Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 49 831
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Намерих упражненията на Клаудия и така като гледам ще ми свършат чудесна работа, защото основно искам да работя по крака и дупе. От днес започвам макар, че ме мързи малкооооо.Направо им се възхищавам на жените, които деца гледат, работят, мъже гледат и не се отказват и тренират. Simple Smile

# 721
  • София
look_at_me, велото се кара на най-ниската степен с възможно най-висока скорост. Аз най-бързо темпо съм докарвала 35 км/час. По-важен е обаче пулсът, смята се, че нах 130 удара в минута се води кардио тренировка при която се горят мазнините. Оптималното време за въртене е 40 минути на ден, 3-4 пъти седмично. Ако тренировката ти е интервална са достатъчни и 20 минути  Peace

# 722
Аз 60 км в час,но на спининг байк Laughing
Разбира се за момент Wink

# 723
Аз карам интервално по около 40 минути на ден със скорост 45-49 км на 4-та степен. Wink

# 724
  • София
Иха....  Shocked
Браво, момичета!

H0uSse_Baby, защо чак на 4 степен? Мускули ли искаш да направиш?

# 725
Иха....  Shocked
Браво, момичета!

Друго исках да я питам..как интервално ,а само на 4 степен.Или не съм разбрала Simple Smile

# 726
а какво значи интервално Embarassed мойто вело вече 4 година събира прах, добре, че мъжо го кара от време на време

# 727
Иха....  Shocked
Браво, момичета!

Друго исках да я питам..как интервално ,а само на 4 степен.Или не съм разбрала Simple Smile
Да де, исках да кажа до 4-та. Laughing Не, че и до 8-ма не мога, но наистина не искам да направя мускули. Но 1-2 пъти в седмицата включвам до 8-ма степен. Вир вода ставам. Whistling

look_at_me,
интервално каране на велоаргометъра означава каране с различно темпо и различно натоварване.

# 728
Здравейте момичета  Hug
Смених компютъра и уж пратих всичко в един хард, но упражненията ми ги няма  Sad
Напоследък правех само Джилиан -проблемните зони и корема на Джаки.Имам молба, ако някой има възможност да ги качи в ДОХ, защото само от там мога да тегля  Praynig
Благодаря предварително!

Току що инсталирах кирилица, за да мога да ви пиша  Simple Smile Страхотни сте   bouquet

# 729
  • Sofia
tqna ,пробвай от тук да си изтеглиш тренировки на Джилиан:
http://www.ulozto.net/soubory/axxis61/video/jillian-michael/
Ето и на Джаки:
http://www.ulozto.net/soubory/axxis61/video/jackie-warner/

# 730
Margi, много благодаря   bouquet Изтеглих, но не мога да го отворя.Не знам защо  newsm78 Мъча се още  Laughing

# 731
Здравейте, аз не успях да ги изтегля, може ли някой да ги качи в докса.Благодаря

# 732
Да споделя ,че вчера правих упражненията на Клаудия Шифър и съм доволна. Днес имам малко мускулна треска и когато отмине ще пробвам и тези на Джилиан. За подсилване на ефекта вчера си увих бедрата, корема и дупето с фолио ( изглеждах смешно) Flushed, но се поизпотих повече от обкновено. Има ли някой друг, който е правил така? Да сподели има ли ефект.                           
Благодаря Simple Smile

# 733
# 734
Здравейте, след дълго отлагане след раждане, се реших да започна и аз тренировки в къщи. За сега съм се спряла на Slim 6 и каланетика. Искам да ви питам , дали знаете каква точно програмата на  Slim 6 . т.е. Колко пъти в седмица се прави ? и дали една седмица се прави първа част, следваща седмица другата част и така нататък ? И дали съм се спряла на точната програма за тренировки / Трябва да отслабна 15 кг  ooooh!
Благодаря ви предварително и успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт