Пролетно-Великденска декупажна тема_42

• 38 563
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте диви самодиви ,в този дъждовен ден имам чудесно настроение защото се заредих с красотите които сте показали!
Свраче за теб нямам думи - и качество и количество,страхотно!
Антомче чудни веслеи украски за базара и тъй като ги видях и на цживо съм очарована!
Вал ти си майсторка на студения порцелан,прекрасно !
Крис чудесна бутилка,а чинията с бебока е страхотна.Бутилката делвичка много свежа ,красива1
Рали тази морска бутилка - прелестна е !
Ками и твоята морска бутилка е неповторима и очарователна.
Тини а твоите неща са прекрасни,комплектите сякаш не са пипани с ръка а са излезли от вълшебна пръчица.Много нежни и финни ,а за пукнатините - всепризната майсторка си!
Желая Ви хубава и усмихната празнична седмица!

# 91
  • Добрич
tini7, поздравления   bouquet Много са красиви всички вазички и подноси, а в сърцето с ягодките ми останаха очите.  Simple Smile

KaMu, морската бутилка е уникалана, сякаш си на дъното на морето   bouquet

Радвам се, че срещата в Пловдив е била вълнуваща и ползотворна за всички присъстващи. Ние другите присъствахме духом  Wink

# 92
Здравейте ,кокиченца.
КАКВИ СА ТЕЗИ КРАСОТИ ,КОИТО СТЕ СЪТВОРИЛИ.ДЪХА МИ СПРЯ.
Няма ли да покажете снимки,на срещата .Ние които не бяхме там,чакаме с нетърпение,макар ,че не е същото като да си там.
Видях на живо,красотите на Благотворителния базар в Бургас.Нямам думи,каква красота,как им се радваха хората,какъв народ ,ами те направо грабеха....за мен беше истинско щастие,всичко на живо изглежда като приказка.

# 93
  • в сърцата на любимите ми хора
Честит имен ден на патерица на всички красиви цветя! Да сте ми живи и здрави и много обичани  newsm51. Благородно завиждам на всички, които бяха на срещата в Пловдив. Много ми се искаше да се запозная с прекрасните и талантливи момичета, но за съжаление имам огромни здравословни проблеми със съпруга ми и ми беше невъзможно да дойда. Добре, че ви има и вас, и всичките красиви неща, които показвате - нямате представа как ме зареждате с позитивност и сили да продължа напред. Надявам се скоро и аз да мога най-после да покажа нещо и от мен. Продължавайте да създавате приказки!

# 94
  • София
росирос, явно си изпуснала този пост-нищо чудно с толкова поздрави и цветя  Grinning а аз чакам още снимки разбира се- то на нас които не бяхме какво ни остава тайничко да завиждаме и гледайки ги да им се радваме и надяваме следващия път да можеме да сме сред тях   Hug
Хайде и аз да се разпиша Mr. Green
Страхотна среща, готини мацки и прекрасни творения. Страхотно си изкарахме.
Момичета радвам се че се запознахме Hug
Малко снимки https://picasaweb.google.com/105235600302284978280/16042011?auth … 96284917315993666
Отивам да спя, че утре ме чака базар Simple Smile

# 95
KaMu-благодаря ти миличка,наистина съм пропуснала.сега вече ги видях красотичките. Hug

# 96
  • пловдив
Ще ми се и аз да ви покажа снимчици, но си нямам фото  Cry наистина се надявам следващата среща да е още по многобройна. Много е зареждащо! Много пъти съм питала в темичката дадено нещо и все се е намирал някой да ми отговори. Обикновенно го прави много подробно, но... случвало ми се е да си задам въпроса неправилно  и след като видя колко време и търпение е отделило момичето да ми отговори, ми става съвестно пак да попитам  Embarassed .... това му е хубавото на тези срещички, че още като започне някой да ти обяснява и ти присветва разликата и можеш да спреш и пак да попиташ. Освен това на тези срещи разбираш, че нещо което си помислил, че е направено по даден начин и не си питал, след въпрос от друг се оказва много интересно хрумване за което и през ум не ти е минало... Изобщо на мен винаги ми е много интересно  Laughing а като се окаже, че и момите освен засмени и напети, са и с хумор надарени.... купона в кърпа си е вързан  Joy Молбата ми е само да тренирате повечко пиенето, че да не съм самотния алкохолик на масата  Wink
и като казах, че се почувствах заредена с нова енергия, още на другия ден спретнах една захарничка/вазичка,моливниче... каквото си харесат/ и магнитче за хладилник /не е лакирано, но така шанса на снимката да го видите е по голям  Mr. Green /
http://www.snimka.bg/?album;aid=561886

# 97
Мили момичета, опитвам се да направя нещичко от едни дискове, но не ми идва никаква идея как да "прикрия" дупката в средата. Някъде срещнах обяснение, но не мога да го открия. Моля за помощ

# 98
Мамси аз прикривам дупката като залепям парченце от белите лепенки - като тиксо но не прозрачни и отгоре минавам с бяла боя

Антомче добре ти е подействала срещата ,захарничката и магнитчето са супер.И на мен ми подейства - вчера спретнах 3 дъски но са лакирани и съхнат.

# 99
ДОБРО УТРО ВИХРОГОНКИ,да се разпиша и аз докато дойде шофьора да ме вземе.
ТЕМЕНУЖКИТЕ,МАКОВЕТЕ всичко е прекрасно
МАМСИ ,не се предавай душо всичко ще се нареди
..."И когато гръмне,гърма небесен,
да няма страх в сърцата,че уплашили я се,вече е страхлив..."
оБИЧАМ ТЕ
хУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ

# 100
Добро утро и от мен, дами. Набързо да се похваля, че най-после се снабдих с лак и тези дни ще мажа яко, а после ще показвам. Да ви е слънчев и усмихнат денят.  Two Hearts

# 101
Tini- много хубави комплекти с цветя си спретнала,а пукнатините са супер.Само да те питам от какъв материал са вазичките?А чинията с ягодките е много сладка като истински са,и комплекта с теменужките е много изпипан и красив.
Аntom- много добре ти действат срещите и те зареждат с енергия и фантазия за творене.Много сладки теменужки.
Ками-чудесна морска бутилка.
И аз спретнах една бутилка днес но утре ако мога ще пусна снимки.
Айде лека вечер.

# 102
  • Costa Rica
Цоп в темата и се връщам да гледам красоти.

# 103
  • Бургас
...Само да те питам от какъв материал са вазичките?...
Водят ги керамични фигурки, но според мен гипса преобладава.  Sick Преди всеки базар правим по-голяма поръчка  за дечицата от помощното училище в Бурас - рисуват фигурки , та и аз се нареждам с поръчка за вазички и кутийки. Тези ги правят в Трявна, но предполагам че и на други места има подобни

# 104
  bouquetздравейте,мили момичета.Показвам ви,една част от нещата които правих за благотворителния базар в Бургас.Снимах много набързо и накрая за капак,ми падна батерията на апарата и  успях да снимам само някой нещица,за да ви ги покажа.едва ли има по лош фотограф от мен Embarassed
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/velikden.586683
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/velikden.586683.23127489
http://dunversa4e.snimka.bg/arts/velikden.586683.23127485
Сега правя един комплект за сватба...голям зор и труд ми е и като е готов ще го покажа.Хубав ден на всички.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт