Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 736
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, момичета!  HugБлагодаря на всички, който коментирате ФМ! Аз лично ще съм при Марков на 27-ми и нямам търпение да видим малкото човече и да ни кажат дали всичко е наред и пола, разбира се!
Галче, моето бебе прави същото!  JoyКато почна да го усещам и като си сложа ръката и спира, после като я махна пак почва! Милото, същата работа като твоето, много са послушни! Simple Smile
Леа, аз онзи ден попитах точно за размера на главичката 20-та седмица. newsm78 Тара ми прати някаква табличка, с която можело да се определят много неща. На мен ми беше любопитно някоя от Вас да сподели 20г.с. какво са и казали на прегледа, понеже миналата седмица в четвъртък бях на ЖК и те нали му записват мерките и Д-ра каза на акушерката главичка - 4.1 и така. На твоето колко са казали, може да не е чак толкова голяма разликата! Хубав ден! Май трябваше да пиша на още някой, но забравих на кой!

# 616
Привет и от мен, мами!
Толкова хубави новини от последните странички - честито на всички узнали пола на бебенцата   Hug

Аз от вчера съм поставена на креватен режим и днес официално се присъединявам към лежащата група  Sad Силно се надявам да се размина само с лежането, че при мисълта за болница тръпки ме побиват  Rolling Eyes

# 617
Кокетка,   Hug Hug Hug Приеми го като заслужена почивка, за каквато все не ти оставаше време. Сигурна съм , че оправна мама като теб ще се справи с какъвто и да е проблем... Нали знаеш: съдбата обича да се закача с по-силните...

# 618
  • Sofia
Привет и от мен, мами!
Толкова хубави новини от последните странички - честито на всички узнали пола на бебенцата   Hug

Аз от вчера съм поставена на креватен режим и днес официално се присъединявам към лежащата група  Sad Силно се надявам да се размина само с лежането, че при мисълта за болница тръпки ме побиват  Rolling Eyes

Надявям се да не е сериозно, но пък е хубаво да се възползваш и да си починеш заслужено  Hug

# 619
mmagi,angel_sin много са хубавки но за хора които са свободни,забавлявайте се и зареди нас  Hug Hug Hug
 lina_bebe честита ти розова панделка  Hug Hug Hug

# 620
jaded  Hug
Fely, и аз силно се надявам да не е нищо сериозно. Снощи в спешното констатираха само контракции и понеже с шийката и канала всичко беше ОК, док ме остави вкъщи. Обаче заради високите доплерови индекси на едната маточна артерия ме прати да си направя изследване за вродени тромбофилии, понеже това било едно от заболяванията, които водят до стеснявания в артериите. Сутринта ходих да дам кръв в Майчин дом и сега ще чакам в началото на май да излязат резултатите, а дотогава съм си вкъщи на легло  Confused
И в тази връзка искам да попитам лежащите мами дали е позволено освен лежане и от време на време да посядам на леглото, че снощи бях толкова ошашавена от цялата ситуация и забравих да попитам Rolling Eyes

# 621
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте от слънчева и ветровита Варна!Да започвам подред-Кокетка щом са ти казали активна почивка трябва да слушкаш,честити розови гащи на ЛИНА,ГАЛЧЕ нещо не мога да свикна с аватара ти ама много ми липсват двете усмихнати личица.Момичета аз днес съм на ФМ-стискайте ми палци,че нещо взех да си въобразявам разни неща.РЕНКА поздравления за момата.Сутринта във 5ч. ,като се ококорих и като си въобразих,че ще  Sick-е-е докато не я свърших тази работа не мирясах.После отново сън.Ще докладвам,като се върна от ФМ.

# 622
Lina_Bebe, аз съм с операция на кръста заради дискова херния. Оперираха ме като ученичка, бях на 16 години. Не знам дали е заради това, че са минали толкова много години или заради нещо друго, но за сега /да чукна на дърво/ нямам силни болки в областта на кръста.
Кокетка, дано всичко бъде наред  Hug

# 623
Кокетка, ето сега е времето да си почиваш и хората около теб да те глезят повечко!!!!
lina_bebe честито за бъдещата принцеса  Grinning
Галче, нашият бебешок пък когато поставя ръката на таткото върху коремчето спира да мърда, а иначе който и да постави ръка винаги го усеща ????
Искам да ви питам за идейки по повод боядисването на яйцата ??? Аз вече се сдобих с две кори яйца, боя и всичко необходимо, само че искам тази година да  енещо по различно, а не с тези памуци и обикновенните яйца. Отделно искам да направя едно яйце за бъдещия татко, обаче нищо не ми идва на ум, пък и в нета няма много идей, свързани с това, ПОМАГАЙТЕееее smile3514 easter

# 624
Мила Кокетка, сигурна съм, че всичко ще бъде наред, полежи си и намали темпото  Hug Само спокойно. Hug

# 625
Здравейте момичета!!Слънцето се подаде из облаците, малко да се се усмихнем и ние!!
Не съм писала скоро ,но следя редовно!!Аз да ви питам всички ли сте тука със здрав стомах?Аз съм с хроничен гастрит и пролет и есен си правя курс с хапчета,ама сега няма как,а от миналата седмица положението не се трае  Tired ,дават ми само иберогаст,ама не етолкова ефикасно  Whistling ,та ще видим как ще продължи за напред.
Аз още незнам пола на бебечето,ама доктора закатна че ще е момче!Имахме няколко имена за момиче ама за момче пада едно обсъждане... argue argue argue
А като казхме, че няма да е на никой от родата и свекърва ми увеси нос!!  ooooh!
Само да е живо и здраво,всичко ще се нареди!
Искам да благодраря на една мама от форума МираМира ,която ми отстъпи часа си за ФМ на 29,04 при Димитрова!!
Хубав ден на всички и много положителна емаоция!!  dance

# 626
Здравейте момичета! Как сте, ритат ли бебоците?
Аз не мога да си вдигна главата от ремонта в къщи, голяма лудница настана, добре, че утре свършва Rolling Eyes

Честито на всички, които са имали повод за празнуване! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet

Дано успея тези дни да изчета какво сте писали  Hug
Хубав ден и много усмивки на всички!

# 627
Момичета, моля стиснете по едни палчета. Следмъничко отивам на ФМ. Може и чак утре да успея да ви пиша за резултатите. От вчера съм нещо на тръни, дано всичко да е наред. С вашата подкрепа съм сигурна, че ще е така.

Кокетка, успях да мерна поста ти. Ти сериозно темпо беше наложила Simple Smile Сега си почини хубаво и всичко ще бъде наред!!! Възползвай се от всяка минутка и се отдай на голямо глезене Simple Smile

# 628
Кокетка,почини си млако сега ти се е паднало,няма да се притесняваш за нищо  Hug Hug Hug

# 629
Момичета, моля стиснете по едни палчета. Следмъничко отивам на ФМ. Може и чак утре да успея да ви пиша за резултатите. От вчера съм нещо на тръни, дано всичко да е наред. С вашата подкрепа съм сигурна, че ще е така.

Кокетка, успях да мерна поста ти. Ти сериозно темпо беше наложила Simple Smile Сега си почини хубаво и всичко ще бъде наред!!! Възползвай се от всяка минутка и се отдай на голямо глезене Simple Smile
Lea83 сигурна съм всичко ще е наред  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт