Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли самостоятелно заето лице да получи обезщетение за майчинство?
-
Как може да се управлява фирма, за да се получи майчинство?
-
Какви са препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност?
Препоръчителните стандарти за увеличаване на теглото по време на бременност варират, но обикновено се препоръчва увеличение между 12,5 и 18 кг според местните стандарти. Важно е да се консултирате с лекар за индивидуалния случай, като се вземат предвид изходните килограми и текущата седмица от бременността.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са някои предпочитания за храна по време на бременност?
Благодаря на всички, който коментирате ФМ! Аз лично ще съм при Марков на 27-ми и нямам търпение да видим малкото човече и да ни кажат дали всичко е наред и пола, разбира се!
Като почна да го усещам и като си сложа ръката и спира, после като я махна пак почва! Милото, същата работа като твоето, много са послушни!
Тара ми прати някаква табличка, с която можело да се определят много неща. На мен ми беше любопитно някоя от Вас да сподели 20г.с. какво са и казали на прегледа, понеже миналата седмица в четвъртък бях на ЖК и те нали му записват мерките и Д-ра каза на акушерката главичка - 4.1 и така. На твоето колко са казали, може да не е чак толкова голяма разликата! Хубав ден! Май трябваше да пиша на още някой, но забравих на кой!
Силно се надявам да се размина само с лежането, че при мисълта за болница тръпки ме побиват
-е-е докато не я свърших тази работа не мирясах.После отново сън.Ще докладвам,като се върна от ФМ. 
,дават ми само иберогаст,ама не етолкова ефикасно
,та ще видим как ще продължи за напред.