Отговори
# 300
Добро утро
Честит празник на всички,който имат повод
Взимам си и аз кафенце и от компанията на Gatofilia,че ми е слабост

# 301
Ау момичета, кви са тез хубавци бееее Crazy ooooh!, да не ви изтипосам моичкия че ще изпопадате Heart Eyes
Много ме развеселявате с тези кафенца и мъжленца Joy
Пък и моят ме зарадва снощи Blush, та сега съм на кеф,че работата покрай двете деца се беше закучила!
Бях забравила колко е хубаво, че година време беше минало hahaha

И на този хубав празник и ние да се включим с Честит Празник на Всички които празнуват!
Да сте живи и здрави
  bouquet  bouquet  bouquet
Днес и при нас имаме много празнуващи, двете прабаби и свеки и една камара приятелки и приятели Heart Eyes
Мария, дано всичко да е наред с момченцето ти и да споделиш добри новинки Praynig
Продалжаваме да се молим за Иванчо на Миленка Praynig
Хриспито, да се разпише,че вчера я зърнах да наднича от балкона, а и Мимозка се губи отново Naughty
Момичетата, дето се губаят и не съм ги споменала, да не се сърдят,ами да вземат да драснат някой ред Naughty, а и Мартина 13, да мине на  отчет за нашето борбено талисманче Naughty
Гатофилия и края на нашето кърмене се вижда от бая време насам, но аз не й давам на кърмата ми да се загуби съсвем, ако поне по 100 мл за деня имам да изцедя й ги давам и ще е така докато съвсем спре да капе Peace
Последно моята мома яде 60мл кърма в 4.00 и 40 Ам и следващото ядене към 8.00 само 50 мл (АМ+ Кърма, това общо и не иска да яде повече и сега заспа ooooh!) и това мляко го неще,ама ще се мъчим,няма как и както е тръгнало май ще се захранваме от 4 месец, колкото и да не исках Tired
Хайде стига толкова от нас, спирам до тук, за да продължи след мен, някой друг Joy
Пожелавам ви прекрсен ден сладуранки Hug  bouquet

# 302
Здравейте и от нас.
Да почерпим за празника ни - първия голям празник на малкия ЯВОР!

пийте и едно за наше здраве

Ставам, че нещо буйстваме....

# 303
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, КАКТО И ВЧЕРА!ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!

За завиването - завивам с тънка пелена
За БЦЖ - нищо не съм забелязала още!
Ние вчера с татито ни си направихме един басейн - за първи път ми беше да плувам от доста време и беше голям кеф. И в джакузито се топнах и в парната баня, та сега съм нов човек. Бебо го оставихме у свекито да го гледа за 2 часа и аз после се прибрах, а милото остана още да се цамбури hahaha След това бяхме като изцедени, но иначе голям кеф. Сега сме се захванали и двамата да отслабваме, та да видим докъде ще я докараме. Стискайте палци!  Peace
Свекърва ми е именичка днес та ще ходим на гости и ще се съберем в тях всички - и нашите Grinning Мислим и разходка по главната да си направим, дано е хубаво времето!
Хубав ден майчета и бебковци!

# 304
Здравейте момичета..исках да ви почерпя, дъщеря ми е Цвета, но...обадиха ми се, че брат ми е направил инсулт, в критично състояние е...помолете се и за него..

# 305
  • Полски Тръмбеш
ГАЛИКИ, МИЛА ВСИЧКИ СМЕ С ВАС  Hug  Praynig Praynig Praynig ДАНО БЪРЗО ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА  Praynig Praynig Praynig

# 306
Galiki Praynig Praynig Praynig, дано да се стабилизира брат ти миличка Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Да ти е живо и здраво детенцето Hug  bouquet

# 307
 GalikiPraynig Praynig Praynig Дано бързо да се оправи!
Честита ти именичка, много здраве и късмет!  bouquet

# 308
Здравейте момичета.
Айде и от мен един мъж, голям мой любимец
И да сложа закуска дето така ми се едояла, чеееееее........

Честит имен ден на всички празнуващи!!!  

Галики, дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

Момичета, благодаря за стиснатите палчета. Оказа се, че не е нещо сериозно. Каза док, че били "натрапливи действия вследствие на превъзбуда". Забрани кафяв шоколад и минимум ТВ и компютър, заспиване вечер най-късно в 22.00ч. Изписа ни и на двамата хомеопатични хапчета Нервохил. Освен това, че е превъзбуден след раждането на беб, и ние сме наляли масло в огъня със Зелената енергия дето вече втора опаковка пие. Оказа се, че не е подходяща за него и сме го попредозирали и съответно преенергизирали. Та я спираме и нея и остава само Коластрата и витамините за апетит. Като си тръгнахме спряхме на Хепи да хапнем и ни направи луди просто. Идеше ми  #2gunfire #Cussing out  А докторката каза, че това му поведение е вследствие на нашето такова към него. Та така....
По темичките:
Завиването - рядко му мятам една поларенка пеленка когато е буден, и то ако видя, че са му ледени ръцете.
БЦЖ - имаме едно петънце, като бемка е. Док каза, че това е реакцията. Чудихме се дали е това, защото с баткото не се показа, та му правихме манту.

Аз да помоля пак да ми кажете как правите течен шоколад от АМ? Praynig

# 309
Добро утро мацки.
Честито на всички празнуващи.
Честито и на месечинковците ни,да са живи и здрави.
Galiki,бързо възстановяване Praynig Praynig Praynig
Мария ,много се радвам за баткото ви.

# 310
Абе защо като си цъкна на лентичката с килата все ми отваря главната на бг-мама??? newsm78

# 311
Galiki  Hug  Hug  Hug И от тази гадост има оправия, мила! Моля се на Господ брат ти да се възстанови бързо! Много сила и позитивна енергия ти пращам в подкрепа! Да са ти живи и здрави дечицата, че и двамата са ти именници днес!  Hug  Hug  Hug
Амидалка дали няма да прати вест днес? Много ми се иска да прочета нещо хубаво свързано с Иван  Praynig
Пък да ви кажа НЕ ЩА ДА ЧУЯ ЗА чурки и техните производни! На големия ми син е отекла, червена, залепена, със секрети ... боли, сърби, не дава да се пипа ooooh! Да помоля другите мъжки мами да споделят опит, ако им се е случвало? Подозирам гъбички, но знам ли ... Утре на уролог или кожен сигурно.
Лори, свършиха ми лекарствата и сега сме останали без салам вкъщи  Joy
И на мен ми е приятно с вас  Hug което и си личи от хилядите ми постове и постоянно присъствие  Laughing
Мария  Hug

Хайде да са живи и здрави именниците и дълги години в радост да си носят имената! Весел празнил на всички!

# 312
  • София
Здравейте мамчета бързам да почерпя за имения ден и за рождения ден на нашия татко който беше вчера . и малко кафенце с малко алкохол

# 313
Привет, привет!

Днеска много почерпки, много нещо, ама и аз трябва да се отчета подобаващо ми се струва, че нали съм Лилия!

Честито на Детелинката, Хепи мама, Яворчо на Ятзе, Диамантчето, Цветка, Вени, Кали, Росенчо и каката на Галики, Елица на мама Еленка и естествено на адашката на мама Никито!!!

Ако съм изпуснала някой, моля да бъда извинена!

Галики, стискам палци за братчето ти!

И накрая, но не на последно място новините от Амидалка:

Въпреки огромното ми желание да кажа оптимистични новини, ние лепнахме още някаква инфекция и сега дрискаме здраво. Фонтанелката ни пак се надигна...лекарите нищо не казват, искам да се махнем оттук, но не знам къде да ходим. Някой ако знае добър специалист детски невролог много моля да ми даде координати!

За съжаление в случая аз не мога да съм полезна, така че очаквам вие да се включите!

# 314
  • Полски Тръмбеш
Ох, милото дете  Hug сърцето ми се къса за него  Cry 
 МОЛЯ ТИ СЕ БОГОРОДИЦЕ ПОМОГНИ ИМ ДА ПРЕМИНАТ ПРЕЗ ТОВА ИЗПИТАНИЕ И ИВАН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ  newsm17 newsm17 newsm17
Пиша я  и си я казвам молитвата да да е по- силна! и изпращам цялата си положителна енергия към тях  дано по-скоро се оправят нещата  Praynig Praynig Praynig
Аз за специалист не мога да помогна, защото познавам единствено доцент Габровски от Пирогов, но той е ниврохирург  Rolling Eyes  Ооохх  моля ви пишете й да си грабва детето и да се маха от тази мизерия и да отива в София там са мн мн по-добри. Моля ви пишите й- нямам й номера иначе аз лично бих й се обадила... мн ми е мъчно за тях и мн ме е страх... Ако трябва да потърси Габровски/ той е 1 от най-добрите в БГ- знам го защото на вр от вс специалисти мнението беше за него/, а той вече ще ги прати при негов колега... за тях, който ще е подходящ. или ми пратете номера й на лични  Hug

Общи условия

Активация на акаунт