Трима братя, три сестри......

• 81 895
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
И този сериал е много хубав Grinning също много различен от оригиналната версия Simple Smileне мога да определя кой от трите филма е най-хубав  Rolling Eyes

# 61
# 62
Аз като мъж не ме интересуват много сериалите,нали...Но в този сериал...бе не знам има нещо в него явно...Аз като тръгна да гледам нещо няма отказване. Grinning
Интересно ми е има ли ги някъде всички епизоди на едно,а не да чакам до другата Събота,защото 1рво пламъчето ще огасне,пък и честно казано не ми се чака.

Преди имаше един сайт,където ги имаше всички епизоди на излъчваните сериали,но го забравих...Ако можете да ми помогнете...просто да са с българско аудио.

А за епизодите...Ей тая Норма е много красиво момиче...Просто радва окото.После е Химена,и накрая Сара...поне аз така ги виждам нещата.  Grinning Момчетата няма да ги коментирам...всичките са пичове.

# 63
  • плевен
Засега само ще кажа че и аз започнах да го гледам от първия епизод Peace Ще го следя с интерес Simple Smile

# 64
Аз като мъж не ме интересуват много сериалите,нали...

Вярно е, мъжете рядко се заглеждате по сериали, но сам виждаш, че това не е поредната тегава сапунка. Peace Добре дошъл в темата и ще се радваме да пишеш по - често, за да виждаме и нещата както се казва от мъжка гледна точка. Wink

Преди имаше един сайт,където ги имаше всички епизоди на излъчваните сериали,но го забравих...Ако можете да ми помогнете...просто да са с българско аудио.

Някои от епизодите ги мернах във vbox. Thinking

# 65
  • Пловдив
И аз съм на мнение,че Норма е най-красива,но и Сара определено не изглежда зле.Просто в сериала има дадена визия Simple Smile

# 66
# 67
  • София
Преди не харесвах особено Хуан и Норма като двойка, а сега само те са ми в очите. Flutter Heart Eyes Heart Eyes

# 68
Аз пък Хуан не го харесвам - грубоват ми е тип Тарзан. Mr. Green Оскар също не ми харесва, но вижте Франко, аххх Франко Heart Eyes с тези сини очи. Flutter

# 69
И тримата са много готини ! И Оскар и Франко и Хуан - но моята слабост си е Оскар. Гато е толкова сладък, готин и чаровен - направо бонбонче ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts Heart Eyes

Сериала е невероятен и двойките са отлично подбрани. А за музиката и пейзажите да не говорим ...  Hug

Гледала съм го 2 пъти и сега го гледам отново със същия голям интерес ...  newsm44

# 70
На мен Оскар винаги ми е бил любимец Embarassed,и Химена също..мноого сладка двойка са. txtlovesПреди на 2-ро място за мен бяха СиФ,но сега ХиН ми харесват много повече.

А защо всъщност Росарио се омъжваше за Армандо? newsm78
Не мога да си спомня обаче кога Норма и Хуан се събират newsm78.Фактически след тях и другите последваха примера им,май.Ако знаете горе-долу бих се радвала да ми кажете. HugА тази старата пак се появява,значи..

# 71
  • Пловдив
Хуан как гледа Норма Mr. Green Но пък в същото време и Хуан,и Оскар си оставиха очите в Росарио Joy
Появи се Кинтина.Спомням си,че беше много миличка и сърцата Simple Smile

# 72
  #Crazy newsm78 Яааа,имало тема за "Трима братя,три сестри". Grinning Преди години го гледах и ми хареса,но не помня много от него/само героите и основната история/ и сега пак го мярнах по БТВ Лейди и се загледах.Прочетох  коментарите... Peace,любимата ми двойка и тогава и сега са Хуан и Норма.Марио Симаро и Дана Гарсия са едни от най-красивите латиноактьори.Според мен де! Wink Даже имат още един сериал ,в който пак са двойка! Heart Eyes В латиносериалите това  често се среща.
За самия Марио Симаро съм чела доста неща и на не едно място се споменава,че като актьор е доста проблемен-буен,непокорен ,а и твърде често недисциплиниран,което като цяло вреди на кариерата му.В личния му живот пък бракът му търпи фиаско заради ревността на бившата му съпруга-Наталия Страйгнард-също актриса и голяма красавица. Heart Eyes Joy

# 73
# 74
  • Пловдив
Аз малко разбъркано гледам сериите Mr. Green От първия уикенд имам 6,7 и 8 за разглеждане,а от този- 9,10,13,14 Laughing Гледам част от късните повторение или както направих днес-станах в 12 bowuu
Заради това даване по няколко серии,ми се струва,че действието се развива бързо.И определено ми харесва така Wink
Хуан,Оскар и Франко работят там поне 3 седмици,а пък са сложили само няколко тухли Mr. Green Работата им хич не спори,аз ако бях,по-бързо щях да я построя постройката.Спомням си,че тя дори рухваше по-нататък в сериите Joy

Общи условия

Активация на акаунт