таткото се забавлява,аз аз
) .Лелее,как прилича само на сомалийче миличкото!Много мило ми става като си го гледам
Само дето много го мързунти