Трима братя, три сестри......

• 81 907
  • 749
  •   2
Отговори
# 90
Съгласна съм за Леандро, много е забавен. Колкото до Сарита и Франко, искам вече да започва и тяхната история.

Някой помни ли дали Динора не беше в някое от съседните имения на това на братята и защо Норма и Хуан се бяха разделили по едно време

# 91
  • София
Съгласна съм за Леандро, много е забавен. Колкото до Сарита и Франко, искам вече да започва и тяхната история.

Някой помни ли дали Динора не беше в някое от съседните имения на това на братята и защо Норма и Хуан се бяха разделили по едно време

Ама тяхната история почва чак към 60ти епизод някъде... Sad

# 92
  • Пловдив
Динора беше съседка на Хуан.Спомням си,че м/у Хуан и Норма,както и Оскар и Химена се появиха неразбирателства за паричното състояние.Живееха много на гъсто и нямаха средства.Отделно се сърдеха и заради тайната около Ливия.

# 93
  • Пловдив
Днес имах маратон с 4 епизода Mr. Green
Оскар е прекрасен.И как само му отива синьо Heart Eyes Има кофти зъби(не си падам по разстоянието м/у зъбите),но пак е чаровен,когато се усмихне Wink А сцената с Химена по време на рекламата си е култова.Още си спомням изненадата и възмущението на майка й,когато я видя за първи път по телевизията hahaha
А Оскар се прави,че уж играе игрички с Химена,за да я подлъже,но яко си е паднал вече.Малко преигра със сцената в ресторанта,ама нали беше като за пред нея Laughing
Норма вече бременна.Бързо се развива действието.Мисля,че го кръщаваха Давид.Забавното е,че мъничко момиченце го играеше Mr. Green
Пепита и тя се появи.Бяха големи дружки с Мартин и все изправяха косите на Габриела Grinning
Когато Хуан вдигна Норма,тя сякаш се изгуби в прегръдките му.Само 1,60 е висока.Те и останалите не са много снажни.Химена е 163,а Сара е 154см.Направи ми впечатление,че винаги е на токчета,но не очаквах да е толкова нисичка.Имат късмет,че и трите са слаби,иначе биха изглеждали трътлести с това телосложение.

# 94
  • Бургас / София
И аз го следя отново  Hug . Любимците ми са Химена и Оскар Simple Smile)

# 95
И аз го следя отново  Hug . Любимците ми са Химена и Оскар Simple Smile)

Напълно съм съгласна с теб. Моите любимци също са Оскар и Химена - обожавам ги.  txtloves newsm76 Two Hearts

Сериала е невероятен. С Удоволствие се наслаждавам отново на всеки един епизод ...  newsm44

Толкова се радвах за пореден път на любимите ми моменти с Оскар и Химена в пустинята, както и с рекламата на Индиан Савач и страстната им целувка. После сцените им при водопада в Санта Клара, супер романтичната им тайна сватба и моментите след това в дома на братята - страхотни са ...   Hands Clap ppp Flushed Heart Eyes Flushed

Норма и Хуан също са прекрасна двойка и имат изключителни моменти ...  Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes

Целият сериал е уникален ...  Hug

# 96
Аз обожавам Франко и Сарита. Направо са невероятни двамата.  Heart Eyes

# 97

Да те също са невероятна двойка - още малко и ще започне и тяхната история ...  Two Hearts

# 98

Да те също са невероятна двойка - още малко и ще започне и тяхната история ...  Two Hearts

И мен ме бройте от техния фен клуб. Peace

# 99
Понеже доста потребители споменаха сериала "Опасна любов", на който "Трима братя, три сестри" е римейк, реших да споделя малко информация, която може би ще е интересна на фенове на ТБТС. Сериалът "Опасна любов" (оригинално заглавие - "Las aguas mansas" - "Тихите води" е сниман през 1994 год. и беше излъчен в България преди повече от 10 години, аз го следях тогава и много пъти ми се е искало да си го припомня, сега това е възможно благодарение на един потребител в youtube, който е качил всички епизоди, само че с руски дублаж, ето линк към първи епизод:

http://www.youtube.com/watch?v=aAGIF6lbmZw

"Трима братя, три сестри" следва дословно оригинала (диалозите в някои сцени са абсолютно еднакви), но само до един момент, след това всичко е доста различно. Действието в "Опасна любов" започва през октомври 1949 год. и в първите епизоди многократно се коментират събитията в Колумбия по онова време - политически сътресения и безредици - София (която в ТБТС се казва Норма) е изнасилена в деня на убийството на влиятелен политик, което отклюбва вълна от насилие. В някои от горните коментари се споменаваше, че братята на Ливия реагират прекалено остро на връзката й с мъж - това може би идва от дословното следване на оригинала, а все пак действието в ТБТС се развива в наши дни, когато се предполага, че нравите не са чак толкова консервативни.
Както и да е, по въпроса за Сарита - в "Опасна любов" тя започва да подозира, че работниците не са случайни хора след като в един разговор Хуан не се сдържа и й казва, че е възможно покойният й баща да не е толкова почтен за колкото са го мислили и момичето, което те смятат за клеветница, може да е била права. След разговор с дон Мартин Сарита разбира, че Ливия наистина е имала връзка с баща й и започва да навързва фактите. След като сварва Хуан и сестра си София да се целуват, Сарита бърза да намери доказателства, опитва се да сподели с Химена опасенията си, но тя не й вярва. Сарита решава да намери вестника със съобщението за смъртта на Ливия, за да види пълното й име. В градската библиотека тя открива вестника и вижда, че фамилиите на Ливия и работниците са едни и същи, с което се убеждава, че те са нейни братя. Сарита бърза да се прибере вкъщи и да разкаже всичко на семейството си, колата на Бенито се поврежда, той излиза да я оправи и когато се връща, Сарита е мъртва - от вълнението получава сърдечен удар и не успява да разкрие тайната, това се случва в епизод 26:

http://www.youtube.com/watch?v=suwe84Oi8_g

Сарита няма роман с никой от работниците и се опитва да предупреди семейството си за тях, но безуспешно. Франко е отровен от жена си, която в "Опасна любов" се казва "Маруха" и от тримата братя и сестри остават по двама. В "Опасна любов" Росарио решава да бъде с Армандо и двамата заминават и не се появяват повече в сериала. След като Франко умира, братята му наследяват състоянието на жена му, детето на Хуан и София се ражда, но те не се виждат, както и Оскар и Химена, минават 2 години...втората част на сериала вече няма нищо общо с ТБТС - появяват се двама тайнствени брат и сестра - Дамян и Мелиса, които имат ключова рола и също крият тайна, но и попадат в плен на любовта - Дамян се влюбва в Рут, а Мелиса във Фернандо Ескандон, който за разлика от ТБТС, се превръща в положителен образ. Хуан е преследван от жена, която е влюбена в него и заплашва да се самоубие, но все пак е доста по-безопасна от психопатката Динора. Хуан и София и Оскар и Химена постепенно се сближават отново.Габриела се омъжва повторно за на пръв поглед изискан и почтен мъж на нейната възраст - Камило, който обаче се оказва престъпник, замесен в убийството на родителите на Хуан, Оскар, Фернандо и Ливия. Той се опитва да убие Габриела, но тя е спасена от Хуан и Оскар, а Хуан убива Камило при самозащита. Зетьовете на Габриела я спечелват на своя страна и накрая всички са щастливи...
Ще се радвам да отговоря на въпроси, свързани с филма, защото ми беше един от любимите - от днешна гледна точка изглежда малко "поовехтял" - все пак е сниман преди почти 20 години, но актьорските изпълнения, музиката, самата атмосфера на драматизъм са на много високо ниво , също е пресъздадена добре епохата, в която се развива действието, определено една от най-добрите теленовели, които съм гледал. Гледах с удоволствие и ТБТС, но като ги сравня, ТБТС ми идва малко захаросан - макар че за това допринася и българския превод на заглавието - 'Pasión De Gavilanes' се превежда буквално като "Страст на ястреби" и е далеч от "Трима братя, три сестри"..."Тихите води" също е доста по-различно от българския превод "Опасна любов", но това вече е друга тема.
Мисля, че някой вече спомена, че актьорът, който игра Оскар в "Опасна любов", в ТБТС е Армандо , освен това актьорът, който в "Опасна любов" играе Леандро, има второстепенна роля в ТБТС, но малко по-нататък.

# 100
Ох,сега има да разтягаат....

# 101
А помните ли това?

http://www.vbox7.com/play:613522c8

Част от екипа отново заедно. Peace

# 102
  • Бургас / София
А помните ли това?

Помним, много забавен сериал беше Simple Smile)

# 103
А помните ли това?

Разбира се, че го помня - Жената в огледалото и Трима братя, три сестри са едни от най-любимите ми сериали. Обожавам Паола и Гато - страхотна двойка ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts  Flushed  lovekiss

# 104
А помните ли това?

Разбира се, че го помня - Жената в огледалото и Трима братя, три сестри са едни от най-любимите ми сериали. Обожавам Паола и Гато - страхотна двойка ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts  Flushed  lovekiss

Да не ви давам напразни надежди...... НО наскоро четох в един сайт, че след "Трима братя, Три сестри" ще започне точно "Жената в огледалото" .

Общи условия

Активация на акаунт