Трима братя, три сестри......

• 81 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
И аз за Марио Симаро не съм чула хубави неща. В последните години всяка негова партньорка се оплаквала от него едната от тях е Корайма Торес ("Касандра") труден характер е и то много. Тръгвал си е по средата на снимки на сериали, канил е своя партньорка да репетират извън снимачната площадка, за да се зароди химията между тях, с което е предизвикал гнева на годеника на това девойче и какво ли още не е правил. Това отблъсква продуцентите да го канят в свои продукти. А с Наталия мисля, че отдавна се разведоха. Thinking

# 76
Някой знае ли кога франко се оженваше за дъртата богаташка??

# 77
Рано е още. Ще се ожени за нея след като падне стената на строежа. Оскар си признае че е влюбен в Химена и всички в къщата разберат кой са те.

А вие спомняте ли си че Габриела се жени за Фернандо. А някой помни ли Динора кога се появяваше и на кого позната или роднина беше че ми се губи.

Спомням си още че последните 10-15 епизода обикаляха някакво тресавище Динора и Хуан. И си спомням че Росарио и тя умря.

# 78
# 79
Някой знае ли кога франко се оженваше за дъртата богаташка??

Някъде към 50ти епизод след сватбата на Росарио и Армандо

# 80
И си спомням че Росарио и тя умря.
[/quote]

Аз мисля, че не тя умира, а Армандо, но не съм много сигурна забравила съм го вече, защото съм го гледала много отдавна

# 81
Любимците ми са Сара и Франко Hug
Така да го обичам тоя сериал,а не мога да го гледам Sad защото нямам btv lady
а и като го търся из нета е все разпокъсан...

# 82
  • Пловдив
В тази тема форумка качва всеки епизод  Wink Във вбокс-а също ги има всички епизоди,при това цели.Не е толкова трудно да се намерят.

# 83
В тази тема форумка качва всеки епизод  Wink Във вбокс-а също ги има всички епизоди,при това цели.Не е толкова трудно да се намерят.

ок,видях че са цели епизоди ,но НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ Simple Smile но пак ще ги гледам Simple Smile

# 84

ок,видях че са цели епизоди ,но НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ Simple Smile но пак ще ги гледам Simple Smile

Напротив във вбокс има абсолютно всички излъчени епизоди по БТВ Лейди с бг дублаж. Много лесно се откриват с търсачката там. Peace

# 85
# 86
А някой помни ли гаджето на Рут - Антонио. И той беше божествен също като Франко.
И още нещо се сетих. Норма забременява и ражда бебе от Хуан.  Heart Eyes

# 87
# 88
Рано е още. Ще се ожени за нея след като падне стената на строежа. Оскар си признае че е влюбен в Химена и всички в къщата разберат кой са те.

А вие спомняте ли си че Габриела се жени за Фернандо. А някой помни ли Динора кога се появяваше и на кого позната или роднина беше че ми се губи.

Спомням си още че последните 10-15 епизода обикаляха някакво тресавище Динора и Хуан. И си спомням че Росарио и тя умря.

Мерси. Не помня как се появи Динора, но в тресавището беше и Габриела, а Хуан беше със счупен крак. Колкото до Росарио, ако видите последните 2 мин от последния епизод (има го във vbox) ще видите, че тя отива на гроба на Армандо

# 89
  • Пловдив
Изгледах абсолютно всички излезли серии. Party Но пък сега ще трябва да чакам до събота вечерта за нещо ново.
В следващата серия сигурна ще са снимките на рекламата.Един от любимите ми моменти Heart Eyes А и първата целувка на Оскар и Химена.Страхотни бяха Crazy
Леандро е много забавен Mr. Green Чувствал се вдовец,пред дори да е женен.Или пък каза на Франко,че щял да е баща на неговите деца Joy Хич не си поплюва.
Армандо има много смешна структура.Кръстчето му е като на момиченце-страшно тънко.А и като е така загащен,още повече си личи колко е слаб.И никакъв ханш няма,дупето му една педя.Той самият не е висок,но можеше да е малко по-едър Wink
Сара е девета глуха,а и докато почне историята й с Франко,бая време ще мине.

Направи ми впечатление,че в латиносериалите много бързо си казват "Обичам те" и хич не им е трудно.А в американските е друго.Няма да забравя Блеър колко време чака Чък да й каже трите думички Mr. Green А и като цяло все се вайкат,че никой го е казал,па другият не е отвърнал.Тука няма такива неща Laughing

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 23:47 от Лятна буря

Общи условия

Активация на акаунт